NORGE

PRESENTERER

Ikke alle muslimer er terrorister, men….

 

Den 4 september 2004, bare få dager etter Beslan, ble det publisert en artikkel som vakte en viss oppsikt. Det var kanskje ikke først og fremst innholdet som var oppsiktsvekkende, lignende ting er blitt sagt før, det var hvor artikkelen ble publisert og hvem forfatteren var som fikk diverse øyenbryn til å heve seg. Artikkelen ble publisert i en av de største og mest anerkjente arabiskspråklige avisene, Al-Sharq Al-Awsat, og forfatteren var Abdel Rahman al-Rashed (bildet til venstre), som er sjefredaktør nyhetskanalen i Al-‘Arabiya’s, og selvsagt muslim. Artikkelen illustrerer at muslimer er det tross alt håp for, det er de politisk korrekte islamofile ikke-muslimene som er det største problemet, og den verste fienden.

 


Den første erkjennelsen

 

Dagen etter at artikkelen var publisert på arabisk ble den også publisert på engelsk av den britiske avisen The Telegraph. Den begynner som følger (sitat):

 

”Det er et sikkert faktum at ikke alle muslimer er terrorister, men det er like sikkert, og ekstremt smertefullt, at nesten alle terrorister er muslimer. De som tok barnegislene i Beslan var muslimer. De som tok nepalske hjelpearbeidere i Irak som gisler og senere myrdet dem var også muslimer. De som myrder og voldtar i Dafur i Sudan er muslimer, med andre muslimer som ofre. De som var ansvarlige for angrepene på boligområdene i Riyadh og Khobar var muslimer. De to kvinnene som styrtet to passasjerfly  forrige uke var også muslimer. (Sitat slutt)

 

I originalutgaven i den pan-arabiske avisen Al-Sharq Al-Awsat er tittelen for øvrig som følger: Det smertefulle sannhet: Alle verdens terrorister er muslimer. Artikkelen er senere oversatt til en rekke språk, den har bl a stått på tysk i Stern. Innhold og opphav tatt i betraktning er det ikke så rart. Videre skriver Abdel Rahman al-Rashed (Sitat):

 

“Bin Laden er en muslim. Flertallet av de som har utført selvmordsangrep mot busser, kjøretøy, skoler og hus over hele verden var muslimer.  For et patetisk rulleblad. For en avskyelig ”bedrift”. Sier dette oss noe om oss selv, våre samfunn og vår kultur? Disse bildene, satt sammen eller enkeltvis, er skamfulle og nedslående.

 

Men la oss begynne med å slutte og benekte. La oss anerkjenne realitetene, i stedet for å benekte dem og å forsøke å rettferdiggjøre dem med et sinne som ikke sier noen verdens ting. For det vil være lett å kurere oss hvis vi forstår hvor alvorlig vår sykdom er. Selvhelbredelse starter med selvforståelse og tilståelse (Sitat slutt)

 

Artikkelen inneholder en rekke viktige erkjennelser som må sitte meget langt inne, og være svært smertefulle for en som vil kalle seg muslim. Det er imidlertid bare en begynnelse, det er den første av tre erkjennelser, og de to neste vil være enda vanskeligere, og enda mer smertefulle.

 

Den andre erkjennelsen

 

Han har rett i at alle muslimer er ikke terrorister, men det han IKKE innrømmer, den neste erkjennelsen, er at STØTTEN til terror er sterk og massiv fra de brede lag av vanlige muslimer. Det viser både meningsmålinger, den økende oppslutning om islamistiske partier i valg fra Marokko i vest til Pakistan i øst. Den siste demonstrasjonen av dette fikk man da muslimene skulle demonstrere mot drapet på van Gogh.

 

De som UTFØRER terror er selvsagt bare et bitte lite mindretall, men støtten til dem, både (u)moralsk og økonomisk velter inn i mange former både fra den muslimske verden og fra muslimer i Vesten. Den manifesterer seg i alt fra organisasjoner som under dekke av veldedige formål samler inn penger til terror, til drosjesjåførene som danset av glede på fortauet på Gardermoen 11 september. Vil al-Rashed erkjenne også den massive støtten til terrorister og terrorisme fra vanlige muslimer ? Vil han erkjenne at den moderate muslim er en myte ?

