web space | free website | Business Hosting Services | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

NORGE

PRESENTERER

VIDEO OG AUDIO

 

Denne siden gir en oversikt over en del video og audiofiler på dette nettstedet, i form av linker til selve filene og en kort omtale av innholdet.

 

Video

 

”Ambulansen” (1.2 MB)

 

Denne viser israelske styrker som undersøker en røde-halvmåne ambulanse. Ikke uventet viser den seg å inneholde et dynamittbelte beregnet for selvmordsbombere.

 

”Tears Behind The Veil” (For ISDN/Bredbånd) (4.9 MB)

 

Dette er et klipp fra en BBC-reportasje fra Afghanistan, laget av en kvinnelig journalist med afghansk bakgrunn. Den illustrerer litt av hva Taliban bedrev i Afghanistan. I dag blir det jo gjerne fremstilt som om Taliban nå er borte og muslimer nå tar avstand fra deres fremferd. Det er løgn. Da USA innledet sine operasjoner i Afghanistan høsten 2001 uttalte Pakistans president Musharraf at det var viktig at Taliban-regimet i Afghanistan ikke ble skadet. Og Musharraf var det Piske og Steiningsminister Hilde Frafjord Johnson fra (U)kristelig Folkeparti kom svært så godt ut av det med da hun besøkte Pakistan. Hun kom faktisk så godt ut av det med Musharraf at hun ville gi norsk støtte til Koranskoler, de skolene som ”utdannet” Taliban. Det er naive idioter og forrædere mot menneskeheten som Hilde Frafjord Johnson som påfører de tre jentene som denne filmen omhandler de lidelsene som beskrives. De påfører dem det ved å tolerere eksistensen av islam, i stedet for å rive i stykker og eksponere læregrunnlaget til denne perverse sataniske kulten. Den yngste jenta i filmen er 9 år gammel, samme alder som Aisha da Muhammed  ”konsumerte  ekteskapet” med henne. Taliban-soldatene i filmen gjorde altså ikke stort annet enn ”profeten” også til norske muslimer anno 2003 gjorde.

 

“From Behind The Veil To Beyond It” (For ISDN/Bredbånd) (3.3 MB)

 

Dette er klipp fra intervju med og program om Yasmeen Ghauri, sendt i USA i mai 1997. Yasmeen Ghauri er imam-datter fra Montreal, men vendte seg i 16 års alderen bort fra islam, ble en av verdens best betalte fotomodeller, giftet seg senere med en jøde, og har en datter oppkalt etter Hindu-gudinnen Maya. For hele historien se : ”Imamens datter – From Behind The Veil To Beyond It”.

 

Unholy Asylum (3.5 MB)

Denne videoen omhandler hvordan muslimske terrorister påsken 2002 okkuperte et av kristenhetens helligste steder, fødselskirken i Betlehem, tok prester og nonner som gisler, og vanhelliget kirken på det groveste. Medier som Nazistisk Rikskringkasting og TalibanVisjon 2 (TV2) fortiet selvsagt dette fullstendig. Men ikke alle vestlige medier er like villige mikrofonstav for barnemordere og andre terrorister som disse to. Washington Times skrev bl a følgende om hva Bondeviks og Stålsetts kamerater foretok seg i kirken:

 

'Greedy monsters' ruled church

Washington Times 15 May 2002

 

The Palestinian gunmen holed up in the Church of the Nativity and later deported by Israel seized church stockpiles of food and "ate like greedy monsters" until the food ran out, while more than 150 civilians went hungry. They also guzzled beer, wine and Johnnie Walker scotch that they found in priests' quarters, undeterred by the Islamic ban on drinking alcohol.

 

About 30 priests, monks and nuns, and more than 150 Palestinian civilians, who ran inside on April 2 to escape a gunbattle between Israelis and Palestinians, remained inside the church with the armed militants for more than five weeks.

 

Angry Orthodox priests yesterday showed two reporters about 20 empty bottles of whiskey, champagne, vodka, cognac and French wine on a kitchen shelf and on the floor of two rooms. "They should be ashamed of themselves. They acted like animals, like greedy monsters. Come, I will show you more," said one priest, who declined to give his name. He gestured toward empty bottles of Israeli-brewed Maccabi beer and hundreds of cigarette butts strewn on the floor.

 

The priest then took the reporters to see computers taken apart and a television set dismantled for use as a hiding place for weapons. "You can see what repayment we got for 'hosting' these so-called guests," said Archbishop Ironius, another cleric, as he showed reporters the main reception hall of the Greek Orthodox Monastery. "All the media concentrated on the Franciscan [Catholic] quarter, where little damage was done," the archbishop said. "Why? The Franciscans actually let the gunmen in, then guided the gunmen to our rooms."

