web space | free website | Business Web Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

NORGE

PRESENTERER

ANTI-ISLAMSK KALENDER

 

I ca 1400 år har islam ”beriket” den siviliserte (ikke-muslimske) verden med aggresjon, angrepskrig, invasjon, okkupasjon, ran, plyndring, voldtekt, tortur, folkemord og terror. Hver eneste dag kan man ”feire” et jubileum for en eller annen forbrytelse i Allahs navn. Hensikten med denne siden er å samle datoer og begivenheter knyttet til islams forbrytelser mot menneskeheten. Listen er langt fra komplett.

 

For noen datoer er det mer enn en begivenhet å minnes, andre datoer har foreløpig ikke fått tilordnet noen hendelse. Målsettingen på sikt er å ha en kalender for hele året, en anti-islamsk kalender hvor man hver eneste dag kan hente noe å spytte politisk korrekte quislinger i ansiktet med. Så langt det er mulig vil det for hver dato og begivenhet bli gitt minst en link til dokumentasjon og nærmere detaljer om saken.

 

Et grunnprinsipp for kalenderen er å søke å gi den mest mulig spredning både i tid og rom. Antakelig kunne man laget en slik kalender bare med begivenheter fra de siste par år. Da ville imidlertid noe vesentlig gå tapt, nemlig at islam har vært like aggressiv, intolerant, undertrykkende og ondskapsfull fra dag 1. Begivenheter fra tidligere tider er derfor viktig å få med, selv om det noen ganger kan være vanskelig å finne datoen for disse.

 

Spredning i rom er viktig for å illustrere at islam er menneskehetens kollektive fiende. Antakelig kunne man laget en slik kalender bare for Midtøsten, eller bare for Kashmir. Da ville man også miste noe vesentlig, nemlig at muslimer kan ikke på sikt leve i fred med noen. Det spiller ingen rolle om det er jøder, kristne, hinduer, buddhister eller andre.  Dette er en foreløpig utgave av kalenderen, nye datoer og begivenheter vil bli lagt til etter hvert.

 

I tillegg til daglige begivenheter er det også plukket ut en hovedsak for hver kalendermåned. Tips om datoer og begivenheter mottas med takk. De kan sendes e-mail adressen nederst på siden.

 

Sist oppdatert: 23. april 2007

 

Datoer og hendelser som er lagt til ved siste oppdatering har lys rosa bakgrunn

 

 

For noen datoer er det en link i selve datoen i tabellen. Disse peker på artikler med mer informasjon om og betraktninger rundt begivenheten(e) på vedkommende dato. Artiklene er typisk på mellom 4000 og 5000 tegn, dvs lengden er tilpasset hva som kan passe å poste i debattgrupper på nettet på vedkommende dato.

 

Bemerk at datoen for en hendelse kan variere pluss/minus en dag fra den ene kilden til den andre. Dette skyldes at noen internasjonale nyhetskanaler noen ganger rapporterer hendelser henført til lokal tid der det skjer, andre ganger henført til internasjonal tid (UTC). Antall drepte og/eller sårede kan også variere fra en kilde til en annen, avhengig av om initielle anslag oppdateres med sårede som senere dør av skadene. 

 

Når det gjelder sortering av forbrytelser i Allahs navn etter dato gjør vi også oppmerksom på en amerikansk website som siden 11 september 2001 har ført en kontinuerlig logg over muslimenes verdensomspennede orgie med mord og annen terror:

 

thereligionofpeace.com

 

De enkelte måneder er bokmerket. For å gå til en bestemt måned, klikk på linken nedenfor:

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

JANUAR

Månedens hovedsak: Æresdrapet på Fadime Sahindal i 2002

Dag

År

Begivenheter

1

1895

Urfa-massakren Kurdiske muslimer angrep den assyriske byen Urfa og massakrerte ca 13.000 kristne assyrere. Allahs mordere gjorde ingen forskjell på folk, både menn, kvinner, barn og gamle ble slaktet ned for fote.

2002

I Palu i Indonesia eksploderte bomber i fire kirker, og i Jakarta ble en mann drept i et angrep med en håndgranat. Explosions mark Indonesia's New Year (BBC & The Religion of Peace ?

2

1492

Det spanske kongeparet, Ferdinand og Isabella, mottok kapitulasjonen til Granada, den siste muslimske besittelsen i Spania. Dette markerte slutten på spanjolenes ”reconquista”, gjenerobring av landet fra muslimene, en frigjøringskamp som tok over 700 år.

3

2000

15 mennesker ble drept og 30 såret i en kraftig eksplosjon på et grønnsakmarked i Kashmir. To av de drepte var soldater mens resten stort sett var grønnsakshandlere. Fra VG: 15 drept i terror-angrep

4

2004

Muslimske opprørere angrep politi og militære i det sydlige Thailand. 4 politimenn ble drept og angriperne kom seg unna med et betydelig antall våpen. Fra Aftenposten: Fire soldater drept i angrep mot våpendepot. I den norske PK-pressen ble søkt underslått at angriperne var muslimer. Fra BBC: Armed raids in southern Thailand

En bombe eksploderte på et politisk møte for en kristen borgermester i et muslimsk område i Parang på Filippinene. 22 mennesker ble drept og over 80 såret. To muslimer ble senere identifisert og pågrepet for dette blodbadet i Allahs navn. Lethal bomb blast hits Philippines (BBC) & The Religion of Peace ?.