 

Kanskje vil han det, eller kanskje vil andre som kaller seg muslimer gjøre det, en vakker dag, men PK-Norge vil det aldri. Der vil man fortsette å lete etter noe som er utført av ikke-muslimer og som man kan sette merkelappen ”terror” på for å ”vise” at det ikke bare er muslimer som bedriver terror. I den prosessen vil man blande terror, krigsforbrytelser, politiske attentater og andre forhold i en herlig samrøre for å skape den begrepsforvirring PK-Norge og dets institusjoner er så avhengige av for å overleve.

 

Det tyngste kors

 

Erkjenner muslimene det også er det bare en tredje og siste erkjennelse igjen, den tyngste og mest smertefulle av dem alle. Det er at det er slik FORDI islams lære er hva den er, det er slik fordi islams grunnlegger og muslimenes forbilde var den han var, en pervers pedofil voldtektsmann, landeveisrøver og slavehandler, den uten sammenligning verste katastrofe som har rammet menneskeheten av politiske og religiøse ledere.

 

Alle, også muslimer, vil gjerne tro at den sivilisasjon og kultur man er født inn i og oppdratt i representerer noe godt, noe som er verdt å stå for og å forsvare. Å oppdage at det alt sammen egentlig er "evil nonsense" som en av dem som har vendt ryggen til den beskriver det er fryktelig smertefullt. Det er så ufattelig vondt, så vanskelig og så smertefullt at man må være meget ressurssterk for å takle det, og dødsstraffen for frafall gjør det så visst ikke lettere. Likevel, det går ingen vei utenom. Bare ved totalt å forkaste islam, Koranen og Muhammed kan de folk som i århundrer har vært formørket av islams ondskap atter bli en del av den siviliserte verden.

 

God og dårlig islam – gode og dårlige muslimer.

 

Det er lett å bli rasende på muslimer etter de siste års begivenheter, og selvsagt må muslimer konfronteres, men det er ikke muslimene som er den egentlige fienden, ikke "islamisme", "fundamentalistisk islam", "militant islam", ”radikal islam” eller "ekstremistisk islam" heller. Det er kort og godt islam. Islam er fundamentalistisk, militant, radikal og ekstrem i sin natur. Å sette adjektiver foran islam er å narre seg selv, og andre til å tro at det finnes en "god" og en "dårlig" islam. Det gjør det ikke.

 

Derimot finnes det gode og dårlige muslimer. Spørsmålet er hva som er en ”god” og en ”dårlig” muslim. Med uttrykket ”god kristen” mener man jo gjerne en som har Jesus som forbilde og følger hans eksempel. Etter muslimsk målestokk må jo da en ”god” muslim være en som følger eksempelet til Muhammed. Det gjør i tilfelle vedkommende til voldtektsmann, røver og morder. Når vi sier ”god” muslim mener vi imidlertid ofte det stikk motsatte.

 

Det illustrerer hvor fundamental forskjellen er. Vi har nullpunktene på målestokken i motsatte ender. Derfor er islam ingen religion. Derfor er islam ingen kultur. Derfor er islam ingen sivilisasjon. Derfor er islam ANTI-religion, ANTI-sivilisasjon og ANTI-kultur, eller ukultur om man vil.

 

Det første offeret for dette barbariet var den arabiske kultur og sivilisasjon. Kanskje vil al-Rashed og andre muslimer kunne finne en slags trøst i det, i den smertefulle prosessen det er å krysse kløften fra islam til sivilisasjon.

 

Sist oppdatert: 31. desember 2006

 

Tilbake til forside for Spesialseksjonen

 

Hjem

Hva er nytt

Islam i Norge

Tema

Muslimske forbrytelser

Verden rundt

Video

Anti-islamsk kalender

Nedlasting

Humor

 

AntiJihad Norge

e-mail:  ajnorge@hotmail.com

web space | website hosting | Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting