web space | free website | Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

NORGE

 

PRESENTERER

ISLAM I NORGE

HALVMÅNENS TERROR I MIDNATTSOL

YTRE KRIMINALITET – VOLDTEKT

 

INNLEDNING

 

Når det gjelder voldtekt begått av muslimer mot ikke-muslimske kvinner er det viktig å være klar over at det ikke er simpel kriminalitet som annen voldtekt, det er religiøst fundert og rettferdiggjort. Muhammed deltok personlig i det selv, og han er i følge Koranen et forbilde til etterfølgelse for alle muslimer.  I september år 628 angrep Muhammeds røverbande den jødiske bosettingen Khaybar som ble inntatt etter beleiring på ca 14 dager. Hva som videre skjedde er skildret på :

 

Prophet of Terror and the Religion of Peace--Part IV by Zulfikar Khan

In the end the sheer disadvantage of numbers and the starving state of their children forced the Jews to surrender. They emerged with all their, weapons, foodstuffs and wealth, pleading only for the lives of themselves and their families. Instead the Exalted Messenger of Peace, instructed his army to do exactly as they pleased. The frenzied Muslims pounced upon the helpless Jews and murdered every man they could lay their hands on. Women and children were raped brutally and repeatedly . The Prophet led the way as usual. His eye had fallen upon the most beautiful captive in Khaybar, a Jewess called Safia Bint Huyay. As she stood there traumatised and anguished at having just witnessed her father and fiancee being hacked to pieces, the Prophet threw his cloak on her to claim as his booty. Minutes later he savagely consummated his "marriage" to her in a sand dune with the blood and gore of Jihad still covering him, even Saifya's father's blood, no doubt. There was no time for a sponsor, dowry, sending out invitations, or a wedding feast, in fact, Muhammed forgot his own law of waiting until her next monthly period had passed. Today we call that rape, but according to the Prophet of Allah, he was just securing her with the bonds of "holy Matrimony".

Artikkelen som utdraget ovenfor er hentet fra er basert på bl a  "The Meaning of the Glorious Quran" av Abdullah Yusuf Ali, "Mohammed" av Maxime Rodinson, og "Muhammad" av Martin Lings, dvs muslimske kilder.

 

En tilsvarende beskrivelse av disse begivenhetene er å finne på side 62-65 i boken "Women in The Koran" av Anwar Hekmat. 

 

Women and the Koran : The Status of Women in Islam
by Anwar Hekmat, Anwar Helmat

 

Om Muhammed ville ha Safia for seg selv var han ellers ikke "smålig" ovenfor den banden av mordere og volteksmenn som utgjorde følget hans. Ved en anledning nærmest kjeftet han dem opp da de nølte med å forsyne seg av en slagen fiendes kvinner:

 

Behind The Veil - The Status of Women in Islam

It happened that in one of the invasions (Awtas Hunayn) that some Muslim warriors among Muhammad’s companions captured some women whose husbands were still alive. Some Muslims refrained from having sex with them out of shame, but Muhammad told them that it was lawful for them to sleep with them because they were what "their right hand possessed".

 

Et eget vers i Koranen (4:24) fastslår denne "retten".  Når muslimer voldtar ikke-muslimske kvinner står de derfor på trygg islamsk grunn, de har rett til det etter sin tro. Og det er en rett de flittig benytter seg av i diverse land, f eks Danmark:

 

Ytre kriminalitet – Voldtekt (i Danmark)

 

MASSEVOLDTÆGT

 

I Australia :

 

70 girls attacked by rape gangs

Sydney Morning Herald Sunday, July 29, 2001

 

Det fremgår av den refererte artikkelen at de omtalte voldtektsgjengene har muslimsk bakgrunn, og at alle deres ofre var hvite kaukasiere, dvs ikke-muslimer. Ingen bør derfor bli overrasket over at vi ser lignende forhold i Norge. Omfanget av voldtekt fra muslimske menn mot vestlige ikke-muslimske kvinner har etter hvert antatt et ofang som gjør at man kan snakke om en voldtektsepedemi, eller en voldtektsfest, ref:

 

Vestlige muslimers rasistiske voldtektsfest

 

Den videre omtalen av voldtekter mot  norske kvinner, begått  av innvandrere med muslimsk bakgrunn i Norge er inndelt i tre avsnitt:

 

·        Enkeltsaker
- Den muslimske voldtektsfesten fortsetter
- Fortsettelse av den muslimske voldtektsfesten
- Inga Marte Thorkildsen og muslimenes voldtektsfest
- Fra tabu til hverdagskost

·        Statistikk – Generelle betraktninger
- Nytt våpen mot muslimer: Anti-voldtektskondom
- Sharia-purkens egen statistikk
- Muslimsk voldtektsepedemi skyldes global oppvarming!

·        Seksuell trakassering

 

Vi vil imidlertid ikke unnlate å minne om at de fleste voldtekter som begås av muslimer i Norge begås mot deres egne kvinner. ”Jeanette” fra Human Rights Service  sidestiller tvangsekteskap og voldtekt, noe hun selvfølgelig har helt rett i. Den kategorien voldtekt sorterer imidlertid under begrepet indre kriminalitet, og er omtalt i dokumentet Tvangsekteskap.

 

 

ENKELTSAKER

 

Kvinne voldtatt på pub i Oslo

Aftenposten 28 nov 99

En kvinne er blitt voldtatt på et toalett i tilknytning til Viking pub i Oslo sentrum ved 04-tiden søndag morgen. Kvinnen er bragt til Legevakten i Oslo der hun får behandling, opplyser vaktleder Ingebrigt Eldegard ved Oslo politidistrikt til NTB. Politiet etterlyser en mann i 20-årene, om lag 175 centimeter høy og med asiatisk eller arabisk utseende.

 

For en fantasifull måte å omskrive ”muslimsk utseende” på ! Man vil tro at under en ”nærkontakt” som en voldtekt innebærer er det mulig å se forskjell på en kineser og en araber, men ikke fullt så lett å se forskjell på en araber og en fra de muslimske deler av Asia som Iran og Pakistan. For et patetisk forsøk på anonymisere skyld !

 

Unggutter innrømmer voldtekt av 15-åring

Aftenposten 19 juni 99

En 15-årig jente har anmeldt syv gutter i alderen 12-15 år for å ha voldtatt henne i museumsparken i Drammen sentrum. To 19 år gamle kvinner har fortalt politiet at de er blitt trakassert og befølt av den samme guttegjengen, som er av somalisk, tyrkisk og jugoslavisk opprinnelse.

 

11-åring voldtatt rett utenfor blokka

Akers Avis / Groruddalen 30 mars 2000

Bydel Hellerud er i sjokk etter det som skjedde ved 21-tiden onsdag kveld. Rett utenfor oppgangen på Haugerud ble en 11 år gammel pike truet opp i et skogholt hvor hun ble brutalt voldtatt. Gjerningsmannen, en 15-18 år gammel pakistansk gutt, er fortsatt på frifot, og politiet ber nå folk om hjelp etter det som har skjedd.

 

Og 97% av pakistanerne er muslimer, dvs har en religion grunnlagt av en voldteksmann og som gir dem RETT til slik oppførsel.

 

Kvinne slått ned og voldtatt

Nettavisen 29. apr 2000 11:17, ny 12:40

En 26 år gammel kvinne ble slått bevisstløs og voldtatt av to menn med nord-afrikansk utseende i Oslo natt til torsdag.

 

I samtlige land i Nord-Afrika er andelen muslimer godt oppe på 90% tallet. Nord-afrikansk utseende er derfor i prakis muslimsk utseende.

 

Voldtektssiktet 15-åring flyttes til bedre forhold

Aftenposten 4 mai 2000

Gutten, som er siktet for voldtekt og voldtektsforsøk og mistenkt for seks andre voldtektssaker, er svært nedtrykt. I et brev til justisminister Hanne Harlem karakteriserer Aslam Ahsan i Ressurssenter for pakistanske barn forholdene i fengselet som "meget alvorlige og kritikkverdige".

 

Fengslet for sex-overgrep mot 12-åring

 VG 4 mai 2000

ÅLESUND (VG) En kosovoalbaner på et asylsøkermottak i Kristiansund skal ha forgrepet seg seksuelt mot en 12 år gammel jente.

 

Kosovoalbanerne er for det meste muslimer.

 

13 måneders fengsel for voldtektsforsøk

Bergens Tidende 13 september 2000

Gjentatte ganger angrep 29-åringen fra Somalia den 27 år gamle kvinnen. Han løp etter henne, veltet henne over ende på fortauet i Nygårdsgaten, la seg over henne, åpnet sin egen bukse og prøvde å dra buksene av 27-åringen.

 

Og 99% av somalierne er altså muslimer.

 

Asylsøkere skal ha voldtatt to barn

VG 5 oktober 2000

BERGEN (VG) Den lille kommunen Kvinnherad i Hordaland rystes av at politiet har siktet to irakere for flere påståtte voldtekter av lokale barn. Tre jenter i 12-13-årsalderen fra vestlandskommunen skal ha blitt voldtatt og grovt seksuelt misbrukt av to asylsøkere fra Irak. De siktede irakerne, som var bosatt på et mottak i den vesle bygda Husnes, er 24 og 25 år gamle.

 

94% av irakerne er muslimer

 

19-åring avgir forklaring om gruppevoldtekt

VG 16 oktober 2000

Den 19 år gamle kvinnen som skal ha blitt voldtatt av tre menn i en bil natt til søndag, avga mandag kveld forklaring til Oslo-politiet. Voldtekten skal ha skjedd natt til søndag etter at drosjen som kvinnen satt i stanset utenfor VG-huset i Akersgata i Oslo sentrum. 19-åringen har fortalt at hun ble dratt ut av drosjen og over i en hvit bil hvor det befant seg fire menn av pakistansk opprinnelse. (sitat slutt)

 

97% av pakistanerne er muslimer

 

Avhøres om gjeng-voldtekt

Adresseavisen 18 oktober 2000

OSLO: En kvinne meldte seg i går som vitne etter at en 19 år gammel kvinne skal ha blitt voldtatt natt til søndag…Voldtekten skal ha skjedd natt til søndag etter at drosjen som kvinnen satt i stanset utenfor VG-huset i Akersgata i Oslo sentrum. 19-åringen har fortalt at hun ble dratt ut av drosjen og over i en hvit bil hvor det befant seg fire menn av pakistansk opprinnelse. Tre av mennene skal ha voldtatt kvinnen inne i bilen.

 

Og 97%  av pakistanerne er muslimer, hvilket gir dem en religiøst fundert rett til å voldta vantro kvinner.

 

Etterlyser 18-åring

Adresseavisen 23 desember 2000

18-åringen som torsdag rømte fra Trondheim politikammer torsdag er etterlyst i forbindelse med en gruppevoldtekt av en ung kvinne i Oslo 14. oktober. Politiet ønsker tips fra publikum…Den etterlyste, Azem Krasniqi, er født 11. oktober 1982…Krasniqi er siktet sammen med åtte andre i en voldtektssak, fire av dem er varetektsfengslet. De er alle kosovoalbanske asylsøkere.

 

Og kosovoalbanerne er som kjent hovedsakelig muslimer, hvilket tilsier at de har en religion som gir dem rett til å voldta vantro kvinner.

 

Asylsøkere tiltalt for voldtekt av mindreårige

Fedrelandsvennen 23 januar 2001

Bergen: Statsadvokaten i Hordaland har tiltalt to asylsøkere i Kvinnherad for å ha voldtatt to mindreårige jenter, melder avisen Grenda.

 

Voldtok 14-årig jente

Adresseavisen 29.01.01

Ei 14-årig jente ble i fjor vår dratt inn i en leilighet på Byåsen og voldtatt av en 28-årig asylsøker. Mannen er i Trondheim byrett dømt til to og et halvt års fengsel for voldtekten og utuktig omgang med ei jente under 16 år.

 

Nå står det ikke noe om mannens nasjonalitet her, men muslimske asylsøkere er de eneste asylsøkere som har en religion som rettferdiggjør og oppfordrer til voldtekt av vantro kvinner.

 

To menn dømt for voldtekt av mindreårige

Fedrelandsvennen 4 mai 2001 20:30 

Bergen (NTB) To kurdiske asylsøkere ble i Sunnhordland herredsrett i dag funnet skyldige i voldtekt og forsøk på voldtekt av to jenter på 12 og 13 år. De to mennene, en på 26 år og en på 25 år, fikk henholdsvis to et halvt år og fire og et halvt års 

 

Og kurderne er som kjent hovedsakelig muslimer.

 

Nytt brutalt kniv-overfall på Bryne

Fedrelandsvennen 17 september 2001

Bryne (NTB): En ung kvinne ble brutalt overfalt og forsøkt voldtatt i Sandnes natt til lørdag. Mannen var bevæpnet med kniv. Overfallet skjedde nøyaktig tre uker etter at Gunn Merete Lode ble knivdrept på Bryne. Kvinnen har gitt en beskrivelse av overfallsmannen som tyder på at han er av utenlandsk opprinnelse.

 

Utenlandsk opprinnelse ? Ja vel, men det må da gå an å være en smule mer spesifikk enn som så. Blir man overfalt og forsøkt voldtatt må det da for svingende gå an å se forskjell på en kineser og en neger. Er det politiet i Sandnes, eller er det Fedrelandsvennen som er så politisk korrekte en uke etter terrorangrepet i USA at de ikke vil bruke ord som kan assosieres med islam i denne forbindelse ? I en annen voldtektssak omtalt i samme avis noen dager senere med ukjent gjerningsmann er han beskrevet som ”blond og blåøyd”. Sikkert riktig det, men hvordan har det seg at noen ser ØYENfargen når de blir forsøkt voldtatt, og andre klarer ikke se HUDfargen en gang ?

 

Etterlyser vitner til voldtekt

Adresseavisen   29.09.01

Politiet har ennå ikke pågrepet noen etter at en 16-årig jente ble voldtatt i området rundt Steinvika ved Steinkjer sentrum. Politiet etterlyser vitner som kan ha sett noe mellom 14 og 16 lørdag. Mannen skal være mellom 20 og 25 år, 1,80 høy og mørkhudet.

- Han var iført dongeribukse og mørk genser og snakket gebrokkent norsk, sier etterforskningsleder Trond Garberg ved Steinkjer politistasjon

 

Det KAN jo selvfølgelig ha vært en tamil, de er omtrent de eneste mørkhudede i Norge uten muslimsk bakgrunn, men i motsetning til muslimene har ikke de en religion som rettferdiggjør voldtekt av vantro kvinner.

 

Somalier siktet for voldtekt

Fedrelandsvennen 6 november  2001

Politiet i Kristiansand bad i går retten om varetektsfengsling av en somalier bosatt i Vågsbygd. Politiet mener det er skjellig grunn til å mistenke mannen for å ha voldtatt en 24 år gammel kvinne mens hun var bevisstløs.

 

Voldtektstiltalt skal observeres

Adresseavisen   18.12.01 

Rettssaken mot den 29-årige palestineren, som er tiltalt for to grove voldtekter mot en 56 år gammel kvinne i Levanger, er utsatt til april neste år. Årsaken er at tiltalte skal til judisiell observasjon. I følge aktor skal 29-åringen ha voldtatt kvinnen to ganger i april og mai i år. Voldtektene betegnes som svært grove i og med at han skamferte kvinnen med kniv under begge voldtektene.

 

Både voldtekt og knivstikking på en gang ? Vel, begge deler er jo Muhammed instruerte muslimer om å gjøre med vantro, så fra et muslimsk ståsted er vel dette en måte å ”forene det nyttige med det behagelige” på.

 

25-åring overfalt og voldtatt

Aftenposten 29 desember 2001

Politiet i Bergen etterlyser en kortvokst mann av arabisk opprinnelse etter at en 25-årig kvinne skal ha blitt brutalt voldtatt ved en barnehage i byen natt til lørdag.

 

Og hva er arabernes religiøse bakgrunn ? Det eneste som forundrer med oppslaget ovenfor er at politiet i Bergen får lov til å si at mannen har arabisk opprinnelse uten at Bondevik, Stålseth og hele den øvrige banden av våre hjemlige spyttslikkere  skriker opp om rasisme og anmelder dem til SEFO.

 

Dømt etter pirat-voldtekt

Nettavisen 06. feb 2002 15:19

Etter voldtekten ble kvinnen kastet ut av bilen og forlatt. Hun greide imidlertid å ta bilens registreringsnummer. Nå har piratsjåføren fått endelig dom. Borgarting lagmannsrett fastsatte straffen til tre år og seks måneders fengsel for den 37 år gamle somalieren.

 

Og over 99 % av somalierne er muslimer.

 

Forsøkt voldtatt av pirattaxi-sjåfør

Bergens Tidende  29. mars 2002

En 24 år gammel kvinne ble i natt forsøkt voldtatt av en pirattaxi-sjåfør. Sjåføren er ikke pågrepet. Gjerningsmannen er beskrevet som 30 - 35 år gammel, utenlandsk opprinnelse, kortklippet mørkt hår, kraftig bygd og 170 - 175 høy. 

 

Bergenspolitiet og/eller Bergens Tidende har tydeligvis også mistet evnen til å vite forskjell på f eks en araber og en kineser, at jenta som var i basketak med denne kloakkrotta ikke skulle kunne si om det var det ene eller det andre er lite trolig. Det er åpenbart myndighetenes hensikt at mannen ikke skal bli tatt, ellers hadde man gått ut med et signalement som var så detaljert som mulig.

 

Voldtatt på asylmottak

Dagbladet Onsdag 8. mai 2002 12:39,

En kvinne i 30-årene skal ha blitt voldtatt på et asylmottak i Sarpsborg i natt. Politiet jakter på flere gjerningsmenn.

-         Vi har pågrepet én person som er siktet, men vi etterforsker videre med tanke på flere gjerningsmenn, sier politiadjutant Nina Christophersen til Dagbladet.no. Mannen som er pågrepet, er i 20-årene. Han er ikke norsk statsborger.

 

Neivel, men er det mulig å få vite hva slags statsborgerskap han har ? Da Arne Huuse tillot seg å kritisere den politikk som Voldtekts og Omskjæringsminister Odd Einar Dørum står for var ”problemet” at han ikke var PRESIS nok i sin kritikk. Ja, la oss få større presisjon. La oss få vite nasjonalitet i steder for bare det intetsigende uttrykket ”utenlandsk” opprinnelse, så man kan se at det i praksis nesten bestandig er muslimsk opprinnelse. Vi skylder våre fjernkulturelle innvandrere (hinduer, buddhister osv) at de ikke forveksles med ukulturelle  sådanne (muslimer).

 

Etterforsker voldtekt

Avisa Nordland 8 mai 2002

Politiet i Bodø og Saltdal lensmannskontor etterforsker nå det som kan være en alvorlig voldtektssak fra Rognan. En ung jente skal ha blitt voldtatt av en mann, og flere personer skal være involvert i den alvorlige saken….

Politiadjutant Bjarte Walla sier til NRK Nordland at politiet har flere mistenkte i saken, men at ingen er pågrepet så langt.

 

Også her var det i følge andre oppslag om samme sak snakk om en person med ”utenlandsk” opprinnelse.

 

Voldtatt på åpen gate

VG 8 juli 2002

(VG Nett) Midt på gaten skal den 21 år gamle jenta ha blitt voldtatt av to menn.

Hendelsen skjedde i Bergen sentrum natt til lørdag, opplyser politiet. Den 21 år gamle jenta oppholdt seg på utestedet Ugla og mener hun så de to gjerningsmennene inne på utestedet tidligere på kvelden. Det var ingen kontakt mellom jenta og de to mennene på dette tidspunktet. Kvinnen forlot utestedet for å hente noe i bilen sin. I Sigurdsgate ble hun innhentet og overfalt av de to mennene. Midt på gaten, mellom en parkert bil og husveggen, skal jenta ha blitt brutalt voldtatt.

 

- Vi ser svært alvorlig på saken. Det dreier seg om en fullbyrdet voldtekt, sier Tove Lian Mathiesen ved Hordaland politidistrikt.

Politiet prøver nå å komme i kontakt med personer som har sett de to gjerningsmennene i Bergen natt til lørdag.

- Så langt har vi ikke fått noen tips, sier Mathiesen til VG Nett.

Jenta har gitt en god beskrivelse av voldteksmennene, som begge er av utenlandsk opprinnelse.

 

Bergenspolitiet må ha sovet i timene på Sharia-kurset. Vet de ikke at voldtekt av en ikke-muslimsk kvinner er ingen forbrytelse for en muslim i Sverdets Verden ? Skjerp dere, ellers får dere Omskjæringsdirektør Ingelid Killengren på nakken.

 

Tiltalt for massevoldtekt av 15-åring

Nettavisen 07. aug 2003

Fire menn fra Oslo-området er tiltalt for å ha gjennomført gruppesex med ei 15 år gammel jente.Ifølge Dagbladet vil jentas bistandsadvokat, Heidi Ysen, kreve oppreisning på til sammen 200.000 kroner fra de fire mennene, som er i begynnelsen av 20-åra. De fire skal være av pakistansk opprinnelse og være siktet for gruppevoldtekt mot jenta. Alle fire nekter straffskyld

 

«Innvandrere bak nye sex-overgrep»

Bergensavisen 30 januar 2003

En innvandrergjeng fra Irak skal ha spesialisert seg på å skjenke mindreårige jenter fulle, for så å dope dem ned og utnytte dem seksuelt. Gjengen som består av innvandrere med opprinnelse fra Irak, består etter det BA kjenner til av minst fire-fem medlemmer. Mennene er fra slutten av tenårene til i midten av 20-årsalderen. Nå er hele gjengen i politiets søkelys i det som kan være en svært omfattende seksualsak der en lang rekke mindreårige jenter kan ha blitt utsatt for seksuelle overgrep, eller ha blitt seksuelt utnyttet. Flere av medlemmene i irakergjengen er, tross sin relativt unge alder, gamle kjente av politiet.

 

Voldtekter, vold, uaktsom brannstiftelse og piratdrosje er noe av det politiet har i synderegisteret deres. Kilder i innvandrermiljøet forteller til BA at gjengen kommer i kontakt med de unge jentene på byen. Ved å gi småjentene rikelig med oppmerksomhet, spandere på dem og kjøre dem rundt i flotte biler, bygger irakerne lojalitetsforhold til jentene.

 

– Neste skritt er å ta jentene med på fest. Der blir de servert alkohol og lettere, narkotiske stoff. I neddopet tilstand blir jenter helt ned i elleve-tolvårsalderen utsatt for seksuelle overgrep, forteller en kilde i innvandrermiljøet til BA.

 

Kvinne voldtatt ved Oslo City

Aftenposten 6 februar 2002

En 27 år gammel kvinne fra Romerike ble i natt voldtatt ved Oslo City. Politiet sjekker nå videofilmer fra åstedet…..

 

Gjerningsmannen som kvinnen har beskrevet, skal være jevngammel med offeret - 27 år. Han skal være i underkant av 170 cm høy og pakistansk av utseende…. Politiet oppfordrer vitner som har vært i området på det aktuelle tidspunktet om å ta kontakt.

 

Som om det skulle være noen vits i. Skulle mannen mot all formodning bli arrestert vil han sikkert bli frifunnet fordi han ikke hadde vært lenge nok i Norge til å forstå at han gjorde noe galt.  For øvrig nok en voldtekt  å stille Kjell Magne Bondevik og Odd Einar Dørum til ansvar for. De kunne like gjerne ha utført det selv, de VET hva som skal til for å sette en stopper for slikt. De VET hva de gjør så tilgi dem ALDRI, verken i tid eller evighet, verken på jorden eller i det helvete de fortjener å brenne i.

 

16-åring forsøkt voldtatt i Oslo

Aftenposten 4 februar 2003

Da jenta (16) svingte inn en liten snarvei på Trasop, merket hun at en gutt fulgte etter. Like etter ble hun overfalt bakfra og forsøkt voldtatt….

-Jenta har forklart at gutten snakket gebrokkent norsk, og hadde utenlandsk opprinnelse.

 

Voldtektsiktet varetektfengslet

Dagbladet Mandag 10. februar 2003

Forhørsretten i Tønsberg har varetektsfengslet en 22 år gammel mann i fire uker etter at han skal ha voldtatt en jevnaldrende kvinne på et utested i helga.

 

Mannen erkjenner ikke straffskyld, men ifølge politiadvokat Jan Helge Palm i Vestfold politidistrikt har siktede erkjent å ha hatt sex med kvinnen på utestedets toalett. Han hevder det var frivillig fra begge parters side, hun hevder det var voldtekt.22-åringen bor ved et asylmottak i Trøndelag og var på besøk hos venner i Vestfold da den angivelige voldtekten skal ha skjedd. Han fikk nylig avslag på sin asylsøknad, men avgjørelsen er påklagd.

 

14-åring siktet for voldtekt

Nettavisen 12. feb 2003

En 14 år gammel gutt er siktet for å ha voldtatt en 22 år gammel kvinne på et asylmottak på Setermoen. Ifølge NRK skal voldtekten ha funnet sted mandag kveld. Både 14-åringen og det 22 år gamle offeret var beboere på asylmottaket. Begge var fra Somalia.

 

Ny sex-sak mot asylsøker

Dagbladet Fredag 14. februar 2003

Fra før er irakeren siktet for to voldtekter av barn. Fredag kom den femte anmeldelsen.

Den 23 år gamle irakiske asylsøkeren ble varetektsfengslet i slutten av januar. Flere jenter i Bergen hadde da anmeldt ham for voldtekt og seksuelle overgrep. Han er nå siktet for to voldtekter av to mindreårige jenter, samt seksuelle overgrep mot to andre jenter. Politiet har lenge fryktet at enda flere jenter kunne være ofre for mannens overgrep. Fredag formiddag ble 23-åringen anmeldt av ytterligere en jente. Hun er dermed den tredje jenta som anmelder 23-åringen for voldtekt.

 

Dømt for voldtekt av 14-åring

Nettavisen 24. feb 2003

Etter å ha blitt bitt på halsen og slått, ble den 14 år gamle gutten voldtatt av den 43 år gamle kurderen. Voldtekten fant sted i mai 2001 på 43-åringens bopel i Stavanger. Mannen er i Gulating lagmannsrett dømt til tre år og seks måneders fengsel. I tillegg er mannen dømt til å betale gutten 100.000 kroner i erstatning og oppreisning. Retten fant det formildende at 43-åringen har en problemfylt bakgrunn. Ifølge dommen skal han ha mistet flere familiemedlemmer ved Saddam Husseins etniske renskning på slutten av 80-tallet. Mannen har også sittet flere år i fengsel og har blitt utsatt for tortur.

 

15 jenter misbrukt

Bergensavisen 30 mai 2003

15 småjenter skal ha blitt voldtatt eller utsatt for seksuelle overgrep av to utenlandske statsborgere, mener politiet. Det som kan være tidenes verste overgrepssak i Bergen, bare vokser i omfang.

– Jeg er overrasket over det store omfanget saken har fått. Det dukker stadig vekk opp nye opplysninger, sier politiadvokat Trond Eide til BA.

 

Så kledelig politisk korrekt av denne politimannen å være OVERRASKET. Mannen det dreier seg om er kurder fra Irak, dvs hans religiøse bakgrunn er etter alt å dømme muslimsk. Det betyr at hans profet og forbilde selv giftet seg med en 6 år gammel jente, og ”konsumerte” ekteskapet da hun var 9, pluss at han voldtok en jødisk kvinne etter å ha torturert og drept hennes familie. Likevel er politimannen OVERRASKET. Han har tydeligvis fått med seg poenget, sannheten er straffbar, og kravet til politisk korrekthet går foran alt annet.

 

«De er horer alle. Ingen av de jentene ble voldtatt»

Bergens Tidende Publisert: 26. mar. 2004

Kurderen (25) ble rasende da han fikk lest opp dommen på syv års fengsel for voldtekt og overgrep mot syv jenter. - De er horer alle, ropte kurderen.

Straffen er et halvt år mer enn han fikk i Bergen tingrett. 25-åringen forholdt seg rolig da han ble ført inn i rettslokalene i Gulating lagmannsrett i går ettermiddag. Men da lagdommeren hadde lest opp den knusende dommen på syv års fengsel, gikk det tydelig opp for kurderen at løpet var kjørt.

 

- Hadde jeg drept en mann ville jeg fått like streng straff i dag, mumlet 25-åringen. Så reiste han seg halvveis og pekte mot statsadvokaten. Kroppsspråket var ikke til å misforstå:

 

- De er horer alle. Ingen av de jentene er blitt voldtatt. En jente sendte meg en melding og skrev at jeg er en sex-bombe, freste 25-åringen videre. Bak i rettssalen satt et av mannens offer og var vitne til opptrinnet.

 

- Det var tydelig at det gikk opp for ham at skyldspørsmålet nå er avgjort, uttalte statsadvokat Gert Johan Kjelby til Bergens Tidende.

 

Og kurderne er som kjent muslimer, dvs de har en profet som var både pedofil og voldteksmann.

 

«Bare» misbrukt - nektes erstatning

Bergens Tidende 25 mars 2004

Rettens flertall trodde ikke at jenten (15) ble voldtatt, men slår fast at kurderen misbrukte henne seksuelt. Det er ikke nok til erstatning. - Denne avgjørelsen kan ikke være rett. Jenten har fått problemer etter det hun ble utsatt for. At hun ikke skal få erstatning er vanskelig å skjønne, bistandsadvokat Grete Gullhaug til Bergens Tidende.

 

Da saken mot kurderen var opp i Bergen tingrett prosederte statsadvokaten på at også den 15 år gamle jenten var blitt voldtatt. Fagdommeren var enig, men ikke de to meddommerne. Dermed ble kurderen dømt for å ha hatt seksuell omgang med barn.

 

Det kan nesten virke som om redaksjonen i Bergens Tidende har behov for et oppfriskningskurs i politisk korrekt språkbruk. Det heter ikke ”misbrukt”, ikke når ”misbrukeren” hører til det fargeløse multikriminelle faenskapet som masseimporteres. Da heter det BERIKET.

 

Asylsøker mistenkt for voldtektsforsøk

Fedrelandsvennen 31 august 2003

En 35 år gammel asylsøker fra Moi er mistenkt for vldtekstforsøk av en 23 år gammel kvinne i Flekkefjord. Kvinnen vil, etter avtale med politiet, anmelde forholdet i dag. Det var da hun var på vei hjem ved 03-tiden søndag at kvinnen møtte på to menn, asylsøkeren på 35 og en kompis av ham på 25. 35-åringen tok kvelertak på kvinnen og kysset henne på munnen. Kvinnen greide å slå ham, og løp av sted. Mannen kom etter, og 35-åringen skal delvis ha revet av kvinnen buksene.

 

Mannens identitet er åpenbart kjent, og i den forbindelse kan man gjøre seg visse refleksjoner. Da kripos sjef Arne Huse sa noen sannhetsord om galskapen i norsk innvandringspolitikk ble Æresdrapsminister Odd Einar Dørum rasende, angivelig fordi Huse ikke var PRESIS nok i sine utsagn. Greit nok, vi har ingenting i mot presisjon, slutt å bruke anonymiserende uttrykk som ”asylsøker”, ”innvandrer” og ”utenlandsk opprinnelse” og la oss få vite spesifikt nasjonalt opphav i hvert enkelt tilfelle. Men det ville nok passe Æreddrapsministeren enda dårligere, da vil det nemlig bli enda klarere at det praktisk talt uten unntak er snakk om personer med en nasjonalitet assosiert med en satanisk kult grunnlagt av en pervers pedofil volstektsmann, landeveisrøver og slavehandler.

 

Ofrene borte, voldtektsmann kan slippe unna

Aftenposten 3 september 2003

Tirsdag ble en 34 år gammel marokkaner dømt til fire års fengsel for en voldtekt på Holmlia i 1998. Men han kan slippe unna fem andre voldtekter, drapsforsøk og ran, fordi politiet ikke finner ofrene

 

Som vanlig når nyhetsmedia er mer spesifikke enn å snakke om en gjerningsmann av utenlandsk opprinnelse er det snakk om en nasjonalitet assosiert med en satanisk kult grunnlagt av en pervers pedofil voldtektsmann, landeveisrøver og slavehandler.

 

Våknet på bussen med penis i hånden

Bergensavisen 11 september 2003

Kvinnen fikk sjokk da hun våknet på bussen til Fyllingsdalen med hånden i buksen på en fremmed mann!

Mens hun sov på nattbussen hadde han satt seg ved siden av henne og ført hånden hennes ned i sin egen bukse.

– Dette er usedvanlig stygt. Vi ser alvorlig på denne saken, sier politioverbetjent Bjørn Eide ved Fyllingsdalen politistasjon. Nå har kvinnen anmeldt mannen for seksuelt, krenkende og uanstendig atferd.

 

Det var natt til søndag at kvinnen i begynnelsen av 20-årene hadde den ubehagelige opplevelsen på linje 60 til Fyllingsdalen. Hun gikk på bussen ved Bystasjonen klokken 0100.

 

– Hun mener å ha sett mannen allerede da. Han skal ha gått forbi henne mens hun ventet, og deretter gikk han på samme buss som henne, sier Eide. Kvinnen satte seg alene på et sete i bussen og sovnet der. Da hun våknet hadde mannen ført hånden hennes inn i buksen slik at hun hold på hans penis.

 

– Kvinnen trakk til seg hånden og ble så redd at hun ikke gjorde anskrik. I stedet ble hun sittende på bussen, fordi hun var redd for at mannen skulle følge etter henne hvis hun gikk av. Hun ble nærmest paralysert, sier Eide.

 

Like etterpå skal fem personer ha gått av bussen på Kråkenestoppen. Disse er blant dem politiet er interessert i å komme i kontakt med.

 

Kvinnen ble sittende på bussen til den var kommet til endestoppet. Imens satt mannen fortsatt ved siden av og prøvde å komme i snakk med henne. Han snakket gebrokkent norsk. Ved endestoppet torde kvinnen å ta kontakt med bussjåføren for å spørre om hun komme sitte på til en drosjeholdeplass. Etter hvert gikk mannen av. Da hadde hun ennå ikke fortalt noen om det som hadde skjedd.

 

– Han gikk av på en holdeplass på Minde, mens kvinnen satt på videre, sier Eide. Politiet går nå ut med signalement på mannen i håp om å få tips til Fyllingsdalen politistasjon som kan hjelpe dem videre. Mannen har utenlandsk utseende og mørk hud. Kan være fra Afghanistan, Iran eller Tyrkia.

 

Som alle selvfølgelig er muslimske  land.

 

12-åring voldtatt av tre menn

Nettavisen 30.09.03

Tre unge menn er siktet for å ha voldtatt en 12 år gammel jente på en fest i Stavanger natt til lørdag. De tre mennene på 17, 20 og 21 år, som er av utenlandsk opprinnelse, har sittet i lange avhør hele tirsdag.

 

Og hvilke ”utland” dreier det seg om ? Man hører til stadighet at man ikke skal stigmatisere eller skjære alle over med en kam. Er det ikke nettopp det man gjør når man bruker uttrykk som ”utenlandsk” opprinnelse ? Vi har mange slags utlendinger i Norge: Svensker, dansker, briter, amerikanere osv, var det kanskje noen av dem ? Nå vil vel de fleste forstå at det er svært lite sannsynlig. Hva som kanskje ikke er klart for så mange er at det er lite sannsynlig at det var vietnamesere eller tamiler heller. Der nemlig bare muslimske innvandrere som har en pervers pedofil voldtektsmann, landeveisrøver og slavehandler som forbilde.

 

Reddet av SOS på SMS

Dagbladet Søndag 12. oktober 2003 8:58,

En 20 år gammel kvinne skal natt til lørdag ha blitt forsøkt voldtatt på et toalettet i hjertet av Oslo. En SMS-melding til en venn som ventet utenfor, ble redningen.

 

Den dramatiske hendelsen skjedde på et spisested på Karl Johan natt til lørdag. Kvinnen, som hadde vært ute på byen sammen med noen venner, gikk inn på spisestedet for å gå på toalettet. Inne på toalettet skal hun ha blitt angrepet av en 28 år gammel mann. Mannen skal ha forsøkt å dra av henne klærne. Kvinnen skal ha kjempet imot, og etter ei tid skal hun ha klart å ta seg inn på et av toalettavlukkene. Derfra fikk hun sendt en SMS-melding til en venn som ventet utenfor. Vennen kontaktet umiddelbart politiet.

 

Kvinnens venn prøvde også å ta seg inn på toalettet. Overfallsmannen skal da ha forstått at politiet var kontaktet, og sprang ut fra lokalet. Kvinnens venn skygget ham nedover Karl Johan samtidig som han hadde telefonisk kontakt med politiet. Fem minutter seinere ble mannen pågrepet ved Christian Fredriks plass (Plata), sør for Oslo Sentralstasjon. Politiet vil i morgen tidlig ta stilling til om 28-åringen, som er somalisk statsborger, skal framstilles for varetektsfengsling.

 

Her oppgis altså nasjonalitet, og som vanlig når man gjør det i stedet for bare å si ”utenlandsk” dreier det seg om en muslimsk.

 

Voldtok 12-åring to ganger

Nettavisen 17.11.03

En iraker (24) må denne uken møte i Bergen tingrett, tiltalt for voldtekt og overgrep mot sju mindreårige jenter. En 12-åring skal ha blitt voldtatt to ganger.  Irakeren møtte jentene i Bergen sentrum, og tok dem med seg til leiligheten sin. Der skal han ifølge tiltalen ha forgrepet seg på dem, og i noen tilfeller voldtatt dem. Mannen er også tiltalt for å ha forsøkt å voldta en voksen kvinne.

 

- Dette er en usedvanlig stygg sak. Unge jenter er blitt grovt utnyttet og påført en enorm belastning, sier advokat Mette Cecilie Greve til Bergensavisen.

 

Her oppgis altså nasjonalitet, og som vanlig når man gjør det i stedet for bare å si ”utenlandsk” dreier det seg om en muslimsk.

 

Voldtatt i egen leilighet

Nettavisen 12.01.04

Kvinnen (20) som mandag kveld ble voldtatt i sin egen leilighet, har i hele natt sittet i avhør, men politiet har ingen spor etter gjerningsmannen. Gjerningsmannen fulgte etter kvinnen fra et kjøpesenter før han tvang seg inn i leiligheten hennes i Sandvika i Bærum…..

 

Mannen var totalt fremmed for kvinnen. Ifølge henne er han 20-25 år gammel. Han har kort, mørkt hår og er mellom 170 og 180 centimeter høy. Han er kraftig bygd og har litt mage. Han var iført halvlang jakke, lyse dongeribukser og lyse, beige sko.

 

- Han var lys i huden, men snakket litt gebrokkent norsk. Derfor tror kvinnen at han var av utenlandsk opprinnelse, sa Grandalen. 

 

Skoleelever siktet for gruppevoldtekt

Søndag 1. februar 2004 9:10,

Fire gutter i 17-årsalderen er mistenkt for å ha stått bak en gruppevoldtekt i Oslo.

Strafferammen for gruppevoldtekt er lovens strengeste, 21 års fengsel, som for overlagt drap. Skoleelevene er kanskje de yngste som er mistenkt for gruppevoldtekt her i landet.

 

Ei jevnaldrende norsk jente har forklart at hun sist helg ble voldtatt og seksuelt misbrukt av fire gutter i en leilighet i Lillebergveien ved Valle Hovin i Oslo.Jenta ble frivillig med flere gutter med nordafrikansk opprinnelse hjem til en av 17-åringene på nachspiel natt til sist søndag.

 

Og nordafrikansk er som kjent ekvivalent med muslimsk.

 

Tenåringsjente voldtatt av guttegjeng

Aftenposten 30 mars 2004

Politiet jakter på en gjeng unge menn etter at en tenåringsjente ble voldtatt i et skogholt i Skedsmo 18. februar.

Voldtekten skjedde om kvelden 18. februar. Jenta var bare få meter unna hjemmet i Skedsmo kommune i Akershus da hun ble stanset av fem unge menn.

 

– Med kniv truet de henne inn i et skogholt. Der gjennomførte de voldtekten. Hun kjente ikke igjen noen av gjerningsmennene, sier politioverbetjent Bjørn Teigen ved etterforskningsavdelingen i Romerike politidistrikt til Romerikes Blad. Det skal ha vært én hovedmann, mens to av de andre guttene hjalp aktivt til. De to siste skal ha vært tilskuere. Jenta ble voldtatt i en halv time.

 

Deretter gikk det tre uker før jenta våget å fortelle den traumatiske historien. Noen dager senere gikk hun sammen med sin mor til politiet. Hun har også vært til undersøkelser ved Akershus universitetssykehus.

 

– Vi snakker om en meget alvorlig forbrytelse.

 

Nei, det gjør vi ikke. Vi snakker om religionsutøvelse. Så lenge islam betraktes som religion i Norge og ikke som den perverse kult det er, er dette religionsutøvelse. Islams grunnlegger og muslimenes forbilde var selv ikke bare voldtektsmann, han var også barnemisbruker, slavehandler og landeveisrøver.

 

Etterlyser voldtektsmann på Skedsmokorset

Aftenposten 31 mars 2004

Politiet har fått laget en tegning av en mann på rundt 20 år som antas å være hovedmannen bak voldtekten av ei tenåringsjente i et skogholt på Skedsmokorset 18. februar….

 

Tegningen som politiet har laget, forestiller hovedmannen. Han er omtrent 175 centimeter høy, av utenlandsk opprinnelse, muligens fra Midtøsten.

 

16-åring voldtatt på toalettet

Dagbladet mandag 22. mars 2004 6:30,

På utestedets toalett skal den 33-årige mannen ha overfalt og voldtatt ei 16 år gammel jente.

Voldtekten skal ha skjedd natt til søndag på utestedet Kick i Rosenkrantz' gate i Oslo sentrum. 33-åringen ble pågrepet og siktet for voldtekt kort etter at jenta selv ringte politiet og varslet om hendelsen.

 

- Ifølge anmeldelsen ble voldtekten fullbyrdet, sier vaktleder Per Olav Utgaard ved kriminalvakta i Oslo politidistrikt.

 

Siktede blir framstilt for varetektsfengsling i dag. Rundt 70 mennesker skal ha vært til stede på utestedet lørdag kveld, der det var 20 års aldersgrense. Jenta har fortalt at hun var i kontakt med siktede tidligere på kvelden, men at de ikke kjente hverandre.

 

- Han skal ha fulgt etter jenta inn på toalettet og overfalt henne i et avlukke der. Så vidt jeg vet, har hun ikke fått andre fysiske skader, sier Utgaard. Politiet ønsker ikke å gå i detaljer i saken av hensyn til fengslingsmøtet i dag. 33-åringen, som er av afrikansk opprinnelse, satt i hele går i avhør hos Oslo-politiet.

 

2 jenter voldtatt, og en misbrukt i natt¨

VG 18 mai 2004

Tre 15 år gamle piker ble utsatt for voldtekt og seksuelt misbruk i to ulike episoder i Oslo 17. mai….

 

En 17 år gammel gutt er pågrepet etter at en 15 år gammel jente ble voldtatt i Frognerparken. En annen jente på 15 år ble seksuelt misbrukt , men ikke utsatt for fullbyrdet voldtekt samme sted , opplyser politiet….

 

17-åringen, som er av utenlandsk opprinnelse, ble pågrepet kort tid etter. ..

 

Like før midnatt fikk politiet melding om voldtekt ved T-banestasjonen på Carl Berners plass. Den 15 år gamle jenta har gitt et signalement på en mann i 30-årene av utenlandsk opprinnelse.

 

De lobotomerte sharia-amøbene som dekket saken i VG må ha hatt århundrets 18-mai bakrus når de skrev om den. Hvordan i all verden kunne de ellers ha begått et så hårreisende overtramp som å nevne at voldtektsmennene var av utenlandsk opprinnelse ? Det venter dem nok noen saftige botsøvelser for er så grovt utslag av "rasisme", "fremmedfrykt", "stigmatisering", "generalisering" og "å skjære alle over med en kam". Det er nesten (men bare nesten) så man synes synd på de stakkars jævlene.

 

Kvinne voldtatt i natt

VG 28 mai 2004

En kvinne skal ha blitt voldtatt i sitt hjem i Asker natt til fredag. Det er den andre uoppklarte voldtekten i området. En ukjent mann skal ha tatt seg inn i leiligheten til kvinnen ved 04.30-tiden fredag morgen, får VG Nett opplyst hos politiet i Asker og Bærum.

 

Kvinnen meldte fra til politiet ved 07-30-tiden i morges, skriver Asker og Bærums Budstikke. Hun forklarte at mannen hadde tvunget til seg samleie med henne etter å ha klatret inn vinduet. Mannen skal ha vært i to timer i leiligheten til kvinnen før han forsvant. Politiet i Asker og Bærum setter nå inn store ressurser på å finne gjerningsmannen. Politiet har allerede sjekket flere adresser i forbindelse med voldtekten.

 

- Utfra gode beskrivelser av mannen og spor på stedet har vi rimelig gode forhåpninger om å kunne pågripe mannen i løpet av dagen, sier politioverbetjent ved Asker og Bærum politidistrikt til VG Nett. Mannen beskrives til å være i 20-årene og snakke gebrokkent norsk. Trolig er han av søreuropeisk opprinnelse. Han skal ha hatt såkalt «smultringskjegg», mørkt hår og var iført sort skjorte og mørk bukse.

 

Brubakk sier til TV 2 Nettavisen at de vurderer å holde denne saken opp mot en lignende voldtektssak i Sandvika i januar. Da ble en 20 år gammel kvinne voldtatt etter at en mann fulgte etter henne og trengte seg inn på hybelen hennes.

 

”Søreuropeisk” ? Hva er det for noe da ? Man finner stadig på nye måter å omskrive muslimsk på. Nå har selvfølgelig ikke muslimer monopol på voldtekt, men det de derimot har monopol på er å ha en profet og et forbilde som selv var en pervers pedofil voldtektsmann.

 

Overgreps-siktet i varetekt - Manglet arbeidstillatelse

VG 11 juni 2004

Asylsøkeren som i går ble varetektsfengslet i fire uker for å ha seksuelt forgrepet seg på en syvåring på skolen, hadde ikke arbeidstillatelse i Norge. Likevel fikk mannen fortsette å jobbe som tilsynsvakt ved Uranienborg skole i Oslo. Tirsdag skal han ifølge VGs kilder ha dratt opp skjørtet til en syvårig jente på skolen med 500 elever. Mannen skal deretter ha gnidd underlivet mot baken til jenta, og truet henne.

 

Det skal ha skjedd mens moren sto ute og ventet på datteren i skolegården etter en SFO-grillfest. 32-åringen har bodd i Norge siden 1999, og fått avslag på asylsøknaden flere ganger. Men siden kurdiske asylsøkere med avslag ikke kan sendes hjem, fikk mannen bli i landet.

 

Menijøssenavn ! Ikke bare plumper avisen ut med at overgriperen er asylsøker, de nevner også nasjonaliteten, som er muslimsk. En eller annen stakkars jævel må nok svare for seg for terrorist-blekkas interne Sharia-domstol. Hva blir straffen tro ? Avklipping av fingre så vedkommende ikke lenger kan bruke et tastatur ? Det ville jo være en glimrende "modernisering" av islam, og gjøre Sharia-Erna henrykt. VG skriver videre:

 

Den midlertidige arbeidstillatelsen hans gikk ut 30. mai, men mannen skulle fortsette å jobbe som tilsynsvakt på den offentlige skolen frem til slutten av juni, får VG opplyst. Rektor Liv K. Hernæss Strand var ukjent med at mannen var en asylsøker uten gyldig arbeidstillatelse i går kveld. Syvåringen klarte ifølge politiet å rive seg løs, og løp ut av det tomme skolebygget. Da ble det slått full alarm, og 32-åringen ble pågrepet kort tid senere. Det var jenta selv om utpekte ham.

 

- Den seksuelle omgangen er alvorlig, og skolen er en av de institusjonene i samfunnet hvor barn bør føle seg trygge, sa politiadvokat Svein Holden etter fengslingsmøtet i går. Forsvarer Anne Kristine Bohinen synes saken er en tragedie for alle involverte parter.

 

- Jeg synes det er vanskelig å kommentere saken, men klienten min erkjenner ikke straffskyld, sier advokat Anne Kristine Bohinen.

 

Nei, selvfølgelig gjør han ikke det. Islam gir muslimer rett til å voldta vantro, så hvorfor skulle han erkjenne noe skyld ?

 

Fikk juling etter voldtekt

VG 20 juli 2004

På vei hjem fra fest ble gutten (15) ranet og voldtatt. Bekjente av offeret startet sin egen etterforskning, og skal ha banket opp en mann for å presse ut opplysninger.

En asylsøker i 20-årene er siktet for den fullbyrdede voldtekten, som fant sted på Tingsaker i Lillesand natt til fredag mellom kl. 01.00 og 01.30.

 

I helgen har det vært to konfrontasjoner mellom utlendinger og lokal ungdom som har tilknytning til den voldtatte gutten. Ungdommene startet sin egen jakt på gjerningsmannen. Fredag oppsøkte de en kamerat av den nå siktede mannen. Allerede før politiet hadde pågrepet den antatte gjerningsmannen, var ungdommene på sporet av samme mann.

 

- De skal ha brukt vold for å presse en kamerat av den nå siktede mannen i håp om at han skulle fortelle dem hvor den antatte gjerningsmannen befant seg. Hvordan ungdommene skaffet seg opplysninger om den samme mannen som politiet kort tid etterpå pågrep og siktet, er usikkert, sier fungerende etterforskningsleder Terje Legreid ved Lillesand lensmannskontor.

 

Det kunne sies en god del om å ta loven i egne hender slik noen nordmenn tydeligvis her har gjort, men det skal vi la ligge. Det vil imidlertid ikke løse noe problem å gjøre det. Det eneste som løser problemet er at man ved neste valg kjeppjager fra Storting og Regjering enhver politiker som overhodet vil akseptere at islam eksisterer i Norge. Islam er en pervers volds og voldtektskult, grunnlagt av en voldtektsmann, og å akseptere den på norsk jord er å akseptere voldtekt.

 

Etterforsker mulig voldtekt på Sotra

Bergens Tidende 3 august

Etter å ha blitt kjent med de to tenåringsjentene i Bergen sentrum, skal de to irakiske mennene ha kjørt jentene til Foldnes på Sotra og forgrepet seg på dem utendørs, midt på lyse dagen. Politiet har siktet to irakiske menn på 32 og 27 år for seksuelle overgrep mot de to jentene, som er 14 og 16 år gamle. Jentene leverte inn anmeldelse av mennene i løpet av helgen.

 

- Den ene av jentene beskriver en voldtekt, sier lensmannen i Fjell og Sund, John Reidar Nilsen. Det er den 16 år gamle jenten som skal være voldtatt. 14-åringen hevder å ha blitt befølt.

 

- Vi ser svært alvorlig på denne type saker, og har satt av nødvendige ressurser til å etterforske anmeldelsen, sier lensmann John Reidar Nilsen til bt.no. Episoden skal ha funnet sted på Foldnes i Fjell kommune lørdag, etter at jentene ble kjent med de to irakerne i Bergen sentrum tidligere på dagen.

 

- Jentene ble frivillig med de to siktede inn i en bil, og ble kjørt til Sotra, forteller politiadvokat Trond Eide.

 

Og over 95% av irakerne er som kjent muslimer, dvs de har en pedofil voldtektsmann som profet og forbilde.

 

Taxisjåfør siktet for voldtekt

Dagbladet Tirsdag 28. september 2004 15:59,

Den angivelige voldtekten skal ha skjedd natt til søndag, mellom Kristiansand og Lillesand. Den 20 år gamle kvinnen var på vei hjem fra en fest rett etter midnatt, og tok drosje fra Kristiansand i retning Lillesand.

 

- Drosjesjåføren ble pågrepet søndag. Etter avhøret mandag, ble han løslatt fordi vi mener det ikke er gjentakelsesfare eller fare for bevisforspillelse, sier politijurist Beate Rullestad til Dagbladet.no. Ledelsen i Taxi Sør besluttet i kveld å frata 36-åringen kjøregodkjenninga slik at han ikke kan jobbe for dem mens saken blir etterforsket.

 

- Vi tar ikke stilling til skyldspørsmålet, men sakens alvorlige karakter gjør at vi går til dette skrittet, sier daglig leder Jan Åge Sletten til Dagbladet.no. Taxi Sør har pratet med både drosjeeieren og sjåføren som er av utenlandsk opprinnelse.

 

Hvorfor får vi ikke her vite spesifikk nasjonalitet ? Man hører jo til stadighet fra PK-rampen at man ”ikke skal stigmatisere”. Det må da være mer stigmatiserende å assosiere dette med drosjesjøfører av utenlandsk opprinnelse enn å assosiere det med drosjesjåfører av f eks pakistansk opprinnelse. Problemet er selvsagt at skal man nevne spesifikk nasjonalitet i slike saker blir det praktisk talt uten unntak en muslimsk nasjonalitet, det ser man typisk av de saker hvor spesifikk nasjonalitet faktisk nevnes. I det multikriminelle fargeløse faenskapets navn velger sharia-rottene selv glatt å stigmatisere en langt større gruppe enn hva som hadde vært nødvendig for å bringe sakens fakta sant og fullstendig på bordet.

 

Mistenkt for voldtekt i moské i Kristiansand

Aftenposten 31 oktober 2004

En 29 år gammel kvinne skal natt til søndag ha blitt voldtatt i en moské i Kristiansand. En 40 år gammel mann er mistenkt i saken og satt søndag kveld i politiavhør.

- Hun har forklart at han gjennomførte et samleie med henne mot hennes vilje. Kvinnen ble funnet av to vitner da hun satt gråtende utenfor moskéen, sier politiadvokat Hilde Almåsstø i Agder politidistrikt til NTB. Voldtekten skal ha skjedd i løpet av natten inne i moskéen til det muslimske trossamfunnet i Kristiansand, skriver Fædrelandsvennens nettutgave.

 

11 uker i varetekt for 15-åring

Aftenposten 10 november 2004

Selv om Utlendingsdirektoratet visste at 15-åringen fra Marokko satt fengslet siktet for voldtekt, valgte de tre uker senere å la ham få opphold i Norge på humanitært grunnlag.

 

Ti uker hittil. Saken har utløst en heftig dragkamp hvor aktørene er Oslo tingrett, Redd Barna, Oslo politidistrikt, barnevernet, barnets forsvarer, UDI, Oslo fengsel og Amnesty International. "Alle" er enige om at "Botsen" ikke er noe ønsket sted for et barn, men mye tyder på at dette blir løsningen til en eventuell straffesak kommer opp over nyttår.

 

- Saken er nå ferdig etterforsket fra politiets side, og da er det opp til statsadvokaten å avgjøre om det skal tas ut tiltale. Ut over det har jeg ingen kommentar, sier politiadvokat Øyvind Holst. 30. august ble 15-åringen varetektsfengslet for første gang, siktet for voldtekt. I juli rømte han fra spesialmottaket for enslige, mindreårige asylsøkere, og ble pågrepet sammen med to andre, som også levde i skjul, i en leilighet på Grünerløkka i Oslo. Selv om Utlendingsdirektoratet (UDI) var kjent med den alvorlige siktelsen, valgte direktoratet 24. september å gi ham ett års opphold på humanitært grunnlag.

 

15-årig asylsøker siktet for voldtekt,men fikk bli

VG Debatt 10 november 2004

 

Han kommer til å drepe meg

VG 16 februar 2005

Livredd vaklet den 35 år gamle kvinnen inn på puben «Crowbar» i Oslo etter å ha blitt voldtatt av en 26 år gammel mann.

Lørdag 3. april i fjor opplevde kvinnen sitt livs mareritt. Etter å ha blitt med en 26 år gammel mann hjem, ble hun brutalt voldtatt, ifølge en dom avsagt i Oslo tingrett. Kvinnen forklarte i retten at 26-åringen rev av henne klærne og grep tak i håret hennes umiddelbart etter at de to gikk inn i mannens leilighet.

 

Han tvang henne så ned på en madrass der han voldtok henne, forklarte kvinnen da saken var oppe i Oslo tingrett tidligere denne måneden. Etter overgrepet vaklet kvinnen ifølge et vitne inn på puben Crowbar i Oslo.

 

- Han kommer til å drepe meg, sa 35-åringen da hun nærmest ramlet inn i lokalet. Ifølge vitner fortalte hun usammenhengende at hun hadde blitt voldtatt. De ansatte på utestedet ringte politiet, og kvinnen anmeldte voldtekten på stedet. Den 26 år gamle marokkaneren, som nå er domfelt i saken, hevder kvinnen frivillig hadde sex med ham etter at de to hadde møtt hverandre på utestedet Cafe con Bar tidligere på kvelden.

 

Spørsmålet om frivillighet er av underordnet betydning. Islam gir muslimske menn rett til å voldta vantro kvinner, og etter sharia kan dessuten ingen dømmes for voldtekt uten at det finnes fire mannlige muslimske vitner. Muslimenes øverste talsmann i Norge har også gjort det klart at ”som muslim er man underkastet muslimsk lov, og for muslimer står sharia over andre lover”. (Drammens Tidende 25 november 2004).

 

Syv menn voldtok 16-åring

TV2 17 mars 2005

12 ganger i løpet av én natt skal den 16 år gamle jenta ha blitt voldtatt. Nå er syv kurdere siktet i det som kan være en av Norgeshistoriens groveste serievoldtekter. En kveld i midten av desember kom den 16 år gammel jenta til Oslo sammen med en mann hun kjente litt fra før. De kjørte til en leilighet på Skullerud. Det som skal ha skjedd der vil prege henne resten av livet.

 

Det vil det sikkert, men det hører med til historien at hun ble med en av mennene frivillig til leiligheten hvor voldtektene skjedde. Hun har med andre ord ikke så veldig mye å beklage seg over, dvs på sett og vis har hun kanskje det, men adressaten for beklagelsene må i så fall være Undervisnings- og forskningsminister Christin Clemet fra Høyre – Partiet for terror apartheid og etnisk rensing. Som øverste ansvarlig for skoleverket er hun ansvarlig for at elever i norsk skole lærer sannheten om islam. Og den sannheten er at islam ble grunnlagt av en pervers pedofil voldtektsmann, som fremdeles er muslimenes forbilde og profet.

 

Hadde norske skolebarn fått lære det, i stedet for den lapskaus av løgner og historieforfalskning de serveres i dag ville norske jenter forhåpentligvis ikke blitt så lett bytte for den multikriminelle muslimske ”berikelsen” som Bondeviks quisling-rotter masseimporterer. Dette gjelder for øvrig selvsagt ikke bare voldtekt. Muhammed var ikke bare voldtektsmann, han var landeveisrøver  også, det gjelder derfor også i høyeste grad overfall og ran. Dette er udiskutable fakta, rett ut av islams egne skrifter. Derfor er det også et udiskutabelt faktum at når nordmenn overfalles, ranes eller voldtas av den muslimske ”berikelsen” er Christin Klemet medansvarlig og medskyldig hver eneste gang.

 

Når det gjelder denne konkrete saken er det neppe særlig grunn til å være overrasket over at den politisk korrekte sharia-purken forsøker å dysse det hele mest mulig ned:

 

Legger lokk på serievoldtekt

Nettavisen 17.03.05 08:30, ny 17.03.05 15:46

Politi og forsvarere har lagt fullstenig lokk på det som trolig er norgeshistoriens verste voldtektssak. Selv jentens bistandsadvokat ber om å bli holdt anonym….

 

En av de syv er også siktet for å ha deltatt i en ny, lignende forbrytelse - kun ti dager etter den første serievoldtekten. Vedkommende ble utvist fra Norge i 2002, men har oppholdt seg i landet siden den gang.

 

Politiet i Bergen synes imidlertid å ligge litt etter sine kolleger i Oslo i politisk korrekthet:

 

Kurdiske voldtektsmenn: Politiet mener de representerer toppen av et isfjell

Bergens Tidende  19.07. 2003 via APS Forum

To kurdere på 24 og 25 år sitter varetektsfengslet for seksuelt misbruk av mindreårige i Bergen. Politiet mener de representerer toppen av et isfjell. Men hva mener kurderne selv? Hvordan reagerer de? Og hva mener de er årsakene til overgrepene?

- Det finnes pedofile i alle land og i alle kulturer. Kanskje hadde de fått dødsstraff om de hadde gjort noe slikt i hjemlandet, mener Rezan.

 

Joda, det finnnes nok pedofile i alle kulturer, men det er bare en UKULTUR som har en pedofil voldtektsmann  som profet og forbilde.

 

Inntil 15 års forvaring for voldtektsmann

Aftenposten 18 april 2005

En 36-åring er dømt til forvaring i inntil 15 år for fire voldtekter. - Godt å vite, sier kvinnen han voldtok i 1998.

 

I dette oppslaget blir det ikke nevnt med et ord at mannen kommer fra et muslimsk land, i dette tilfellet Marokko. Det kan man imidlertid lese om i et eget oppslag:

 

Sendes hjem til Marokko

Aftenposten 18 april 2005

Domfelte vil bli utvist til hjemlandet Marokko når dommen er ferdig sonet. 36-åringen ble dømt for tre nye voldtekter og kan holdes i forvaring i inntil 15 år. Selv om Oslo tingrett frifant ham for ytterligere to voldtekter og ett drapsforsøk, er dommen en av de strengeste i sitt slag. Siden de utenlandske ofrene kommer fra lavkostland som Litauen og Estland, ble erstatningene fra 15 000 og opp til 70 000 kroner. Tingrettsdommer Torstein Hellenes skriver at leveomkostningene der må antas å ligge langt lavere enn i Norge, og at den motsatte løsning ville innebære en betydelig forskjellsbehandling i forhold til norske kvinner som måtte bli utsatt for lignende overgrep.

 

Dommen er avsagt under dissens, da den mannlige meddommeren mente at ofrene burde få erstatning etter norsk nivå. Domfelte har imidlertid overført alt av verdi til nære slektninger, og rettens flertall tror det er innlysende at han aldri kommer til å gjøre opp for seg.

 

Det første som kan være verdt å kommentere her er forskjellsbehandlingen av ofrene når det gjelder erstatning. Noen av dem kommer fra den gruppe som det politisk korrekte Halal-Norge er aller mest fiendlig innstilt til: Ikke-muslimske innvandrere. At de får redusert erstatning bør derfor ikke komme som noen overraskelse for noen. Skal islamiseringen av Norge følge skjemaet til Bondeviks quisling-regjering gjelder det selvsagt å stoppe eller begrense slik innvandring. Derfor samler sharia-purken opp en flylast med kristne nigerianere og tvangssender dem hjem til en uviss skjebne, mens Mullah krekar går løs på statens bekostning. Derfor vil den selvsamme sharia-snuten utvise utenlanske tiggere og prostituerte i Oslo, de er heller ikke muslimer. De trenger ikke verken tigge eller prostituere seg, de druknes i penger og velferdsgoder fra de setter foten på norsk jord, har blankofullmakt på amnesti for økonomisk kriminalitet, og er gjennom norsk lov nå også formelt gjort til herrefolk.

 

Forsøkt voldtatt av fire menn

Adresseavisen 4 september 2005

Ei 18 år gammel jente skal natt til søndag ha blitt overfalt av fire menn som slepte henne i skjul og prøvde å rive av henne klærne ved Studentersamfundet i Trondheim. Jenta var søndag på legevakta for behandling av lettere skader, men gjerningsmennene klarte ikke å gjennomføre de seksuelle overgrepene som de etter alt å dømme prøvde på.

 

- Hun har forklart at det skjedde like over klokka 04, da hun hadde gått over Elgeseter bro til Samfundet, der hun sto utenfor et gatekjøkken. Det kom en stor mann med utenlandsk utseende og tok rundt henne bakfra, mens flere menn kom til og stilte seg rundt. Hun ble slept til Høyskoleparken, der hun ble kastet i bakken, forteller krimvaktleder Berit Hilmarsen ved Sentrum politistasjon til Adresseavisen. I parken prøvde den kraftige mannen ifølge jentas politiforklaring å dra av henne buksene, mens han holdt en hånd foran munnen hennes for å hindre at hun skrek. Blant annet med et kne i korsryggen ble hun holdt nede med makt, men hun klarte å gjøre motstand og kom seg løs og løp i sikkerhet.

 

- Det var den ene mannen som antastet henne. De andre skal ha stått rundt, mens de snakket og flirte, sier Hilmarsen, som ser svært alvorlig på voldtektsforsøket og oppfordrer eventuelle vitner til å melde seg. Alle overfallsmennene hadde utenlandsk utseende.

 

Greit nok, men det burde være mulig å være litt presis. Både negere, arabere og kinesere har utenlandsk utseende.

 

Forsøkt voldtatt på kirkegård

Nettavisen 4 september 2005

En 24 år gammel kvinne ble natt til søndag angrepet av en mann inne på Vår Frelsers Gravlund i Oslo. Politiet har få opplysninger å jobbe ut i fra etter episoden operasjonsleder Hilde Walsø beskriver som et mulig voldtektsforsøk.

 

- Mannen var av utenlands opprinnelse.

 

Mann siktet for voldtekt av åtteåring

VG 5 september 2005

En åtte år gammel jente skal ha blitt voldtatt på en vei i et skogholt i Modum-regionen i Buskerud søndag kveld. Det var jentas foreldre som meldte fra om voldtekten ved 19-tiden søndag kveld. Selve voldtekten skal ha skjedd ved 18.30-tiden. Åtteåringen ble brakt til voldtektsmottaket i Drammen etter at politiet fikk melding om saken.

 

- En mann som er mistenkt for voldtekten ble pågrepet ved 21-tiden og siktet for voldtekt. Han vil bli framstilt for varetektsfengsling mandag, opplyser politiadvokat Petter Solberg i Nordre Buskerud politidistrikt til NTB.

 

I dette første oppslaget i VG sies det ingen ting om gjerningsmannens opphav, men det får vi vite litt om i følgende oppslag om samme sak i Nettavisen.

 

Voldtektssiktet nekter å si hvem han er

Nettavisen 5 september 2005

Mannen som er siktet for å ha voldtatt en åtte år gammel jente søndag kveld, nekter å fortelle politiet hvem han er. Ifølge politiadvokat Petter Solberg ved Nordre Buskerud politidistrikt har den siktede mannen opplyst falsk identitet til politiet.

 

- Vi har foreløpig ikke klart å bringe på det rene hva hans virkelige ID er, men vi har godt håp om å finne ut av dette i løpet av dagen, sier Solberg. Den voldtektssiktede er en mann i midten av 30-åra.

 

- Han er utlending av ikke-vestlig opphav. Trolig er han inder. Mannen snakker hverken norsk eller engelsk, sier Solberg.

 

Inder ?? Javel, det bringer jo tanken først og fremst hen på hinduer. Selvsagt kan man ikke utelukke det, men ca 12-15 % av inderne er muslimer, og den andelen av inderne som har en pedofil voldtektsmann som profet og forbilde. Dessuten, hva er det som tilsier indisk, og ikke pakistansk ? Neppe utseende i hvert fall. Kan det være at sharia-purken i Buskerud finner det mer PK å si indisk i stedet for pakistansk for ikke å ”fornærme” den største muslimske innvandrergruppen i Norge ? Det burde i så fall ikke forundre noen.

 

Leter etter somalisk sexovergriper

Nettavisen 29 desember 2005

Politiet i Bergen jakter nå på en voldtektsmann i det somaliske miljø, etter at en sju år gammel jente skal ha blitt voldtatt på skolen forrige uke. Jenta, som er av somalisk opprinnelse, skal ha forklart til foreldrene at overgriperen var av samme nasjonalitet som henne selv. Det skal ha fått politiet til å sirkle inn den somaliske morsmålslæreren på jentas skole i Bergen.

 

Læreren, skal nå være sjekket ut av saken og er løslatt. Han var den siste som hadde noe å gjøre med sju-åringen, før det angivelige overgrepet skal ha funnet sted i et klasserom, tirsdag i forrige uke.

 

Ved denne anledningen var det altså ikke en norsk jente muslimenes voldtektsepidemi gikk ut over, men det blir selvfølgelig ikke noe mindre graverende av den grunn.

 

Slått bevisstløs etter voldtektsforsøk

Aftenposten 30 desember 2005

Den 16 år gamle jenta gikk på veien mellom Eydehavn og Helleheia øst for Arendal, da tre ukjente gjerningsmenn slo til ved 20-tiden tirsdag kveld: En bil stoppet opp, en mann åpnet bakdøren og dro henne inn i bilen. Der satt det ytterligere to menn. Mens bilen startet opp, ble jenta forsøkt voldtatt. Men 16-åringen gjorde så stor motstand at gjerningsmennene kastet henne ut av kjøretøyet bare noen hundre meter unna stedet hun ble bortført fra.

 

- I fallet ble jenta slått bevisstløs, og lå svimeslått ved en bussbu i 45 minutter. Fornærmede ble så kjørt til sykehus for observasjon, og politiet fikk ikke avhørt henne før et døgn etter overfallet, sier politioverbetjent Magne Storaker til Aftenposten.no. Jenta har i avhør beskrevet gjerningsmennene som utlendinger som snakker gebrokkent norsk, muligens med litt Arendals-dialekt.

 

Passivitetens manifest

Baksiden.net

Ca. klokken 0200 natt til 1. januar 2006 fikk politiet melding om en voldtekt ved Mortensrudsenteret i Oslo. Det var offerets kjæreste som meldte fra om voldtekten som pågikk mens han hadde politiet på telefonen. Han våget imidlertid ikke selv gripe inn da gjerningsmannen etter melderens beskrivelse var en pakistaner.

 

I sin kommentar til dette skriver Baksiden.net bl a følgende:

 

Så har altså maktesløsheten og feigheten nådd nye høyder. Uten å komme til unnsetning velger en ung nordmann å iaktta en voldtektsfullbyrdelse av sin kjæreste på avstand. Begrunnelsen skal ha vært at gjerningsmannen var pakistaner. Fra barnehagen har nordmenn lært at vold er galt og at det aldri løser noen konflikter. Vold er galt, fred er viktig. Ingen har stilt det essensielle spørsmål; fred, men til hvilken pris?

 

Et godt spørsmål. Svaret er å finne i Koranen 9:29 og flere andere steder i islams skrifter, bl a hos Bukhari. Prisen er å underkaste seg islams lov og akseptere muslimene som herrefolk med rett til å voldta vantro kvinner. Det har nordmenn sagt at de ønsker å gjøre i valg etter valg de siste 10-15 år, så egentlig har man ingen verdens ting å beklage seg over. Tvert i mot, man burde være henrykt over å ha fått det man har stemt på at man vil ha.

 

For øvrig skal man være litt forsiktig med å fordømme denne mannen som ikke foretok seg noe annet enn å ringe sharia-purken på mobiltelefon. Hadde han forsøkt å gripe inn er det grunn til regne med at både han og hans familie ville blitt utsatt for overfall og trakassering i årevis. Det skal mye mindre til enn å prøve og stanse en voldtekt for at så kan skje, det er eksempler på at bare det å nekte uvedkommende muslimer adgang til en privat fest får slike konsekvenser.

 

Dømt for grov voldtekt av stedatter

VG 4 februar 2006

Først helte oslomannen tennvæske i håret på stedatteren, deretter voldtok han henne. Lagmannsretten dømte mannen til fire års fengsel. Stefaren i slutten av 30-årene skal ifølge dommen fra Borgarting lagmannsrett ha voldtatt jenta fordi han mistenkte at hun hadde fått seg kjæreste, noe han mislikte, skriver Dagbladet. En morgen jentas mor hadde gått fra leiligheten, tok mannen stedatteren inn på badet hvor han først forsøkte å få henne til å drikke tennvæske. Siden helte han det over henne og truet med å tenne på. Etterpå voldtok han henne. Jenta var jomfru da det svært brutale overgrepet skjedde. Ifølge dommen er jenta ikke lenger attraktiv på ekteskapsmarkedet i hennes kulturkrets.

 

Neivel, og i hvilken ”kulturkrets” er ikke en kvinne attraktiv på ekteskapsmarkedet fordi om hun er blitt voldtatt? Vi lærer oss å lese mellom linjene i halal-mediene.

 

Gjeste-imam tiltalt for voldtekt

Bergens  Tidende  8  februar  2006

En gjeste-imam i 40-årene er tiltalt for å ha voldtatt en 30 år gammel kvinne inne i trossamfunnets lokaler. Den tiltalte mannen fra Østlandet skal ha vært på besøk som gjeste-imam i Det muslimske trossamfunnet i Kristiansand, og vært innlosjert i deres lokaler da det påståtte overgrepet skal ha skjedd.

 

– Hele saken er en enorm påkjenning for min klient. Det har vært en tøff ventetid før saken kom opp, sier kvinnens bistandsadvokat Svein Haanes til VG. Rettssaken pågår i tingretten i Kristiansand denne uken. Ifølge tiltalen skal gjeste-imamen og sørlandskvinnen ha møttes tilfeldig i Kristiansand natt til 31. oktober 2004. Ifølge VG sto kvinnen forlatt utenfor et utested og var lei seg da den tiltalte mannen skal ha kommet bort til henne og tilbudt trøst, te og støtte. Sammen skal de ha gått til det islamske senteret, der mannen angivelig prøvde å kysse og beføle henne. Ifølge tiltalen forsøkte kvinnen å dytte ham vekk, uten å lykkes. Deretter skal han ha dratt av henne buksene og voldtatt henne. Kvinnen kom seg ut av senteret og skal selv ha ringt til politiet. Mannen i 40-årene ble anholdt inne i bygningen. Mannen har hele tiden nektet for å ha voldtatt kvinnen.

 

– Min klient erkjenner ikke straffskyld, sier forsvarer Bjørn Stefanussen.

 

Selvsagt gjør han ikke det. Vi formoder at kvinnen som ble ”beriket” ikke var muslim, og da legitimerer islam at hun kan voldtas (Koranen 4:24). Det er da også en vesentlig del av begrunnelsen og bakgrunnen for det Sharon Lapkin i Frontpage Magazine kalte ”Western Muslims' Racist Rape Spree” , og den fortsetter tydeligvis ufortrødent:

 

Etterlyst etter pub-voldtekt

Nettavisen 26 juni 2006

Politiet etterlyser en mann i begynnelsen av 20-årene etter at en jente ble voldtatt på et toalett i Lillestrøm i helgen. Vi har nå valgt å gå ut med en beskrivelse av mannen som skal ha voldtatt den 18 år gamle jenta, sier politioverbetjent Bjørn Teigen ved Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen. Mannen skal se ut som om han er av utenlandsk opprinnelse.

 

- Han er i begynnelsen av 20-årene, er mellom 165 og 170 centimeter høy, har mørkt, kort hår, og var ikledd en lys bukse, en mørk t-skjorte og hvite sko, forteller Teigen.

 

Voldtatt og glemt

Aftenposten 30 juni 2006

- Om jeg ble voldtatt av begge eller av en av dem vet jeg ikke. Jeg gråt og ba dem slutte, men jeg hadde ikke sjanse. Den 22-år gamle kvinnen mener politiet har sviktet i etterforskningen av saken.

 

Natt til 4.juni i skal den 22 år gammel kvinnen ha blitt voldtatt av flere menn midt i Oslo Sentrum. Ifølge kvinnen hadde ikke politiet tid til å ta imot anmeldelsen av forholdet før det hadde gått fire dager.

 

Kjemiingeniørstudenten hadde en uke igjen av eksamensperioden og var på utestedet Destiny i Skippergata for å ta en pause fra lesesalen med vennene.

 

- Kl 03 gikk jeg ut for å ta meg en røyk. Det neste jeg husker er at jeg befinner meg borte på hjørnet mellom Tollbugata og Skippergata. På hjørnet blir jeg voldtatt av en mørkhudet mann. Trolig en afrikaner, sier kvinnen som ønsker å være anonym. Kvinnen har fortrengt mye av voldtekten og husker bare bruddstykker.

 

- Det neste jeg husker er at jeg befinner meg i et inngangsparti i Tollbugata nr 7. To menn står bak meg. Om jeg blir voldtatt av begge eller av en av dem vet jeg ikke. Jeg gråt og ba dem slutte, men jeg hadde ikke sjanse. Utenfor sto det en hel gjeng og lo og snakket et språk jeg ikke forsto, sier kvinnen.

 

Kommentar: Nei det er visst visse ”kapasitetsproblemer” hos sharia-purken. De hadde ikke ”kapasitet” til å etterforske en anmeldelse mot Mullah Krekar for landsforræderi heller. Dessuten, siden kvinnen er norsk og alt tyder på at gjerningsmennene kommer fra det nye muslimske herrefolket med en guddommelig rett til å voldta vantro kvinner (Koranen 4:24) er det neppe særlig sunt for karriere, makt og posisjoner å etterforske en sak som denne.

 

Kvinne voldtatt i Oslo sentrum

VG 3 juli 2006

En 24 år gammel kvinne ble natt til søndag brutalt overfalt og voldtatt i sentrum av Oslo. Kvinnen kom gående alene oppover Kristian IVs gate i retning slottet da hun ble overfalt bakfra av en mann. Angrepet kom fullstendig overraskende på 24-åringen.

 

- Hun la ikke merke til ham i hele tatt før dette skjedde. Hun har selv beskrevet at hun fikk et slag i bakhodet før hun gikk i bakken med mannen over seg, opplyser politioverbetjent Anne Rynning Aasen til VG Nett.

 

Etterpå ble kvinnen voldtatt på en liten gressflekk som ligger til høyre i Kristian IVs gate, like etter at veien krysser Frederiks gate. 24-åringen gjorde motstand, og løp mot SAS-hotellet i Holbergs gate etter overfallet. Gjerningsmannen fulgte da etter henne. Politiet ønsker kontakt med tre personer som de mener må ha sett at kvinnen slo og klorte gjerningsmannen i ansiktet i krysset Holbergsgt/St. Olavs gate, like ved Hertz Bilutleie. Da disse tre kom forbi forsøkte gjerningsmannen å gjemme seg bak noen busser som stod parkert i gaten.

 

Kvinnen hadde langt lyst hår var iført hvit jakke og hvit kjole med brune og oransje detaljer, samt hvite sandaler. 24-åringen har selv gitt politiet følgende beskrivelse av gjerningsmannen: Mann av utenlandsk opprinnelse. Mørke trekk, men ikke mørk i huden. Liten og slank, omkring 175-180 centimeter høy. Mellom 20-25 år gammel, mørk kort krøllete hår, små kinnskjegg og rundt ansikt med velfriserte øyenbryn. I tillegg skal han ha en skjev hjørnetann på høyre side og muligens kloremerker i ansiktet.

 

Forsøkt voldtatt i Mandal

Nettavisen 3 juli 2006

En kvinne ble angrepet bakfra og forsøkt voldtatt i Mandal natt til lørdag….. Kvinnen anmeldte forholdet lørdag morgen, men fordi han tredde en hette over hodet hennes, kan hun ikke gi noen god beskrivelse av gjerningsmannen.

 

Kommentar: Her foreligger det av naturlige årsaker ikke noen beskrivelse som kan si om gjerningsmannen er av norsk eller utenlandsk opprinnelse. Så kan man jo lure på om det å tre en hette over hodet på offeret er en ny taktikk, nettopp for å unngå formuleringen ”av utenlandsk opprinnelse” i en tid da det synes som om stadig flere aviser faktisk tar det med i sine omtaler av voldtektssaker i stedet for å fortie det i den politisk korrekte islamofilis navn.

 

Tre siktet for gjengvoldtekt

Nettavisen 3 juli 2006

Tre menn er siktet for gjengvoldtekt av en kvinne i Hønefoss. Det skal ha vært klokka 06.45 mandag morgen at en kvinne gikk til anmeldelse av de tre mennene. De skal ha voldtatt kvinnen i løpet av natten, melder Ringblad.no.

 

- De tre mennene sitter nå til avhør, og vi vurderer fortløpende om de skal varetektfengsles, sier politiadvokat Per Thomas Omholt ved Nordre Buskerud til TV Nettavisen. De tre er siktet for voldtekt eller medvirkning til voldtekt og er av utenlandsk opprinnelse.

 

Kommentar: Ja, hva ellers? Før masseimporten av muslimsk såkalt ”berikelse” begynte var gjengvoldtekt et praktisk talt ukjent fenomen i Norge. Men å si ”utenlandsk opprinnelse” er ikke godt nok. Siden man her har pågrepet og siktet personene er formodentlig også deres opprinnelige nasjonalitet kjent. Hvorfor får vi ikke vite den? Det heter jo så vakkert at man ”ikke skal skjære alle over med en kam”. Å bruke så generelle betegnelser som ”utenlandsk opprinnelse” må da være mer generaliserende enn å gi spesifikk nasjonalitet?

 

Den muslimske voldtektsfesten fortsetter

 

De islamofile rabiesbefengte halal-kjøterne i Regjeringen (både den nåværende og den forrige), på Stortinget og i media har ikke skydd noen midler for å prøve å fortie og dekke over det som en australier skrev om på Frontpage Magazine i desember 2005, nemlig at muslimer i Vesten går nærmest berserk med voldtekt av vestlige kvinner. De siste månedene er imidlertid antallet overfallsvoldtekter i Oslo blitt så høyt at det ikke lar seg fortie lenger, til og med sharia-luddere som kvinnelige stortingsrepresentanter føler seg truet. Her er noen av de ”såkalte” berikelsene som samtlige statsråder og stortingsrepresentanter er medskyldige, personlig medskyldige, personlig kriminelt medskyldige i:

 

Fire voldtekter på tre dager

Nettavisen  2 januar 2007

I løpet av søndag, mandag og tirsdag har fire kvinner blitt overfalt av voldtektsmenn i hovedstaden….

 

En person av såkalt ”utenlandsk opprinnelse” er pågrepet i forbindelse med ett av tilfellene. For minst to av de andre lyder også beskrivelsen av gjerningsmannen på at vedkommende ikke er ”etnisk norsk”.

 

– You fuck me, eller jeg dreper deg!

Altaposten 3 januar 2007

Tiltalte nektet skyld da saken som omhandlet voldtektsforsøket ved Nyland i november kom opp i dag.

 

 – Jeg er ikke skyldig. Jeg lå hjemme på sofaen og så på arabisk tv, sa 32-åringen, som er av arabisk opprinnelse…..

 

Den tiltalte 32-åringen er gift med en utenlandsk kvinne, av annen nasjonalitet enn han. Sammen har de en liten datter. Aktor Pettersen ønsket forklaring på telefonkontakten mellom kona og tiltalte natt til den 4. november.

 

– Ifølge telefonloggen har hun ringt deg fem ganger mellom klokken 02.05 og 03.28. Ifølge din forklaring til politiet var du allerede hjemme i dette tidsrommet. Er det vanlig at dere ringer til hverandre inne i huset?

 

Voldtatt, slått og sparket

Oslopuls 9 februar 2007

Den siste overfallsvoldtekten i Oslo var svært brutal. Kvinnen ble slått og sparket. Mannen var blodig da han forlot stedet, og politiet ber om tips.

 

Voldtektsmannen, som etter alt å dømme er av nordafrikansk opprinnelse, er fortsatt på frifot. Politiet er interessert i vitner som har observert en mann med blod på klærne i Oslo Sentrum i 04-tiden.

 

13-åring overfalt

Oslopuls 9 februar 2007

En 13 år gammel jente ble i går kveld overfalt av en mann i Arups gate i Gamlebyen.

I følge Dagbladet skal mannen ha fulgt etter jenta en stund før han til slutt tok tak i henne og forsøkte å holde henne igjen. Til Aften sier imidlertid politiet at gjerningsmannen kom helt overraskende på den unge jenta.

 

- Hun la ikke merke til ham før han dukket opp rett bak henne, hvorpå han overfalt henne og forsøkte å holde henne tilbake, forteller operasjonsleder Ølstad. Gjerningsmannen lyktes imidlertid ikke i å holde henne fast. Hun klarte etter et basketak å komme seg unna, og fikk meldt fra til politiet….

 

Mannen, som er av utenlandsk opprinnelse, holdt en grønn jakke i hånden.

 

Fortsettelse av den muslimske voldtektsfesten

 

En posting 12 mars 2007 omtalte den bølge av voldtekter som har skyllet over Oslo de siste månedene. Den har etter hvert antatt dimensjoner som gjør det stadig vanskeligere å feie den under teppet, og det lar seg heller ikke lenger feie under teppet at menn av såkalt ”utenlandsk opprinnelse” er astronomisk overrepresentert blant overgriperne. I praksis er ”utenlandsk opprinnelse” gjerne en islamofil politisk korrekt omskriving for muslimsk. Nå har selvsagt ikke muslimer noe absolutt monopol på voldtekter blant menn av utenlandsk opprinnelse, men hvem kan vel erindre voldtektssaker hvor den tiltalte var f eks tamil eller vietnameser? I de saker hvor gjerningsmannens nasjonalitet omsider blir kjent er det muslimske nasjonaliteter som er dominerende, for ikke å si enerådende av menn med utenlandsk opprinnelse.

 

Dette bør ikke forundre noen. Selv om muslimene ikke har monopol på voldtekt har de monopol på noe annet. For det første har de monopol på å ha en pedofil voldtektsmann som såkaltprofetog forbilde, det er et historisk faktum. Det er også et teologisk faktum at muslimene har monopol på å ha en såkalt ”hellig” bok som gir dem rett til å voldta såkalte ”vantro” kvinner (Koranen 4:24). Og den muslimske voldtektsfesten fortsetter, både i Oslo og i andre deler av landet. Nedenfor er gjengitt en bunke presseklipp om dette fra mars 2007.

 

Kvinne overfalt i Oslo

VG 8 mars 2007

En 18 år gammel kvinne ble overfalt og slått av en mann på Tøyen i Oslo natt til torsdag.  Politiet fikk melding om overgrepet klokken 01.42. Det skjedde på Sørli Plass i Tøyen-området. Ifølge kvinnen hadde en ung mann med afrikansk utseende slått henne og løpt fra stedet, opplyser operasjonsleder Stig Tonsjø ved Oslo politidistrikt til VG Nett.

 

Kjempet ikke imot - Saken henlagt

Aftenposten 12 mars 2007

En 21 år gammel kvinne og advokaten hennes reagerer kraftig etter at statsadvokaten har henlagt voldtektsanmeldelsen av en toppidrettsutøver.

 

Aftenposten nevner ikke noe om gjerningsmannens identitet. Den uavhengige nyhetsposten Dagens Kulturkrasj kan imidlertid fortelle at i  november i fjor ble fotballspilleren Bala Ahmed Garba siktet for å ha voldtatt en 21 år gammel kvinne. Kvinnen kontaktet umiddelbart politiet, men politiet gjorde svært lite for å etterforske saken, og etter 5 dager ble saken henlagt. I etterkant har kvinnen fått store psykiske plager.

 

Ny kvinne overfalt i Oslo

Nettavisen 17 mars 2007

En kvinne i slutten av 50-årene ble fredag kveld angrepet i oppgangen i boligblokken sin på Hovseter i Oslo. Kvinnen skrek ut, og angrepsmannen stakk av idet naboer kom strømmende til. Kvinnen ble ikke skadet i angrepet, som skjedde cirka klokken 19 fredag kveld. Nå vil politiet avhøre kvinnen nærmere for å se om det kan kaste lys over motivet for angrepet.

 

- Mye tyder på at han prøvde å gå gjennom lommene hennes og at det er snakk om vinningskriminalitet, men vi kan heller ikke utelukke et seksuelt motiv her, sier vaktsjef ved kriminalvakta, Ingunn Braseth til NRK Østlandssendingen. Mannen ble beskrevet som cirka 170 centimeter høy, mellom 20-25 år gammel, litt mørk i huden og med mørkt hår.

 

Asylsøker arrestert for voldtekt av 16 åring

Stavangeravisen 19 mars 2007

En asylsøker i Haugesund er pågripet og siktet for å ha voldtatt en 16 år gammel jente natt til søndag. Asylsøkeren, som nekter for voldtekt, skal i dag framstilles for varetektfengsling. Det var den 16 år gamle jenta som selv anmeldte mannen for å ha voldtatt henne  etter hun hadde fulgt mannen hjem på lørdagskvelden.

 

Denne 16 år gamle jenta må tydeligvis ha tatt på ordet de norske politikere som hevder at: ”En fremmed er en venn du ikke kjenner”. Nå kan en fremmed godt være en venn du ikke kjenner, men bare hvis vedkommende ikke er muslim. Koranen forbyr nemlig helt eksplisitt på flere steder muslimer å ha jøder eller kristne som venner. Når det gjelder andre ikke-muslimer er den fiendtlighet som påbys enda sterkere, de skal egentlig drepes (Koranen 9:5). Hvis en muslim påstår seg å være din venn er det bare tre muligheter. enten lyver han, noe islam gir ham rett til, eller han mangler kunnskaper om den såkalte religionen han hevder seg å tilhøre. Den tredje muligheten er at han bevisst trossen Koranens forbud mot vennskap med ikke-muslimer. Da er han egentlig frafallen muslim, og selv skyldig til å dø. Slik fungerer den perverse dødskulten som et samlet politisk Norge, fra RV til Moskepartiet FrP ønsker velkommen, og som den islamofile blondinevitsen som er leder for sistnevnte gjerne kan tenke seg en sekretær som bekjenner seg til.

 

Ba venner på voldtekt

Nettavisen 20 mars 2007

Sju personer er så langt siktet, mistenkt for gruppevoldtekt av en somalisk kvinne (20) som nå blir drapstruet. Politiet går gjennom telefonsamtalene som de siktede har gjort mens voldtekten skjedde 23. januar. Flere av de siktede kan ha blitt oppringt etter at voldtekten var i gang, og blitt bedt om å komme for å være med på overgrepene.

 

Etter det iOslo.no kjenner til skal jenta som ble voldtatt, ha mottatt flere drapstrusler fra det somaliske miljøet. Hun opplever mye hat fordi hun har anmeldt hendelsen. Da saken først ble kjent i januar, ga hun overfor politiet uttrykk for at hun neppe var den eneste som dette har skjedd med.

 

Denne saken skiller seg fra de andre ved at også offeret etter alt å dømme er muslim, eller i det minste har muslimsk bakgrunn. Et voldtektsoffer er imidlertid et voldtektsoffer, uansett hudfarge og religiøs bakgrunn eller religion. Det som for øvrig også kan være verdt å merke seg med denne saken er at sympatien i det såkalte somaliske miljøet tydeligvis ligger på overgripernes side. Kvinnen får drapstrusler derfra, men det foreligger ingen rapporter om at noen fra dette miljøet har tatt hennes parti, og fordømt overgriperne.

 

Siktet for flere overgrep

Bergensavisen 21 mars 2007

30-åringen er allerede siktet for voldtekt. Nå er han også siktet for overgrep mot flere personer. - Jeg kan bekrefte at mannen er siktet for et annet forhold som gjelder flere fornærmede. Han er siktet for brudd på straffelovens paragraf 200, sier politiadvokat Elisabeth Deinboll. Denne paragrafen går på seksuell omgang med noen som ikke har samtykket. Mannen fremstilles for varetektsfengsling i dag klokken 1245….

 

Han er av utenlandsk opprinnelse og politiet sjekket i går identiteten hans rutinemessig.

 

Inga Marte Thorkildsen og muslimenes voldtektsfest

 

I en debatt om de vestlige muslimenes religiøse voldtektsfest på forumet hegnar.no sto det å lese blant annet følgende:

 

- «Ville ikke syntes det minste synd på Inga Marte om hun ble «beriket» litt. Det er jo sånne som henne som har fått inn all dritten til landet.»

 

«Om en av regjeringspartienes kvinner blir «beriket» skal jeg jaggu gå sprenstreks til polet og kjøpe champagne.»

 

«Kan hende det hadde blitt ført en ny politikk dersom en Ap-tøs hadde blitt gangbanget av en gjeng somaliske trygdemottakere. Eller ville hun snudd det andre kinnet til (det andre hullet også?)»

 

Dette har fått quisling-ludderet Inga Marte Thorkildsen, stortingsrepresentant for Sharias Venner (SV) til å beklage seg over at hun er blitt voldtektstruet. At man må ha IQ godt under kroppstemperaturen (i Celsius) for å bli valgt som stortingsrepresentant visste man fra før, men for SV sin del må man visst gå enda et godt stykke lavere. Hvor i fandens skinn og bein er TRUSLENE i dette? Hvem sier at de vil voldta den hjernedøde islamofile blondinevitsen? Det er visst ikke bare innvandrere som trenger språkopplæring i norsk, behovet synes å være enda større i SV i alminnelighet, og blant SVs stortingsrepresentanter i særdeleshet.

 

Ingen har truet med å voldta Inga Marte Thorkildsen. Det som er sakens kjerne er at hun er medskyldig, personlig medskyldig, personlig kriminelt medskyldig, i ikke bare hver eneste voldtekt, men også hvert ran, overfall, knivstikking og drap som det islamofascistiske herrefolket hun og resten av stortinget, både fra SV og fra andre partier, har masseimportert. Og så skulle man synes synd på den satans halal-heksa fordi om hun selv fikk smake noen av de såkalte ”berikelsene” hun har vært med på å nedkalle over andre? Ikke F….   Det ville være like malplassert som å synes synd på en pyroman som selv ble forbrent under en brannstiftelse.

 

Men dette gjelder faktisk ikke bare Inga Marte Thorkildsen. Det gjelder heller ikke bare SV, og det gjelder heller ikke bare Stortinget. Det gjelder hver eneste norske kvinne, og for den saks skyld menn også, som ved siste stortingsvalg stemte på et av de tre nåværende eller et av de tre forrige regjeringspartiene. Akkurat her vil det imidlertid ikke være riktig å ta med moskepartiet FrP, sammen med de andre partiene. Her snakker man nemlig om velgerne, og ikke om partiene, og at man lar seg lure av FrPs velregisserte propagandamaskineri til å tro at å stemme på dem vil redde Norge fra all sivilisasjons kollektive fiende er i og for seg forståelig.

 

Men FrP er ikke hovedsaken her. Hovedsaken her er at det er blitt advart mot konsekvensene av muslimsk innvandring i Norge i minst 20 år. Når disse advarslene nå slår til med presisjon som et sveitsisk urverk har ingen som berikes med overfall, ran eller voldtekt noen verdens ting å beklage seg over hvis de har stemt på partier som vil tolerere eksistensen av islam på norsk jord. Muhammed, som er alle muslimers forbilde var selv voldtektsmann, det er dokumentert i islams egne skrifter, og Koranen 4:24 gir muslimske menn rett til å voldta vantro kvinner. Isolert sett MÅ ikke det verset tolkes slik, men satt inn i sin sammenheng, og supplert med Hadith og de tidlige muslimenes egen praksis er det den klart mest logiske tolkningen.

 

At voldtekter vil eksplodere med muslimsk innvandring er en like naturlig og logisk konsekvens av islam som at denne innvandringen skaper marked for halal-slaktet kjøtt. Ingen benekter at etterspørselen etter halal-slaktet kjøtt skyldes muslimsk innvandring, det ville være komplett latterlig. Det er like latterlig å benekte at voldtektsbølgen som går over Norge og andre vestlige land skyldes muslimsk innvandring. Den skyldes ikke innvandring, den skyldes heller ikke ikke-vestlig innvandring, den skyldes muslimsk innvandring. Verken hinduer, sikher, buddhister eller andre ikke-vestlige ikke-muslimske innvandrere har en voldtektsmann som profet og forbilde.

 

Nettopp når det gjelder voldtekt kan det være på sin plass å trekke noen paralleller mellom dagens islamofascistiske herrefolk og det forrige fascistiske herrefolket som okkuperte Norge. Hvis en tysk soldat voldtok en norsk kvinne risikerte han dødsstraff fra sine egne. Dagens muslimske voldsaper kommer derimot med en gudegitt rett til å rane, overfalle, voldta og drepe i navnet til en gammel arabisk månegud, og de forsvares og forstås både av sine egne ledere og av den politisk korrekte islamofile såkalte ”ekspertisen”. Det sier litt om hvor mye verre, hvor ufattelig mye verre, den djevelskapen som Thorkildsen & Co tar i mot med åpne armer er, enn den djevelskap som Vidkun Quisling ønsket velkommen. Det sier også litt om hvor mye verre, hvor fattelig mye verre, forræderiet til dagens politikere er enn Quislings forræderi. Sammenlignet med ethvert medlem av Storting og Regjering de siste 10-15 år reduseres Quisling til en småkriminell.

 

Alt dette vet både Inga Marte Thorkildsen og resten av Taliban-reiret på Løvebakken. De PLIKTER å vite det. Og de vet det nok også, og problemet er at sannheten svir. De vet at det er deres galehus av en innvandringspolitikk, kombinert med knefallet for det islamofascistiske herrefolket som gjør at grov voldskriminalitet skyller over landet i Allahs navn. Det gir disse motbydelige klysene av karbonbasert spesialavfall selvsagt en god dag i, så lenge de kan regne med å beholde sin egen makt og sine egne posisjoner. Og det kan de nok regne med å fortsette og gjøre helt til herrefolket de tjener selv tar over styringen direkte, den massive majoriteten av de ca 4.5 mill norske dhimmi-sauene fortsetter jo å stemme på dem.

 

Å kalle de omtalte postingene på Hegnar.no for voldtektstrusler er tøv. Det man kanskje kan legge inn i dem er den oppfatning at Inga Marie Thorkildsen og andre kvinnelige stortingsrepresentanter i alminnelighet og fra Ap og SV i særdeleshet fortjener å bli voldtatt. Det ville imidlertid være å la dem slippe altfor billig. Det de fortjener er å bli tiltalt, dømt og straffet for all muslimsk djevelskap de har medvirket til og dermed er medskyldige i, ran for ran, overfall for overfall, voldtekt for voldtekt, drap for drap. Det er mer enn nok til at de skulle tilbringe resten av livet, ikke i fengsel, men på tiltalebenken.

 

Om de i tillegg til det også skulle bli ”beriket” med en voldtekt er den mest passende kommentaren til det som følger;

 

”You fucking well begged for it!”