5

2002

En selvmordsflyver crashet et småfly inn i en kontorbygning i Tampa, Florida. Han etterlot seg en lapp hvor han ga uttrykk for beundring for Osama bin Laden, og ønske om å bli martyr. Small, stolen plane slams into Tampa skyscraper  & Tampa pilot voiced support for bin Laden Ingen andre enn flyveren ble drept.

2003

23 mennesker ble drept og 108 såret da to muslimske selvmordsterrorister fra Arafats al-Aksa Martyrs Brigade sprengte seg i et innvandrerstrøk i Tel Aviv, ref Terrorist Actions Funded from Norway.

I alt 64 mennesker ble drept i Algerie i to aksjoner fra muslimske terrorister og opprørere. I Aures-fjellene ble 49 mennesker drept da en konvoi med sikkerhetsstyrker falt i bakhold. I Bilda ble 13 sivile fra to familer drept i et angrep. 

6

2004

15 mennesker ble drept og over 40 såret, mange av dem barn, da muslimske terrorister fra det avsatte Taliban-regimet sprengte en bombe i Kandahar i Afghanistan, ref  Bomb rocks Kandahar

7

2003

I Srinagar (Kashmir) ble en brennevinshandler myrdet av muslimer mens han fylte bensin. Samme dag halshugget muslimer tre landsbybeboere i Hapatanar i India, inklusive en far og hans sønn, ref The Religion of Peace.

8

1978

Etiopisk infanteri og kubanske panserstyrker, støttet av sovjetiske rådgivere, og under kommando av den sovjetiske General Petrov innledet en motoffensiv mot tropper fra det muslimske Somalia som hadde invadert og okkupert Ogaden-området i det overveiende kristne Etiopia året i forveien. I en brilliant oppvisning av mobil og dynamisk krigføring jaget etiopierne, kubanerne og russerne de muslimske angriperne ut av Etiopia på noen få uker.

1998

Ramzi Ahmed Yousef  ble dømt til livsvarig fengsel for bombeattentatet mot World Trade Center i 1993.

9

1980

63 muslimer ble halshugget for å ha deltatt i beleiringen av den store moskeen i Mekka i 1979

10

2003

Ni russere ble drept og tre såret i et muslimsk rakettangrep i Grozny. (The Religion of Peace ?)

2004

Fire mennesker ble drept og to skadet i et bombeattentat mot en Karaoke-kafe i Palopo i Indonesia, ref Four die in Indonesia cafe blast & The Religion of Peace.

11

1972

Det tidligere Øst-Pakistan erklærer seg som ny selvstendig stat under navnet Bangladesh

2003

Æresdrap i Storbritannia: I Birmingham ble en 21 år gammel kvinne stukket i hel på bryllupsdagen sin av en pakistaner fordi hun nektet å la seg tvangsgifte. (The Religion of Peace ?)

12

1977

Det brøt ut anti-franske demonstrasjoner i Israel etter at Abu Daoud, ansvarlig for Munchen-massakren på israelske idrettsmenn i 1972, ble løslatt.

13

1915

Slaget ved Kara Urgan i Armenia mellom Det ottomanske imperiet og Russland. Etter tre dagers harde kamper hadde russerne tatt ca 4000 fanger og jaget resten av de muslimske troppene på flukt, ref: A historical overview of the Russian combat actions during 1915

1997

Tabainat –massakren: Minst 14 mennesker drept i landsbyen Tabainat i Blida-provinsen i Algerie. Massedrapene skjedde på femårsdagen for annulleringen av valget på ny nasjonalforsamling i landet som islamistene lå an til å vinne.

14

1989

1000 muslimer brenner Salman Rushdies bok ”Sataniske Vers” i Bradford i England

15

2004

En bilbombe eksploderte utenfor en kirke og et Bibelsenter i Karachi i muslimsk-okkupert India (også kjent som Pakistan). Minst 11 personer ble skadd i terroraksjonen. Pakistan church blast injures 11 BBC, 15 January, 2004, 13:29 GMT 

16

1956

Egypts president Nasser beordret at Israel måtte erobres.

2004

Syv mennesker ble skadet da Hezb-ul-Mujahedeen sprengte en bilbombe i Srinagar i Kashmir, ref The Religion of Peace

17

1991

Den USA-ledede koalisjonen setter i gang Operasjon Desert Storm for å kaste ut de irakiske okkupantene fra Kuwait. Irak svar med å fyre Scud-raketter mot Israel.

2002

I Hadera i Israel ble syv mennesker drept og trettifem skadet da muslimske terrorister stormet inn på en bat mitzvah mottakelse og fyrte løs på gjestene. Seven killed in attack in Israel (BBC) & The Religion of Peace ?

18

1974

Israel og Egypt inngår våpenhvile

2003

I Dariapur i Bangladesh ble 7 mennesker drept og 15 såret i et islamsk angrep på et karneval. Seven killed in Bangladesh blast (BBC) & The Religion of Peace ?

19

1997

Muslimer drepte 36 mennesker i en landsby i Algerie. Drapene fant sted i Meda-provinsen, et område der de islamske ekstremistene står sterkt. Fra Aftenposten: Islamske ekstremister drepte 36 i Algerie

2006

Minst 22 mennesker ble såret da en muslimsk selvmordsbomber sprengte seg i luften i et travelt kjøpesenter nær den sentrale bussterminalen i Tel Aviv, ref:  Selvmordsaksjon i Tel Aviv, Nettavisen 19 januar 2006

20

1976

Befolkning i den kristne landsbyen Damour i Libanon ble massakrert av palestinske muslimer som var kommet til Libanon fra Syria i desember 1975, ref : Unforgotten Massacre: Damour

1981

De amerikanske gislene som har vært holdt i USAs ambassade i Teheran ble sluppet fri etter 444 dager i fangenskap.

1996

Mohammed Hamed Abu el-Nasr, lederen for det muslimske brorskap, Egypts største og mest innflytelsesrike islamist-organisasjon døde, 83 år gammel. .

2002

I Poonch i India drepte muslimer 8 barn, to kvinner og en mann i deres hjem. Barnemord med kaldt blod er med andre ord ikke noe som muslimene ”oppfant” i Beslan. Family massacred in Kashmir (BBC) & The Religion of Peace ?

21

2002

Svensk-kurdiske Fadime Sahindal ble æresdrept av sin far fordi hun hadde hatt en ikke-muslimsk kjæreste, og ikke ville la sitt liv bli diktert av faren og de muslimske tradisjoner han ville påtvinge henne. For nærmere detaljer se: Fadime elsket feil mann - drept av sin egen far

22

1995

22 mennesker ble drept av en terroristbombe i Beit Lid i Israel

23

1915

Russiske tropper tilintetgjorde 2 muslimske (tyrkiske) divisjoner i slaget ved Khorsan i Kaukasus, ref:  A historical overview of the Russian combat actions during 1915.

2004

Muslimske terrorister drepte fire personer i Baramulla og Bandipora i Kashmir, Ref The Religion of Peace

24

2004

Fire sivile irakere ble drept og over tretti andre såret av en bombe plassert ved veikanten i Samarra i det såkalte Sunni-triangelet i Irak. Iraq attacks cause fresh carnage (BBC) & The Religion of Peace ?

2005

I Kulgam i India ble en landarbeider skutt og drept av en muslimsk terrorist som også kastet en håndgranat mot et busstop. (The Religion of Peace ?)

25

1565

Slaget ved Talikota i India mellom muslimer og hinduer. Muslimene vant, og hinduenes forhåpninger om å kaste det muslimske åket av falt i grus.

26

1885

En muslimsk hær under kommando av Muhammed Abmed erobret Kartoum i Sudan, og innførte et ekstremt brutalt muslimsk skrekkregime. I løpet av 13 år hadde muslimene myrdet  ca 2/3 av befolkningen.

1998

Muslimer massakrerte 23 hinduer, inklusive kvinner og barn, i landsbyen Wanhama ca 25 km nord for Srinagar i Kashmir. Fra BBC: Villagers massacred in Kashmir

27

1822

Hellas erklærer seg uavhengig av Det Ottomanske Imperiet

2002

En person ble drept og ca 150 såret av en selvmordsbomber i Jerusalem som var utstyrt med over 10 kg sprengstoff. Woman bomber attacks Jerusalem (BBC) & The Religion of Peace ?

28

2003

En person ble drept og 27 skadet da en organisasjon som kalte seg Student Islamic Movement of India sprengte en bombe i en folkemengde i Mumbai i India. Se også India Infoline

29

1980

En amerikaner som ble holdt som gissel i Iran lykkes med kanadisk hjelp med å flykte.

2006

I en serie koordinerte bombeangrep mot kristne kirker i Irak drepte og såret muslimske

Terrorister en rekke mennesker.  Fire av bilbombene rammet kirker i den irakiske hovedstaden Bagdad, og seks personer skal ha blitt såret i disse angrepene. To bilbomber gikk av i byen Kirkuk, og der ble minst fire personer drept og ni såret, ifølge det lokale politiet. ref:  Nye bombeangrep mot irakiske kirker, Magazinet 30 januar 2006

30

1644

Slaget ved Ochmatow. Dette året invaderte muslimske tartarer Polen for å plyndre og fange slaver, noe de for øvrig gjorde nesten hvert eneste år i over hundre år. Dette året var imidlertid ”berikelsen” noe større enn gjennomsnittlig, men den kom ikke særlig langt. De ble møtt av polske styrker allerede på grensen og fullstendig tilintetgjort i slaget ved Ochmatow 30 januar.

1925

Den tyrkiske regjeringen kastet Konstantin VI ut fra  Konstantinopel.

1995

En terroraksjon i Algerie (bilbombe) drepte 42 mennesker og såret 296.

31

2004

I Mosul i Irak ble ni mennesker drept og ca 45 skadet i et selvmordsangrep med en bilbombe mot en politistasjon. Car bomb rips through Iraqi city (BBC) & The Religion of Peace ?

2005

I alt 6 mennesker ble drept og 4 såret i to muslimske terrorangrep i India. I Nathali-Bagwa ble fire familiemedlemmer (tre barn og deres mor) drept da muslimske terrorister kastet en håndgranat inn i huset etter å ha slått inn døren. I Anantnag brøt muslimer seg inn i et hus, drepte en kvinne, hvoretter de kidnappet og hengte sønnen hennes. (The Religion of Peace ?)

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

FEBRUAR

Månedens hovedsak: Godra-massakren i India i 2002

Dag

År

Begivenheter

1

1997

31 personer ble massakrert i byen Medea, 80 kilometer sør for Algeries hovedstad Alger. Øyenvitner fortalte at massakren ble utført av en stor gruppe muslimer, som kuttet strupen over på ofrene. Omkring 50 personer deltok i angrepet på byen. Fra Aftenposten: 31 massakrert i Algerie

2004

Ca 100 mennesker ble drept og 130 såret da Mullah Krekars organisasjon, Ansar al-Islam sprengte to bygninger i Erbil i Nord-Irak, hvor kurdiske myndigheter holdt til. Samme dag ble frem russiske sikkerhetsvakter drept da muslimske terrorister stormet inn i en offentlig bygning i Alleroi Tsjetsjenia. Også på samme dag ble borgermesteren i Deh Raewood i Afghanistan drept av en bombe i veikanten. I tillegg til borgermesteren omkom også 7 andre medlemmer av hans familie, inklusive tre barn. I følge ”The Religion of Peace” var bomben plassert der av Taliban.

2

2003

To russere ble drept av en bilbombe i Grozny i Tsjetsjenia

3

2004

To mennesker ble drept og minst 10 andre såret av an bilbombe i Vladikavkaz i Russland, i nærheten av den tsjetsjenske grensen. Samme dag  stormet muslimske terrorister  fra Hizbul Mujahideen inn i et hus i Chewdara  i India og drepte paret som bodder der, pluss ytterligere ett medlem av den samme familien..

4

2004

I Yarang i Thailand ble en offentlig tjenestemann hakket til døde med macheter på tilsvarende måte som en buddhist-munk var blitt drept måneden før.

5

1997

En muslimsk mobb angrep den kristne landsbyen Shantinagar i Punjab-provinsen i muslimsk-okkupert India (også kjent under navnet Pakistan). Angrepene pågikk i tre dager, og lokalt politi deltok i dem, med plyndring og ildspåsettelse. Bakgrunnen for angrepene var anklager, fabrikert av poltiet, om at noen fra landsbyen hadde vanhelliget et eksemplar av Koranen. Ca 20.000 ble hjemløse som følge av angrepene og plyndringene. Ref : Minorities in Pakistan (Sword of Truth) og The Settlement of Shantinagar

6

2004

Minst 39 mennesker omkom i en bombeeksplosjon på et T-banetog i Moskva. Nyhetsbyrået Interfax, som siterte anonyme politikilder, meldte at en kvinnelig muslimsk selvmordsterrorist sto bak eksplosjonen. Eksplosjonen skjedde på undergrunnsstasjonen Avtozavodskaja, som ligger midt i et forretningsområde. Fra VG: Bildespesial

7

2004

En australsk og to norske turister ble skadet i Cairo da en man som var ”sint” på Israel angrep dem med kniv.

8

2004

To mennesker ble drept og en såret da muslimske terrorister fra Moro Islamic Front angrep fiskerlandsbyen Mangosatubig på Filippinene. Samme dag myrdet muslimske terrorister også to politimenn i Algerie, og i Irak drepte en bombe 3 personer og såret 11 i et angrep mot en politistasjon.

9

2003

I Tsjetsjenia sprengte en muslimsk terrorist en bombe på en politistasjon, og drepte tre politimenn. I Algerie ble to politimenn drept av muslimske terrorister som hadde satt opp en falsk veisperring.

10

2004

Muslimske terrorister drepte fire mennesker ved en veikro i Algerie. Tre av dem ble skutt, mens den fjerde fikk strupen skåret over. Samme dag ble i alt 9 russiske soldater drept av muslimske terrorister i Tsjetsjenia i to separate aksjoner. Tre av dem var fanger som ble skutt. Også på samme dag ble en buddhistisk tjenestemann skutt og drept av muslimske revolvermenn i Narathiwat i Thailand, og i Irak drepte en bilbombe utenfor en politistasjon over 50 mennesker. 

11

2003

En israelsk soldat ble skutt og drept av muslimske snikskyttere foran fødselskirken i Betlehem

12

2003

I Dharam i India bortførte og drepte muslimske terrorister fra Hiz-ul-Mujahideen tre sivile.

13

2003

Omfattende kamper på Filippinene mellom muslimske opprørere og regjeringstropper. Det begynte etter alt å dømme med at muslimene angrep en landsby ved Tulunan på Mindanao-øya. Ved denne anledningen var imidlertid regjeringstropper på rett sted til rett tid. For å komme unna tok muslimene en rekke sivile gisler som de brukte som levende skjold mens de prøvde å unnslippe. Det lykkes imidlertid bare delvis. Minst 35 av de muslimske opprørerne endte med å ta i mot President Aroyos fredstilbud: ”The ONLY peace offer you will EVER get is the peace of the GRAVEYARD”. Det hadde imidlertid sin pris. Tre gisler ble også drept, og regjeringstroppene hadde tre falne. Kampene varte i flere dager, kostet ca 160 liv totalt, og var et alvorlig nederlag for de muslimske opprørerne på Filippinene.

14

1989

Ayuatollah Khomeini utstedte en fatwa (dødsdom) mot forfatteren Slaman Rushdie, for boken ”Sataniske Vers”. Dødesdommen hadde og har etter alt å dømme bred støtte også blant norske muslimer. Omfattende demonstrasjoner krevde nærmest Rushdies hode på et fat, og deres øverste leder støttet åpenlyst dødsstraffen, ref : RUSHDIE MÅ DØ - Oppfordring fra den øverste muslimske lederen i Norge (VG VG 17 jan 1996).

1998

Muslimske terrorister sprengte en serie bomber i Coimbatore, det finansielle sentrum i den indiske delstaten Tamil Nadu. Ca 150 mennesker ble drept, til og med sykehus ble offer for angrep.

2004

Muslimske revolvermenn på motorsykkel drepte to arbeidere på vei til jobb i Narathiwat i Thailand.

2005

Minst 11 personer ble drept og over 50 såret i tre kraftige bombeeksplosjoner på Filippinene. Den muslimske Abu Sayyaf-gruppen tok på seg ansvaret for minst to av eksplosjonene. Mange drept i bombeeksplosjoner (VG)

15

1258

Mongolene inntok Bagdad. Knapt noen gang de siste 1000 år og vel så det har islam vært nærmere sin utslettelse. Som en stormvind hadde de mongolske hordene feid utover fra Sentral-Asias stepper og angrepet den muslimske verden østfra og nordfra med en råskap og brutalitet som ikke sto særlig tilbake for muslimenes egen. Med erobringen av Bagdad som var setet for kalifatet satte de kronen på verket. Uheldigvis begynte mongolene etterpå å gå over til islam, og førte selv islams sverd i Ukraina og Russland i flere hundre år. Deres voldsomme angrep på islam på 1200-tallet ga imidlertid islam en knekk som vi er Gjengis Khan og hans mongolske horder evig takknemmelige for. Politisk korrekt historieskriving fremstiller det gjerne som om mongolene ”ødela islamske sivilisasjoner”. Som om det noen gang skulle ha eksistert noen islamsk sivilisasjon.

16

1916

Russiske tropper erobret den befestede byen  Erzerum i det østlige Anatolia fra Det ottomanske

Imperiet. 13.000 muslimer ble tatt til fange og arabiske soldater deserterte fra den ottomanske hæren i stort antall. Erzerums fall lettet presset på britene i Midtøsten, og bidro dermed til at deres offensiv mot Det ottomanske imperiet ble vellykket, ref:  A historical overview of the Russian combat actions during 1916

1999

Ni mennesker ble drept da en serie bomber eksploderte i Usbekistans hovedstad, Tashkent. Det er all grunn til å regne med at terroraksjonene var iverksatt av muslimske opprørere. Den såkalte IMU (Islamic Movement of Uzbekistan) kjemper for opprettelse av en islamsk stor i Usbekistan. Ref : Minst ni drept i bombeeksplosjoner i Usbekistan Aftenposten 16 februar 1999

2005

4 personer ble skadet av en bombeeksplosjon i Kizlyar i Dagestan, ref Bomb explodes in Kizlyar, Dagestan (Interfax)

17

2004

I Dada i India brøt muslimske terrorister seg inn i et hus og skjøt og drepte en mann og hans sønn som befant seg i huset.

18

2004

I Staro i Kosovo ble en mann og en kvinne skutt og drept av muslimske terrorister, mens de satt i sin egen bil.

19

1915

De aliertes første angrep fra sjøen mot de muslimske befestningene på Gallipoli-halvøya. Dette var det første seriøse forsøk på å befri det okkuperte Konstantinopel fra muslimsk tyranni. Operasjonen måtte imidlertid avbrytes på grunn av en kombinasjon av dårlig vær og tyrkernes motstand.