 

The gunmen belong to the Al Aqsa Martyrs Brigade, part of Palestinian leader Yasser Arafat's Fatah organization.

 

Dansk TV2 om drapet på Theo van Gogh (3 MB)

Denne videoen viser to klipp fra dansk TV sin dekning av morder på den nederlandske filmregissøren Theo van Gogh. Det første er et intervju med en muslim som forsvarer mordet, og mener at de hadde rett til å drepe ham. Det andre klippet er en nederlandsk drosjesjåfør som gir uttrykk for den redsel, fortvilelse og sinne som mange nederlendere føler både over mordet på van Gogh og over hvordan landet deres ødelegges av islam. Til det er det bare det å si at nederlendere flest har ingen rett til det. De har selv valgt de politikerne som har åpnet dørene på vidt gap for masseimport av multikriminelt fargeløst muslimsk faenskap. Og de ER blitt advart, men en av dem som advarte dem drepte de også: Pim Fortuyn. Andre er blitt stemplet som rasister og nazister og rettsforfulgt. Nederlendere flest har ingen rett til å beklage seg, det eneste de har rett til er å kjøpe seg burka, bønneteppe og holde kjeft. Eller sagt på en annen måte: ”You made your bed, now you fucking well sleep in it”.

 

Dansk imam om mordet på van Gogh (3 MB)

Videoen viser klipp fra en tale hvor Abu Laban, imam for Det Muslimske Trossamfund i København, skjeller ut Theo van Gogh i sterke ordelag, og krever innskrenkning i ytringsfriheten når det gjelder kritikk av imam. Til slutt inneholder videoen en litt mer generell omtale av danske muslimers reaksjon på drapet på van Gogh, bl a hvordan muslimer som ellers opptrer som ”moderate” er blitt avslørt av lydbåndopptak hvor de støtter drapet.

 

Intervju med Ayaan Hirsi Ali (16 MB)

Ayaan Hirsi Ali (bildet til høyre) bør være et velkjent navn for alle som er kritiske til islam. Skulle noen ikke ha hørt om henne er hun omtalt nærmere i land-dokumentet om Nederland. Hun er født i Somalia og vokste opp delvis der og delvis i Saudi-Arabia, før hun flyktet til Nederland for å unnslippe tvangsekteskap. Hun lærte seg språket, fikk seg jobb, og gikk også inn i politikken hvor hun kjempet utrettelig for muslimske kvinners rettigheter.

 

I dag er hun valgt inn som medlem av den nederlandske nasjonalforsamlingen.  Hun har offentlig erklært seg som ex-muslim, og som frafallen muslim er hun selvsagt skyldig til å dø etter islamsk lov. Sammen med regissøren Teo van Gogh laget hun filmen ”Submission” som kostet van Gogh livet. Likevel vil Ayaan Hirsi lage en oppfølger til filmen. Denne videoen inneholder et intervju med Ayaan Hirsi Ali hvor hun er usedvanlig åpenhjertig om sitt syn på islam.

 

Vandalisering av kirke i Kosovo (6.2 MB)

Denne amatørvideoen viser hvordan horder av kosovoalbanske muslimer angriper en kirke og setter den i brann. Det var ting som dette amerikanske jihad-cowboys bombet Serbia i Allahs navn for i 1999, hjulpet av resten av NATO, inklusive Norge, og de visste det. Når folk som bare har studert islam på hobbybasis i noen år kunne forutsi denne utviklingen allede før NATO gikk til krig mot Serbia må ”ekspertisen” i de forskjellige NATO-lands utenriksdepartementer være både hjernedød og lobotomert for ikke å ha skjønt det de også. Selvsagt skjønte de det, og derfor skal de ikke tilgis, for de visste hva de gjorde. Derfor skal de i stedet bare fordømmes, forbannes og foraktes som en skam for menneskeheten. 

 

Etter at NATO gikk til krig mot Serbia for å utbre islam i Europa er ca 150 kirker ødelagt under NATOs oppsyn i Kosovo, samtidig som ca 200 moskeer er bygget under NATOs beskyttelse. For nærmere detaljer se Kosovo – NATOs svarte fugler.

 

Sverige (21 MB)

Denne nyhetsreportasjen fra det amerikanske TV-selskapet CBS viser rusultatet av muslimsk masseinnvandring til Sverige. En rektor som intervjues kan f eks fortelle at av 1000 elever er det bare 2 svensker. Kriminaliteten er kommet fullstendig ut av kontroll, og byen er splittet. Dette er en side ved Sverige du ikke får se på norsk TV, til tross for at det skjer i vårt nærmeste naboland, og også vil skje i Norge om få år. Det er for øvrig allerede begynt å skje også i Norge, vi ligger bare litt bak svenskene i løypa mot stupet.

 

Intervju med Brigitte Gabriel (10.5 MB)

Dette intervjuet vil nok aldri bli sendt verken av NRK eller TV2. En kristen libanesisk kvinne som i dag er bosatt i USA forteller sin rystende historie om hva muslimene har gjort med hennes hjemland. Dette er tildels meget sterke saker, ikke i form av bildene, men ordene i historien hun forteller. Den setter også de påståtte ”massakrene” i de såkalte ”flyktningleirene” Sabra og Shatila i et ganske annet lys enn hva de islamofile spyttslikkerne i norske media har tutet oss ørene fulle med i flere tiår.

 

NY ! Når herrefolket overtar i klasserommet

Fra en kontakt i Nederland har AJN fått oversendt denne videoen som ble tatt opp med mobiltelefon i nederlandsk klasserom og som viser hvordan det islamofascistiske herrefolket som nederlandske politikere har masseimportert overtar kontrollen i klasserommet. Vår nederlandske kontakt skriver i en kommentar at dette er den multikulturelle berikelsen i dag i "randstadene" Haag, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam o.s.v.

 

Vi vet at episoder som det denne videoen viser også skjer i norske klasserom, at lærere trues, ydmykes og også utsettes for direkte voldelige angrep fra muslimske elever. Og vi vet at dette forties. Nå er nok islamiseringen kommet en god del lenger i Nederland enn hva tilfellet foreløpig er i Norge. Det sier også nederlendere som flykter fra ødeleggelsen av sitt eget land og kommer hit til Norge. I følge dem ligger Norge ca ”en generasjon” etter Nederland i islamiseringsprosessen. Dem om det, norske politikere over hele spekteret fra Sharias Venner (SV)  til moskepartiet FrP gjør i så fall sitt aller ytterste for at Norge skal ta igjen det forspranget Nederland måtte ha på Norge i kappløpet mot stupet.

 

NB! Det er også et stort utvalg av islam-kritiske videoer på http://www.outcut.de.vu/

 

Islam: Hva Vesten trenger å vite

 

Videoen som er avbildet til venstre avslører virkelig islams sanne djevelske karakter på en sjokkerende måte. Bak produksjonen står en rekke av verdens mest anerkjente anti-islamister, bl a Robert Spencer (redaktør for JihadWatch), Bat Ye’Or (forfatter av ”Eurabia”), Serge Trifkovic (forfatter av ”The Sword of The Prophet”)

 

Videoen kan bestilles fra den amerikanske nettbokhandelen amazon.com og koster ca 15 $ pluss frakt. I amerikanske aviser er den blitt omtalt bl a som "Thought-Provoking", "Persuasive" og "Mind-blowing".

 

Audio

 

”Air Force Come and They Flatten Your Home…” (150 KB)

Audio. En sang om USAs krig mot Taliban i Afghanistan (NB må først lastes ned og lagres, og deretter avspilles)

 

Nye landsmenn synger (3.8 MB)

Audio (mp3) . Denne er egentlig litt tvilsom, av to grunner. For det første snakkes det om ”den store mørke plagen” i stedet for ”den store muslimske plagen”. For det andre er det også noen ”spark” til ikke-muslimske innvandrergrupper. Resten er imidlertid så bra at vi legger den ut likevel, og håper at vietnamesere og bosniske serbere ikke tar det ille opp

 

Islam is not for me (mp3-fil, 1.8 MB)

En nidvise om Muhammed hvor det spesielt fokuseres på hans sex-forbrytelser, nærmere bestemt pedofili.

 

”He justified perversion in the name of Allah

when he married a girl too young for a bra”

 

Og videre:

 

“Aisha was nine when he took her to bed,

don’t tell me that fool’s not sick in the head”.

 

Visa fanger også på en glimrende måte opp hele hovedproblemet med islam når det lyder:

 

”To justify the prophet they would justify sin,

so the sins of the prophet are repeated again”.

 

Dette gjelder ikke bare pedofili. Når man gjør en ultrakriminell djevel i menneskeskikkelse til profet og forbilde blir resultatet forbrytelser mot menneskeheten både opp og i mente, det har vært det så lenge islam har eksistert, og vil forbli det til menneskeheten er befridd for denne perverse djevelskapen. Visa stammer for øvrig fra de samme som har laget en tegneserie som illustrerer Muhammeds syke sinn.

 

Winds of Jihad (mp3-audio 2.8 MB)

 

Satirisk vise om islam, muslimer, jihad og terror

 

Det var kanskje ikke så uventet at alt oppstyret rundt Jyllandspostens tegninger av Muhammed etter hvert ga inspirasjon til en satirisk vise om hele historien. Omsider kom det en slik, og tittelen ble ”Slukk vårt flagg”, den henspeiler på brenningen av danske flagg som demonstrerende muslimske brølaper foretok en rekke steder i verden. Teksten er også blitt oversatt til engelsk. I tabellen nedenfor står den danske originalteksten til høyre, og den engelske oversettelsen til venstre. Det kan lønne seg å lese teksten først, og kanskje også følge med i den under avspilling. For link til å spille av den danske eller den engelske utgaven se nederst i tabellen.  Begge versjonene er mp3-filer med størrelse på ca 4MB.

 

1. verse:

They drew the prophet, yes they did

and it was humor, that is it

you're warning us with holy war

and claim our lives will be no more

 

But if you really fail to see the humor,

perhaps you got a big islamic tumor.

So listen up...

 

Chorus:

It could be Jesus, Buddah, Muhammed, maybe God

There simply ain't a reason to be all that hot,

It's only drawings in that paper you can spot

So please go back, quit this nag and extinguish our flag.

 

2. verse:

Yes, you're offended in your soul,

but all your whining isn't bold.

Those drawings, they received applause,

they do not violate our laws.

 

But if you really fail to see the humor,

perhaps you got a big islamic tumor.

So listen up...

 

Chorus:

It could be Jesus, Buddah, Muhammed, maybe God

There simply ain't a reason to be all that hot,

It's only drawings in that paper you can spot

So please go back, quit this nag and extinguish our flag,

 

Bridge:

You're burning our minister and our danish flag

and expect to get apologies returned because of that

But you won't get - no, you won't get!

You can live without our dairies and without our medicine

and we'll likely find another place to get our gasoline

so it's all good - yes, it's all good!

You will see....

 

Chorus:

It could be Jesus, Buddah, Muhammed, maybe God

There simply ain't a reason to be all that hot,

It's only drawings in that paper you can spot

So please go back, quit this nag and extinguish our flag.

 

1. vers:

De tegnede jo en profet

Det var kun humor, nu er det sket

I truer os med hellig krig

og siger at vores liv er forbi

 

Men hvis I virkelig ikk' ka' se komikken

sku I få hovedet tjekket ned' på klinikken.

Så hør hvad jeg siger...

 

Omkvæd:

Om det er Jesus, Buddah, Muhammed eller Gud

Der' ingen grund til at I skejer sådan ud

Det var kun tegninger avisen bragte ud

Så slap dog af, læn jer tilbage og sluk vores flag.

 

2. vers:

At I er bitre det kan ses,

men alt det andet er noget pis.

De tegninger de var for sjov

De bryder ik' den danske lov

 

Så hvis I virkelig ikke kan se komikken

så skynd jer, løb nu bare ned på klinikken.

Så hør hvad jeg siger..

 

Omkvæd:

Om det er Jesus, Buddah, Muhammed eller Gud

Der' ingen grund til at I skejer sådan ud

Det var kun tegninger avisen bragte ud

Så slap dog af, læn jer tilbage og sluk vores flag

 

Bro:

I brænder vores minister og vores danske flag

og forventer at I får en masse undskyldninger tilbage

Men det får I ikk', nej det får I ik....

I kan leve uden mælk og uden insulin

og vi finder nok et andet sted at få vores benzin

så det går jo nok ja det går jo nok

Skal I se................

 

Omkvæd:

Om det er Jesus, Buddah, Muhammed eller Gud

Der' ingen grund til at I skejer sådan ud

Det var kun tegninger avisen bragte ud

Så slap dog af, læn jer tilbage og sluk vores flag.

Click here to play English version

Klikk her for å spille av dansk versjon

 

 Sist oppdatert: 3. januar 2008

 

Hjem

Hva er nytt

Norge

Verdenrundt

Spesial

Tema

Anti-islamsk kalender

Nedlasting

Humor

 

AntiJihad Norge

e-mail:  ajnorge@hotmail.com