 

Fra tabu til hverdagskost

 

I begynnelsen, dvs for rundt regnet 10 år siden, omtalte ikke pressen det fordi de var redd for å bli kalt rasister. I dag omtaler de det ikke fordi det nærmest er blitt rutine og hører til dagens orden. Det vi snakker om er muslimenes krigføring mot den norske sivilbefolkningen med voldtekt som våpen, også betegnet vestlige muslimers rasistiske voldtektsfest. Den siste helgen i september 2007 fant det sted fire grove voldtekter i Oslo, derav to overfallsvoldtekter og en såkalt "homeinvasion" - der gjerningsmennene tar seg inn i offerets låste leilighet. Et av ofrene skal være under 18 år. To uker før opplevde Bergen en tilsvarende helg.  I den grad pressen omtaler hendelsene fremstilles det som om det skulle dreie seg om vanlig kriminalitet og det er fortsatt ingen tegn til motstand i den norske befolkning.

 

I henhold til legevakten i Oslo skal det ha funnet sted en rekke tilsvarende hendelser i løpet av høsten uten at rikspressen har omtalt dem. Det eneste vi får høre er at man i Justisdepartementet og Politidirektoratet skriver brev til seg selv og takker seg selv for ”konstruktive innspill” når det gjelder opprettelse av spesialenheter i de forskjellige politidistrikter for bekjempelse av seksualforbrytelser.

 

Det vi kunne trenge er en ganske annen form for spesialenhet. En spesialenhet som sørger for å sperre inne hver eneste statsråd og hver eneste stortingsrepresentant de siste 10-15 år og tiltaler dem for medvirkning til hver eneste voldtekt det islamofascistiske herrefolket de har masseimportert har såkalt ”beriket” oss med. Norske politikere er ikke, gjentar IKKE, naive, de har visst hva de har drevet med hele tiden. Muhammed som er muslimenes forbilde var selv både barnemisbruker og voldtektsmann, og hva i svarte granskauen forventer man seg når man masseimporterer folk med et slikt forbilde?

 

Koranen 4:24 kan også uten synderlig store vanskeligheter tolkes som en blankofullmakt til muslimske menn til å voldta vantro kvinner. I lys av hvordan Muhammed selv og den røverbanden han ledet opptrådte er det faktisk den mest logiske tolkningen. Derfor er naivt å kalle norske politikere naive. I den formuleringen ligger det implisitt også en slags implisitt ”forlat dem, for de vet ikke hva de gjør” tankegang.

 

FEIL!

 

Forlat dem IKKE, for de VET hva de gjør, og disse spedalske kloakkrottene har visst det hele tiden.

 

Kilder:

Ny voldtektshelg

Baksiden 4 oktober 2007

 

STATISTIKK – GENERELLE BETRAKTNINGER

 

Nå er alt ovenfor enkeltsaker men det finnes statistikk på dette også.

 

Flest innvandrere voldtektsanmeldes

Nettavisen 25. jan 2001

Sju av ti anmeldte voldtektsmenn i Oslo i fjor har bakgrunn utenfor Norge. Voldtektsofrene har hovedsakelig norsk opprinnelse

 

Nå sier ikke denne artikkelen noe nærmere om hvilke land de som anmeldes kommer fra. TEORETISK kan det derfor være f eks svensker eller dansker som herjer på denne måten. I Norge passer man gjerne på å lage statistikk på en slik måte at muslimske voldsaper slås sammen med en eller annen ikke-muslimsk innvandrergruppe som er minst like lovlydige som nordmenn, slik at det muslimske djevelskapet kan skules og bortforklares. Slik er det imidlertid ikke i Sverige. Der finnes det statistikk som er brutt mer ned etter ugjerningsmennenes nasjonalitet, ref :

 

Så många brott begår invandrare

Aftonbladet MÅNDAG 13 MARS 2000

Invandrare är överrepresenterade i brottsstatistiken.   Media har tassat kring ämnet som katten kring het gröt.

Klippet til venstre viser kriminaliteten hos forskjellige nasjonaliteter i Sverige. NI av de TI øverste land er muslimske ! Hvor små teskjeer må de kronidiotene som benekter den unike faenskapen i islam ha inn fakta med ? Men noen tør tydeligvis å nevne ting ved sine rette navn :

 

Krimsjef refser muslimske ledere

VG 09.01.01

Kriminalsjef Roger Andresen i Oslo er ikke fornøyd med hvordan muslimske ledere har fulgt opp politiets anmodning om å ta avstand fra voldsbruk.

-Politiet har flere ganger henvendt seg til både politiske og religiøse ledere i de muslimske miljøene med anmodning om å ta tak i voldsproblemene i Oslo. Til vår nokså store undring er anmodningen ikke fulgt opp, sier Roger Andresen til NRK.

 

Hadde den gode Andresen hatt litt mer kjennskap til islam ville han nok ikke vært så forundret. At en imam skal fortelle muslimer at kriminalitet hvor vantro er ofre er galt er som å be en prest forkynne at Jesus aldri ble korsfestet.

 

Muslimenes ” berikelser”  av norske og svenske kvinner med voldtekt omtales nå som en epedemi på Faithfreedom:

 

Muslim Rape Epidemic in Sweden and Norway

Faithfreedom 23 February 2005

 

Og selvfølgelig ser myndighetene en annen vei:

 

Muslim Rape Epidemic in Sweden and Norway - Authorities Look the Other Way

Fjordman 20 February 2005

 

Så kan man jo lure på hvorfor voldtekt er en så populær ”sport” blant muslimer. Noe av forklaringen ligger selvsagt i at islam gir muslimske menn rett til å voldta vantro kvinner. Det er imidlertid neppe slik at alle muslimske voldtektsmenn vil være i stand til å bla opp Koranen 4:24 og forklare den tolkningen av dette verset som gir muslimene denne retten. Islams generelle kvinnesyn spiller nok også en ikke uvesentlig rolle her. I et intervju med det tyske magasinet Stern sier Salman Rushdie at menns krenkede æreesfølelse og seksuelle angst for kvinner er en av årsakene til islamistisk terror.

 

For mange islamister dreier det seg om å gjenopprette en krenket ære,sier S.R. i Stern,mennens seksuell angst for kvinner strekker seg også til kvinnene i vestlige samfunn, fordi de vestlige kvinner ikke går med slør,og dermed ikke tar brodden av den potensille faren,sier Rushdie. (TV Norge 18 januar 2006). Dette spiller nok også en ikke ubetydelig rolle i den muslimske voldtektsepedemi herjer i en rekke land.

 

Nytt våpen mot muslimer: Anti-voldtektskondom

 

Fra Sør-Afrika melder NBC at en oppfinner har lansert en ny anti-voldtektskondom for kvinner. Den skal bæres som en tampong og er konstruert for gripe tak i og skjære opp voldtektsmannenens penis. Bakgrunnen for at denne oppfinnelsen kommer fra Sør-Afrika er trolig at landet har helt astronomiske tall for voldtekter. I følge NBC anmeldes det årlig noe slikt som 50.000 voldtekter i landet, at det i tillegg til det er store mørketall.

 

Bildet til venstre:  Sonette Ehlers fra Sør-Afrika viser frem sin oppfinnelse

 

Med tanke på de nesten epidemiske tilstander man har fått i Norge og andre vestlige land med muslimske voldtekter av vestlige kvinner burde det være et betydelig marked for denne oppfinnelsen også på våre breddegrader. Supplert med svinefett eller svineblod på sprayboks burde det være en rimelig sjanse for å holde den påståtte ”berikelsen” på avstand. De som ikke lar seg stanse av første forsvarslinje med svineprodukter på sprayboks vil antakelig senere inderlig ønske at de hadde gjort nettopp det.

 

Men det varer vel ikke så lenge før den islamofile ormeyngelen på Løvebakken sørger for et forbud for ikke å fornærme det nye herrefolket.

 

Kilde:

South African inventor creates 'rapex' device fitted with hooks and barbs

NBC 31 August 2005

 

Sharia-purkens egen statistikk

 

Diagrammet til venstre som er hentet fra en politirapport fra 2005 gir et visst inntrykk av den ekstreme overreprresentasjonen innvandrere har når det gjelder voldtekt.

 

Å snakke om ”innvandrere” i denne sammenheng er imidlertid misvisende, og det er også misvisende å snakke om ”ikke-vestlige innvandrere”. Den 28 august 2007 hadde Norge i dag et oppslag hvor de gikk denne politirapporten nærmere etter i sømmene. Da fremkom det selvfølgelig at det er MUSLIMSKE innvandrere som er overrepresentert, irakere f eks med 700 %.

 

Selvsagt er det slik. Muslimene har en ”profet” og et forbilde som selv var både barnemisbruker og voldtektsmann. Dette er norske politikere blitt fortalt i nærmere 20 år, likevel har de tillatt en sexfiksert  volds- og dødskult å etablere seg i Norge. Forrige gang Norge var okkupert av et fascistisk herrefolk risikerte deres okkupasjonstropper dødsstraff fra sine egne om noen av dem voldtok en norsk kvinne. Dagens islamofascistiske herrefolk kommer med en gudegitt rett til å voldta norske kvinner. Uten på noen som helst måte å ville bagatellisere Vidkun Quislings skyld og forræderi sier dette litt om hvor mye større forræderiet og skylden til dagens norske politikere er.

 

Muslimsk voldtektsepedemi skyldes global oppvarming!

 

Den muslimske voldtektsbølgen ruller videre med uforminsket styrke over både Norge og  Sverige. Det skulle for øvrig bare mangle. Muhammed som er alle muslimers, og i særdeleshet alle mannlige muslimers forbilde, var selv voldtektsmann. Å være en ”god muslim” betyr jo å gjøre som forbildet gjorde, så for å bli regnet som ”god muslim” er det nærmest en forutsetning å delta i voldtektskrigen mot de ”vantro kjøterne”.

 

Dette vet selvsagt både norske og svenske politikere, derfor er de direkte personlig og kriminelt medskyldige i denne djevelskapen. Men det vil man selvfølgelig ikke innrømme.

 

Helle Klein (bildet til venstre) , tidligere styremedlem i ungdomsorganisasjonen til de svenske sosialdemokratene, og inntil nylig politisk redaktør for Sveriges største avis, Aftonbladet, sier rett ut at de vil ikke ha noen debatt om at innvandring medfører problemer. Hun benekter altså ikke at innvandring kan medføre problemer, men vil ikke ha noen debatt om det. Det er i og for seg forståelig. Når det gjelder muslimsk innvandring vil det nemlig ikke bli noen debatt i det hele tatt, men en verbal massakre hvor enhver som måtte våge å antyde at islam overhodet skal tolereres blir satt til veggs, feid gulvet med, filleristet, vasket opp og hengt ut til tørk.

 

Så hva gjør denne ormeyngelen for å bortforklare voldtektsbølgen som skyller over Sverige, og for den slags skyld også Norge og andre land som masseimporterer det islamofascistiske herrefolket ? Vel, for det første overser man selvsagt den vanvittige overrepresentasjonen som muslimske innvandrere har på voldtektsstatistikken. Men en forklaring må man jo gjerne ha, og hva er da lettere å ty til enn den påståtte menneskeskapte globale oppvarmingen ? I et oppslag den 14 juni 2007 knytter Aftonbladet oppsvinget i voldtekter til sommervarmen.

 

Nå hadde vi somre i Skandinavia også før vi fikk hit et islamofascistisk herrefolk med en gudegitt rett til å såkalt ”berike” oss med overfall, ran, voldtekter, drap og terrorisme, uten at voldtektene under sommermånedene gikk over alle støvleskaft. Så ”forklaringen” må vel da være at somrene er blitt varmere, eller med andre ord den påståtte menneskeskapte globale oppvarmingen. Det skulle altså være bare å kjøre mindre bil og derved redusere CO2-utslippene da, så er problemet løst.

 

Alvorlig talt, hvor tjukk i hue går det an å være uten bli fradømt stemmerett for total og permanent mangel på evne til tankevirksomhet? Hele klimahysteriet er selvfølgelig løgn og oppspinn fra ende til annen. Bare det faktum at det i stor grad styres fra FN skulle være nok til å vise det. Det styres fra verdens mest korrupte muslimske terroristreir hvor selvmordsbombere ”hedres” med et minutts stillhet og hvor man allerede har strøket Israel fra kartet. Det eneste som egentlig er å si om FN er å beklage at ikke Muhammed Atta & Co feilnavigerte 11 september 2001 og traff FN-bygningen i stedet for WTC.

 

Klimahysteriet tjener imidlertid en viktig funksjon for den islamofile PK-eliten. Hva gjør man hvis man vil avlede oppmerksomheten fra én overhengende fare (islam) som truer hele den siviliserte (ikke-muslimske) verden ? Vel, for det første benekter, bagatelliserer og bortforklarer man trusselen. Men et viktig supplement til det er å mane frem en annen imaginær trussel for å ta oppmerksomheten bort fra den reelle trusselen, og der er myten om den påstått menneskeskapte globale svært ”kjekk å ha”.

 

Det hersker en politisk korrekt meningsterror på dette området på tilsvarende måte som når det gjelder islam. Forskere som ikke har de ”rette” meningene om dette tør ikke åpne kjeften, det vil være totalt ødeleggende for deres karriere. Men ikke helt ulikt situasjonen når det gjelder islam fungerer internett som en alternativ kanal for formidling av sannferdig informasjon som ikke slipper gjennom PK-sensuren i MSM (Mainstream Media). Det finnes diverse nettsteder som plukker løgnene om den påstått menneskeskapte globale oppvarmingen fra hverandre.

 

Kilde:

Överfallsvåldtäkterna ökar stort när värmen kommer

Aftonbladet 14 juni 2007 via Gates of Vienna via The Brussels Journal via The Religion of Peace.

 

Like mange voldtekter i Oslo som New York

Nettavisen 31 mai 2007

Det er like mange voldtekter i Oslo per innbygger som i den beryktede bydelen Harlem i New York.

 

Risikofritt å voldta i Sverige! 4200 voldtekter i fjor,-øker i takt med innvandringen.

Veggavisen 15 mai 2007

 

SEKSUELL TRAKASSERING

 

Kvinneguiden heter et nettsted hvor det også er en rekke debattforum om diverse emner. Når det gjelder deres debattfora ville nok Kakleguiden eller Kålhueguiden vært mer treffende betegnelser. Det er det uten sammenligning mest politisk hyperkorrekte debattforum som finnes på norsk på nettet. Kritiske kommentarer til islam tolereres overhodet ikke, til og med hos islam.no er det høyt under taket til sammenligning i så måte. Moderatorene lyver så det renner av dem, forandrer regler og savner ethvrt snev av logikk og redelighet i måten de sletter innlegg på, eller ”rydder” som de gjerne kaller det.

 

Noen ganger skjer det imidlertid arbeidsulykker, og 26 mai 2004 postet signaturen Lille Solstråle (passende navn) et innlegg som synes å ha tatt hull på en verkebyll. Et utdrag av innlegget hennes er gjengitt nedenfor:

 

Nå er jeg SINNA!! Rasisme...

Kvinneguiden 26 mai 2004

Nå er jeg bare så forbannet!!…
….I går satt jeg og kjæresten min i en park, og jeg reiste meg for å kaste noe i en søplekasse. På vei tilbake til kjæresten gikk jeg forbi en guttegjeng på sju-åtte gutter i 15-16-årsalderen, i hovedsak pakistanere og kosovo-albanere, som stoppet meg. Den ene gutten kløp meg i rumpa, den andre klemte hardt rundt det ene brystet mitt. Jeg ble stående som fjetret et par sekunder, før jeg kom til meg selv, rimelig forbanna. Guttene flirte, og kjæresten min, en rimelig balansert og ikke-voldelig type, som hadde sett det hele, kom bort og spurte hva de drev med med en rimelig sinna tone. Hvorpå en av gutta svarte; dama di er billig-hun er jo blond. Da ble kjæresten min rimelig forbanna og sa at de ikke hadde noen som helst rett til å klå på jenter, hvorpå gjengen nå ble aggressiv, og spurte om kjæresten min ba om bråk. Dette gjorde kjæresten min enda mer sinna, disse jyplingene 4-5 år yngre enn ham selv hadde først klådd på meg og deretter truet ham. Han sa derfor tydelig og klart fra at de skulle komme seg til ¤%%#"#&. Da slo den ene gutten kjæresten min i ansiktet!!! Og spurte om han ville ha bank.

På dette tidspunktet var jeg så sjokkert at jeg dro med meg den illsinte kjæresten min, mens gjengen ropte hoverende "stikk!" til oss. Jeg var jo livredd for at kjæresten min faktisk skulle bli innblandet i en slåsskamp, og etterpå satt jeg bare og gråt i fanget hans.

Nå er denne gråten erstattet med sinne. Dette ble dråpen som fikk begeret til å flyte over- hvordan går det an å oppføre seg sånn???? Først klå på en jente og så slå til kjæresten hennes som sier fra??

Jeg har sett litt for mange av disse guttene nå- som ikke eier respekt for norske jenter, som tror de er verdens herskere. Disse guttene hadde nok aldri oppført seg sånn i sitt eget hjemland- men noe GRUNNLEGGENDE har gått galt på veien over hit. Det totale kulturkræsjet har skapt monstre, og de blir stadig flere. Hva kan gjøres? Hvem kan banke litt vett inn i skallene til disse respektløse drittsekkene? Jeg er som regel ganske nøktern i beskrivelser av folk, men dette mener jeg virkelig. Jeg har fått nok.

 

Det første som er å bemerke til dette er at gjengen som antastet henne altså i hovedsak besto av pakistanere og kosovoalbanere, begge muslimske grupper. Det andre er at hun har egentlig ingen verdens ting å beklage seg over. Slike hendelser som dette, og langt verre også for den saks skyld, er en uunngåelig konsekvens av å tillate islam å eksistere på norsk jord. I årevis har nordmenn stemt på politikere som har masseimportert multikriminelt fargeløst muslimsk faenskap, og insistert på at vi skal ”berikes” av det.

 

 Når denne berikelsen nå begynner å manifestere seg for alvor kan både Lille Solstråle og resten bare kjøpe seg en burka og holde kjeft. De har stemt på at det er slik de vil ha det, de har INGNTING å beklage seg over. De ER blitt advart, i årevis, lenge før 11 september, hvilket utsøkt faenskap i særklasse islam er, men har typisk bare svart med beskyldninger om rasisme. Nå vet vi selvfølgelig ikke hva akkurat denne posteren kan ha sagt og ment om dette tidligere, det er mulig akkurat hun har vært klar over situasjonen lenge nok til med rette å være forbannet, men i så fall hører hun til et mikroskopisk mindretall. Ingen som ved de siste valg har stemt på noen av regjeringspartiene, Ap, SV eller Sp har noen verdens ting å beklage seg over om de overfallers, ranes, plyndres, beføles, voldtas eller drepes av ”berikelsen”. De har stemt på at det er det de vil bli.

 

Men uansett, det kan virke som om Lille Solstråle sitt innlegg tok hull på en verkebyll. Plutselig formelig kokte det av innlegg med kommentarer og lignende erfaringer fra andre, innlegg som fikk en til å gni seg i øynene tatt i betraktning den stalinistiske sensur som tidligere hadde hersket på Kålhueguiden. To ganger (minst) grep de lobotomerte hønsehjernene som er moderatorer inn og ”ryddet” tråden som de kaller det, men det som sto igjen var i seg selv oppsiktsvekkende nok til å være Kakleguiden. Nedenfor er gjengitt noen klipp fra den debatt som videre fulgte:

 

Signatur Poirot: I fjor skrev jeg et liknende "rasistisk" innlegg i frustrasjon etter å ha jobbet på Norway Cup og sett mye frekk og utidig oppførsel ene og alene av gutter fra visse land.

 

Fra Poirot sitt innlegg i fjor siterer vi:

 

Må bare fortelle om alle de utrolig frekke guttene jeg møtte da jeg jobbet på N C i dag. De rev og slet og maste om det vi delte ut. Det var gratis, men de ble sure når de ikke fikk 5, 6 eller 7. Postkort var gratis og de fikk ta mange. De ville ta en hel bunke, nåer de ikke fikk lov kastet de alle på gulvet. De rappa mikrofonen og skrek i den og tulla med lyden slik at det ble kjempebråkete. Ikke en gutt hadde hvit hud.

 

Lenger nede i tråden fra skriver Poirot:

 

Jeg har aldri blitt tafset på (mot min vilje ) på byen av etnisk norske gutter, kun utenlandske. Noen ga seg ikke med å beføle meg under skjørtet selv om jeg sa nei mange mange ganger. De bare lo og fortsatte.

 

Signatur Balenciaga: Her har jeg samme erfaring som Poirot. De gangene noen har antastet eller prøvd å antaste meg har det alltid vært av fremmedkulturelle. Dere går rundt grøten. Om årsaken er den stadige seksualiseringen, autoritetsforakt og fri oppdragelse, hvorfor er ikke problemet utbredt også blant etnisk norske? Hvorfor har jeg aldri blitt "tafset på" av en av disse?

 

Signatur Lille Solstråle (som altså startet tråden):Det er ikke til å stikke under en stol at (noen...) pakistanere og (noen...) "balkan-innvandrere" oppfører seg verre enn f. eks kinesere, vietnamesere, sør-amerikanere i forhold til å antaste jenter.

 

Hva med å legge sammen to pluss to? Pakistanske og balkanske gutter i Norge er som regel muslimer. De andre nasjonalitetene er det ikke. Deri ligger hele forskjellen.

 

Signatur Mezzaluna:De gangene jeg har blitt befølt på off. gate har det alltid vært av fremmedkulturelle menn med en ordbruk og en holdning til kvinner man ikke skulle tro var mulig i edru tilstand. Jeg kan ikke fordra disse typene og jeg gjør en stor sving rundt dem når jeg ser de står samlet ett sted. Jeg er ikke interessert i plystring, kommentarer eller at en eller flere av dem blir nærgående.

 

En sommer satt jeg med en bok på en benk i Studenterlunden og ventet på en venninne (vi skulle se en film på Saga) og plutselig kommer det to pakistanske gutter og setter seg klin inntil meg på hver side. Den ene legger hånden på låret mitt mens den andre bøyer seg frem for å lukte på meg i nakken. Heldigvis sitter det en overvåken mann på benken ved siden av og han skjønner hva som skjer..... han reiser seg mens han høyt spør om hva faen de driver med.... da fikk de fart på seg og sprang avgårde.

 

Aldri i livet om norske menn med en normal dose vett i skallen ville oppført seg slik i dagslys på off. sted.

 

Signatur Diva:Jeg skjønner at man får mer oppmerksomhet av gutter av alle raser og fra alle kulturer om man går lettkledd og vil "vise seg", kall det hva en vil, men det er STOR forskjell på å bli sett / stirret på, og å bli ANTASTET eller VOLDTATT! Eller tar jeg feil ?

 

For å legge til mine egne erfaringer :

Det er langt flere ikke-vestlige gutter/menn som har prøvd seg på tafsing eller smakløs "sjekking" enn vestlige gutter/menn. NOE må det vel være som er grunnen til dette ?

 

Fra politiets statistikk og utsagn vet vi at muslimer er vanvittig overrepresentert når det gjelder voldtekt. Det som det er snakk om her er det som gjerne kalles seksuell trakassering. Utdragene ovenfor gir en klar indikasjon på at muslimer er kraftig overrepresentert også der. SELVFØLGELIG er de det, islam er en pervers sexfiksert kult grunnlagt av en pervers pedofil voldtektsmann. Den patetiske forsamlingen av forrædere som har den politiske makt i Norge sørger imidlertid for at det ikke lages noen statistikk over seksuell trakassering brutt ned etter religiøs bakgrunn, eller rettere sagt pervers kultbakgrunn, for muslimenes vedkommende. Erfaringene fra de som har postet på Kakleguiden er selvsagt ikke noen vitenskapelig statistikk, men som sinaturen Balenciaga flere ganger treffende bemerker skal man være temmelig blind for ikke å se og erkjenne den trenden som hennes egne og andres erfaringer indikerer.

 

Dagen etter at Lille Solstråle hadde startet denne opphetede debatten ved å fortelle om sin opplevelse startet signaturen Newt en ny tråd hvor hun fortalte om en tilsvarende, men egentlig atskillig gravere, opplevelse hun hadde hatt:

 

Min historie fra en helt vanlig fredag i oslo by..

Kvinneguiden 27 mai 2004

På fredag skulle jeg ta trikken hjem (bor i oslo), setter meg ned ganske langt bak, og ringer kjæresten min for å fordrive tiden. Klokka var ca halv tolv på kvelden, og trikken var full av festglade mennesker. Jeg sitter og ser ut vinduet mens jeg snakker i telefonen, og plutselig skvetter jeg noe voldsomt, tre personer "hopper" på meg, drar meg bakerst i trikken og begynner å slå/sparke/kle av meg. Jeg skjønte svært lite, men prøvde nå å forsvare meg så godt jeg kunne. Etter en kort stund kommer det et par andre passasjerer til unnsetning, og får kastet idiotene av trikken.

 

Jeg er så SINNSYKT forbanna som jeg aldri har vært før. Jeg har aldri vært redd for å gå alene før, jeg orker ikke legge bånd på meg selv ved å gå en annen vei fordi det ikke er trygt å gå den korteste. Jeg gidder virkelig ikke å være redd når jeg sitter og venter på tbanen i byen en sen kveld. Som jeg har tenkt, det er noen få idioter i verden, men de skal ikke få ødelegge for meg. Men nå er alt snudd på hodet. Jeg måtte ha med meg kjæresten for å leie film her om dagen. Jeg har skiftet "rute" fra trikkestoppen og hjem til døra. Og ikke minst har jeg mistet tryggheten jeg alltid har hatt….

 

Ja, jeg har anmeldt det. Men, jeg satt som sagt og så ut vinduet, så jeg så nesten ikke ansiktene deres. Og i tillegg, de tre var svarte, og jeg (uten å mene å være rasistisk i det hele tatt), syns rett og slett at svarte ser veldig like ut..

 

Vårt svar til Newt er i grunnen det samme som til Lille Solstråle: Ingen grunn til å bli forbannet, kjøp deg en burka og hold kjeft. Det er slik nordmenn flest i årevis har stemt på at de vil ha det. Å stemme på et parti som vil tolerere eksistensen av islam på norsk jord i stedet for total og global krig mot djevelskapen er å stemme på slike tilstander, og da får man i anstendighetns navn holde kjeft når man får det man har stemt på. Også Newt sitt innlegg ledet for øvrig til en opphetet debatt som vi gjengir noen klipp fra ndenfor:

 

Signatur Gjestolsen: Jeg fatter ikke at erkjennelsen av at ( i særdeleshet) muslimske menn, menn fra Balkan, Afrika og Asia, voldtar norske kvinner (og utsetter de for krenkelser av den sorten som det er gjengitt i bla. denne tråden) skal være et unevnelig tabu. På den måten får en jo aldri diskutert årsakene til at det er sånn, aldri startet forebyggene arbeid.

 

For meg er det totalt uforståelig at ressurspersoner fra de miljøene som er overrepresentert som sedelighetsforbrytere overhodet ikke tar noe initiativ til å gjøre noe for å endre den triste utviklingen.

 

Det er ikke uforståelig for oss. Å ta slike initiativ ville være å fornekte den pedeofile voldtektsmannen de kaller profet, og den perverse kulten de kaller religion. Videre skriver Gjestolsen:

 

Det finns nesten ikke en eneste natteravn (om noen) i Oslo med fremmedkulturell bakgrunn. Jeg har aldri hørt om en invitasjon fra en fremmedkulturell interesseorganisasjon til en norsk sosialantropolog om å komme for å spre kunnskap om norske jenters væremåte og grenser. Hvorfor er det slik?

 

Ganske enkelt fordi islam gir muslimske menn rett til å gjøre hva de vil med vantro kvinner. Videre skriver Gjestolsen:

 

PS. Dette er seff. ikke en diskusjon om hudfarge. De som bringer den type tøv til torgs gjør det først og fremst for å fordumme og ufarliggjøre en diskusjon. Imidlertid har åpenbart kultur, religion og verdier utvetydig årsakssammenheng med sedelighetsforbrytelser. Det forteller statistikken. Menn fra Sørøst Asia med buddistisk bakgrunn forgriper seg svært sjelden på norske jenter, det er knapt registert tilfeller.

 

Akkurat. Hvem det nå er som skjuler seg bak denne signaturen har vedkommende i hvert fall skjønt forskjellen mellom muslimske innvendrere og andre ”ikke-vestlige” som er utrykket en politisk halvkorrekt Halal-Hagen  liker å bruke når han liksom skal ”kalle en spade en spade”. Men å koble dette til ISLAMS LÆRE, det klarer tydeligvis verken Gjestolsen eller Halal-Hagen.

 

Signatur Champagne: Jeg har aldri blitt fysisk angrepet, men en gang jeg tok t-banen ble jeg psykisk terrorisert. Jeg gikk på på Jernbanetorget og skulle av på Majorstua, og satte meg rett overfor to pakistanske menn. De ble helt stille da jeg satte meg ned, og begynte begge to å stirre intenst på meg. Jeg tittet opp på dem, litt undrende, for å se om det var noe, men de bare stirret videre uten å vike blikket. Jeg så ned, så opp, så rundt overalt, ble helt forstyrra. Da vi var kommet på Nasjonal gikk jeg av, jeg orket ikke mer. Da kom de med den hånlige latteren.

 

De viser ingen respekt for norske damer (funnet på nettet)

APS Forum 13 August 2005

Har en søster som nettopp er blitt 14 år, og nå kan hun nesten ikke bevege seg ute uten å få utlendinger (pakistanere som jeg har sett) etter seg. Jeg gikk sammen med henne i storgata her i Oslo, og da kom det en gjeng pakistanere bak oss og ropte hore til henne og spurte hvor mye hun skulle ha for et ligg. Ba dem dra til helvette, og da kom selvfølgelig en av dem, kledd i dyre merkesklær og gull, og spurte om jeg skulle ha juling. Nei sa jeg, og tok tak i søstersen og dro en annen retning. Kvalmt, disse guttene var over 20 år, og viste ingen respekt.

 

Et annet tilfelle er når hun var på t-banen sammen med faren sin. De satt der for seg selv da det kom det en pakistaner bort og begynte å tøffe seg, sparke i luften og vise henne hvor "sprek" han var. Spurte om mobilnummeret hennes og om hun ønsket å bli med han når han skulle av. Pappa reiste seg da, og spurte hva han ville med datteren på 14 år. "Pule", svarte han. Han skulle vel gitt han en lærepenge, men disse folka var i klart flertall. Satt mange der som var sjokkert over oppførselen han viste.

 

Det er overhodet ingen grunn til å være sjokkert. Jenta i denne historien er 14 år gammel.  Det er temmelig nøyaktig like lenge som siden Prost Olaf B Dal i Trondheim som den første offentlige person i Norge i nyere tid advarte mot islam, med sitt skrift ”Islam og det norske samfunn”. Etter det har vi hatt Salman Rushdie saken, 11 september, Bali, Madrid, Beslan, van Gogh og et utall mindre spektakulære ”berikelser”, vi har hatt æresdrap, voldtekter, omskjæring og tvangsekteskap i bøtter og spann, nordmenn er blitt truet og trakassert av det fargeløse multikriminelle muslimske faenskapet i stort og smått i årevis. Hvor mye skal egentlig til før man slutter å være overrasket eller sjokkert over at muslimer gjør NØYAKTIG det Koranen påbyr dem å gjøre ?

 

Denne jenta er for ung til å ha noen skyld i eller ansvar for at Norge, sammen med resten av Vest-Europa er dødsdømt, hun får bare være med å betale prisen. Hvis hennes  far stemmer noe annet enn FrP eller et av de islamkritiske småpartiene er han imidlertid selv personlig medskyldig ikke bare i de episodene som er omtalt her, men i hver tåre og hver blodsdråpe som islam forårsaker både i Norge og globalt.

 

Sexjages av gal brite

Dagbladet 20 desember 2005

I 23 år har Heidi Schøne (41) vært sextrakassert av mannen hun traff da hun var 18. Nå bruker han nettet som terrorvåpen.

I går sperret Aftenposten.no sine nettsider for den halvt arabiske, muslimske briten; etter at han hadde oversvømmet deres blogger med innlegg. Også flere andre norske nettaviser har blitt nedrent av innlegg fra mannen.

- Han har fått tatt alt for mange år av mitt liv. Det er det som er så tragisk. Han har forfulgt meg i 23 år. Han hadde forfulgt en annen norsk jente også, midt oppe i alt dette, sier Schøne til Dagbladet.no.

 

At det her er Dagbladet som henger bjella på katten ved å trekke frem at mannen er muslim vil kanskje overraske noen, men det er faktisk slett ikke det eneste eksempel på at nettop Dagbladet kaller ting ved sine rette navn.

 

*  *  *

 

Sist oppdatert: 27. november 2007

 

Tilbake til hovedside om islam i Norge

 

Hjem

Hva er nytt

Verdenrundt

Tema

Spesial

Video

Anti-islamsk kalender

Nedlasting

Humor

 

AntiJihad Norge

e-mail:  ajnorge@hotmail.com