20

1999

Sju hinduer som var bryllupsgjester i Kashmir ble skutt ned og drept av muslimer. Muslimene angrep bryllupsgjestene i delstaten Rajouri 15 mil nord for Jammu, og alle de drepte var menn, opplyser politiet. Ti personer ble alvorlig såret. Fra VG: Bryllup i Kashmir ble blodbad

21

1543

Slaget ved  Wayna Daga i Etiopia mellom en kristen styrke bestående av portugisere og etiopiere og en muslimsk styrke bestående av somaliere, arabere og tyrkere. Til tross for tallmessig underlegenhet vant den kristne styrken og stanset dermed en muslimsk invasjon som ville ha gjort Etiopia muslimsk. Seieren ved  Wayna Daga reddet Etiopia og kanskje også større deler av Afrika fra å falle til islam, og er i så måte sammenlignbart med slaget ved Poitiers i Frankrike i 732 som reddet Vest-Europa fra å falle til islam.

2005

Ni russere ble drept i et angrep av muslimske terrorister i en forstad til Grozny, hovedstaden i Tsjetsjenia. Ref: The Religion of Peace

22

2004

En muslimsk selvmordsbomber fra den såkalte Al Aksa brigaden drepte 8 mennesker og såret ca 60 i en aksjon på en buss i Jerusalem i rushtiden.

23

1915

Over 60 assyriske ledere, deriblant biskopen av den assyriske kirke, Mar Dinkha, ble arrestert og henrettet av tyrkiske muslimer. Før de ble henrettet fikk de tilbud om å redde livet ved å gå over til islam, et tilbud de avslo. (Fra The Flickering Lights of a Asia).

24

1996

Muslimer angrep koptiske kristne i landsbyen Ezbat Demian ca 150 km nordøst for Kairo i Egypt. Landsbyens eneste kirke ble brent ned. I tillegg ble ca 40 av landsbyens i alt ca 75 kristne hjem brent ned, sammen med husdyr og avlinger, og landbruksmaskiner tilhørende kristne ble også ødelagt. Syv andre hjem ble brent ned i nabolandsbyen Ezbet Ghali og 12 andre i Ezbet Abd El-Malek. Forretninger tilhørende kristne ble også plyndret.

Samme dag ble seks kristne myrdet av muslimer i  Al-Badary, ca 500 km syd for Kairo. De seks var : Zaki Tawfik Fayez. (48 ), Boutros Nassif. (35) Kamil Fathy. (38) Magdy Gabriel. (20) Aziz Boutros Ghali. (50) Kallin Mossaad Fan. (45). De seks jobbet i snekkerverkstedet sitt da to muslimske “berikere” stormet inn og skjøt dem ned med makinpistol.

25

1915

Gulpashan –massakren: Tyrkiske og kurdiske muslimer angrep den assyriske landsbyen.Gulpashan. Omtrent hele den mannlige befolkningen ble massakrert, og kvinnene voldtatt.

1996

26 mennesker ble drept og 80 såret da to muslimske selvmordsterrorister fra Hamas sprengte seg på en buss i Jerusalem, ref Terrorist Actions Funded from Norway

26

1993

Muslimske terrorister sprente en bilbombe under det ene tårnet i World Trade Center i et forsøk på å få det til å styrte sammen. Det mislykkes, men 6 personer blir drept og mange andre skadet.

27

2002

Godra-massakren: Bevæpnet med steiner og parafinkanner angrep en muslimsk mobb et tog med hindu-pilgrimer i Godra i India. Toget ble satt i brann og ca 60 mennesker, derav 14 barn, brant i hel. Ytterligere over 40 ble skadet, mange av dem alvorlig. Etterforskningen brakte for en dag meget sterke indikasjoner på at ISI (Pakistans etterretningsvesen) sto bak angrepet.

28

1876

Slaget om festningsbyen Uch-Kurgan i Sentral-Asia mellom russerne og ca 5000 muslimske opprørere som etter en serie nederlag hadde forskanset seg der for en ”last stand”. Russerne bombarderte byen i 6 døgn før de stormet og inntok den. Blant fangene var også en av de viktigste opprørslederne. Dette slaget markerte langt på vei slutten på kriger mellom muslimer og russere i Sentral-Asia, kriger som hadde vart i over 12 år, og som resulterte i at det som i dag er Usbekistan og Kirgisistan kom under russisk kontroll.

29

2004

Ikke en gang skuddårsdagen er unntatt. Åtte sivile ble skadet da muslimske terrorister angrep en leir for sikkerhetsstyrker i Srinagar i Kashmir med granater.

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

MARS

Månedens hovedsak: Slaget ved Badr i 623

Dag

År

Begivenheter

1

1920

Den jødiske kolonien Tel Hai i Galilea ble angrepet av muslimer. Blant de falne på jødisk side var Joseph Trumpeldor, en av jødenes største nasjonalhelter i det 20 århundre.

2

2002

En muslimsk selvmordsterrorist drepte 10 mennesker og såret dusinvis andre i en aksjon i Jerusalem. Blant de drepte var en ett år gammel jente. Fra Jerusalem Post: Suicide bomber kills 10 in Jerusalem

3

1924

Etter at Det Ottomanske imperiet ble slått i første verdenskkrig ble kalifatet formelt avskaffet på denne datoen. For første gang i den muslimske tidsregning sto muslimene uten en øverste leder, uten en kalif, uten en etterfølger til Muhammed. Det gjør de fremdeles. 3 mars 1924 kan i så måte sies å være den svarteste dag i hele islams historie, og dermed den lykkeligste dag i den siviliserte verdens historie siden islam oppsto.

1996

19 mennesker ble drept og 6 såret da en muslimsk selvmordsterrorist sprengte seg på en buss  Jerusalem, ref Terrorist Actions Funded from Norway.

4

1996

20 mennesker ble drept og 75 såret da en muslimsk selvmordsterrorist fra Islamic Jihad sprengte seg på et shoppingsenter i Tel Aviv. ref Terrorist Actions Funded from Norway.

5

1975

Åtte muslimske terrorister tok seg inn i Hotel Savoy i Jerusalem hvor de tok dusinvis av gisler. De barrikaderte seg i toppetasjen på hotellet, sammen med gislene, og krevde at terrorister i fengsel i Israel skulle løslates. Israelske soldater gikk til aksjon mot terroristene. Syv terrorister og tre israelske soldater ble drept. Terroristene rakk også å drepe åtte av gislene og såre 11 av dem. For nærmere detaljer se: http://www.palestinefacts.org/pf 1967to1991 terrorism 1970s.php

6

1821

I spissen for en avdeling frivillige som kalte seg ”Den hellige brigade” krysset Alexander Ypsilantis, en offiser i den russiske hær av gresk opprinnelse elven Prut i Romania og oppfordret grekerne til å gjøre opprør mot terrorveldet til de tyrkiske muslimene. Begivenheten var startskuddet til Hellas sin frigjøringskamp som til slutt ble kronet med seier 7 år senere.

2003

Muslimske terrorister angrep en avsidesliggende landsby i Buayan på  Filippinene og drepte 4 sivile. Ref: The Religion of Peace

2004

Muslimsk milits angrep en flyktningeleie i al-Kureinik i Sudan og drepte 15 sivile kristne, inklusive ett barn. På den samme datoen angrep også arabiske muslimer Tawila i Sudan, drepte 75 mennesker, voldtok ca 100 kvinner og bortførte ca 200 barn, og 150 kvinner. Også på samme dato drepte Taliban en hjelpearbeider i Afghanistan.  Ref: The Religion of Peace

2005

To unge sivile ble skutt og drept av muslimske terrorister på motorsykkel i Narathiwat's i Thailand. Ref: The Religion of Peace

7

2002

Muslimske terrorister angrep et kristent bønnemøte i Enugu i Nigeria og forsøkte å drepe menighetens leder. Det mislykkes, men 12 andre ble drept i kuleregnet og et ukjent antall såret. På samme dato ble fem israelske tenåringer drept og 23 såret av muslimske snikskyttere i Gush Katif i Israel.  Ref: The Religion of Peace

2003

En person ble drept og to såret i et bombeangrep mot en katolsk skole på Mindanao på Filippinene. På samme dato infiltrerte muslimske terrorister, forkledd som jøder, en bosetting i Kiryat Arba i Israel. De drepte et ektepar som var i ferd med å spise middag, samt 8 andre sivile. Ref: The Religion of Peace

2005

Muslimske terrorister drepte tre sivile, to buddhistmunker og en kvinne i et angrep i Pattani i det sydlige Thailand. Ref: The Religion of Peace

2006

Over 20 mennesker ble drept og over 50 såret da muslimske terrorister sprengte en serie bomber på jernbanebanestasjonen og i et hindu-tempel i den nord-indiske byen  Varanasi. Tid og sted for bombene var åpenbart valgt for å drepe og lemleste så mange tilfeldige uskyldige sivile som mulig i alminnelighet, og religiøse hinduer i særdeleshet.  Varanasi blir av mange betraktet som hinduenes helligste by, et slags motstykke til jødenes Jerusalem eller de kristnes Roma, men selvsagt ikke til muslimenes Mekka. En pervers dødskult har ingen hellige byer, bare uhellige kultsteder. For nærmere detaljer se:  Indian temple city hit by blasts BBC  7  March  2006,  Terror hits Varanasi, 20 killed, Express  India  7  March  2006 og Norske lærestudenter i bombedrama,  VG  7  mars  2006.

8

2005

Russiske styrker i Tsjetsjenia fikk omsider has på den muslimske terroristlederen Aslan Aslan Maskhadov under en skuddveksling i Tolstoj Jurt i Tsjetsjenia, ref Tsjetsjensk opprørsleder drept (VG).  En aldeles glimrende måte å markere den internasjonale kvinnedagen på.

 

Til venstre: Kadaveret av udyret som var ”president” i det antakelig verste muslimske skrekkregimet verden har kjent på svært lenge, med dødsstraff for frafall også for barn og gravide kvinner, regimet som invaderte Dagestan, og som utviklet en ren kidnappingsindustri med russere som ofre.

9

2002

En muslimsk selvmordsterrorist drepte 9 og såret ca 30 andre i en aksjon på en kafe i Jerusalem. Fra Aftenposten: Selvmordsbomber drepte ni.

10

2003

I Pikit på Filippinene stoppet muslimske terrorister en buss, drepte to av passasjerene, og tok flere dusin gissler. Ref: The Religion of Peace

11

1978

Muslinske terrorister fra Libanon landet ved Ma`agan Michael, nær Caesarea. De åpnet ild mot biler på motorveien og drepte 37 personer og såret 76. For nærmere detaljer se: Bus Hijacking on Coastal Road, 1978

2002

Det brøt ut brann på en pikeskole i muslimenes mest uhellige kultsted, Mekka. Det ”religiøse” politiet håndhevet islamsl ”lov” med en nidkjærhet som resulterte i at 15 jenter brant inne. Fordi jentene ikke hadde korrekt antrekk til å bli tatt evakuert ut på gaten ble de holdt innelåst, med det resultat at 15 omkom i brannen. Selv i ondskapens hjemland var dette i sterkeste laget, det religiøse politiet ble gjenstand for kritikk i saudiarbiske aviser etterpå. Men det var tydeligvis ikke for sterk kost for de patetiske sharia-rottene som omtalte dette i Nettavisen, der ble dette forholdet fortiet. Andre aviser, f eks danske Jyllandsposten, forteller hovedsaken allerede i overskriften, som lød: Religiøst politi holdt piger spærret inde i brændende skole.

2004

Muslimske terrorister sprengte en serie bomber på tog i morgenrushet i Madrid. Ca 200 mennesker ble drept. Alt om terrorangrepet i Madrid (Nettavisen)

2007

Rinie Mulder, en 54 år gammel nederlandsk mann ble skutt og drept av sharia-gestapistene i det nederlandske politiet da han forsøkte å beskytte en gravid nederlandsk kvinne som var blitt antastet av det nye islamofascistiske herrefolket. Kilde: The Brussels Journal.

12

1993

En serie bilbomber i Bombay i India drepte til sammen over 2000 mennesker. Både indisk politi og britiske anti-terror eksperter mente at det var muslimske separatister fra Kashmir som sto bak, mens det politisk korrekte India (dvs politikere fra Kongresspartiet) forsøkte å legge skylden på De tamilske tigrene.

13

2003

11 mennesker ble drept da muslimske terrorister sprengte en bombe på et tog i Bombay i India. Fra BBC: Fear after Bombay train blast

14

2005

Muslimske terrorister gjorde opprør i et fengsel i Manila på Filippinene, og drepte 3 fangevoktere. Dagen etter stormet filippinsk politi fengselet, og skjøt og drepte 22 av opprørerne. En politimann ble også drept i aksjonen, ref : Bloody end to Manila jail break (BBC)

2007

9 buddhister, derav to tenåringsjenter, ble drept da muslimske terrorister først kastet en bombe mot en buss, og deretter skjøt mot mot dem som overlevde bomben. Kilde: Western Resistance

15

1921

Arkitekten bak muslimenes folkemord på armenerne i 1915, Talaat Pasha, blir skutt på åpen gate i Berlin av en armener. Mannen som skjøt ble arrestert, men frifunnet. 

16

2004

To sivile tyske hjelpearbeidere som arbeidet på et vannforsyningsprosjekt ble myrdet av muslimske terrorister i  Mussayib i Irak, ref The Religion of Peace 2004

2006

I Pattani i Thailand stormet muslimske terrorister inn på et offentlig kontor, skjøt og drepte seks av

De ansatte, og såret to andre. Også i Thailand, nærmere bestemt i Yala, den samme dagen, drepte muslimske terrorister en iskremselger og såret en 8 år gammel jente, ref: The Religion of Peace.

17

623

Muhammeds bande av landeveisrøvere overfalt en karavane ved Badr og massakrerte kjøpmennene som førte den, samt en styrke som ble sendt ut for å komme karavanen til unnsetning.

For nærmere beskrivelse se: Prophet of Terror & Religion of Peace

1954

En buss med jøder ble angrepet av muslimer i Negev-ørkenen, og 11 av passasjerene ble massakrert.

1992

Muslimske terrorister sprengte en bombe ved den israelske ambassaden i Buenos Aires i Argentina. Bomben drepte 29 mennesker og skadet over 250. Etterforskningen peker i retning av at Iran sto bak angrepet, ref: Terrorist Bombings in Argentina

18

1915

En flåte på i alt 16 britiske og franske slagskip prøvde å skyte seg forbi de muslimske befestningene på Gallipoli og frem til Konstantinopel. Nærmere befrielse har Bysants gamle hovedstad knapt vært siden byens fall i 1453. Forsøket mislykkes imidlertid, og ett fransk og to britiske slagskip gikk tapt.

2004

Mellom 800 og 1000 kosovoalbanske muslimer forsøkte å angripe serbiske landsbyer. De ble imidlertid stanset av 200 norske soldater, som de møtte på omtrent samme måte som palestina-arabere møter israelske soldater, dvs med steinkasting, ref  Sto mot albanerne (VG)

19

2002

I Algerie ble fire bønder overfalt og myrdet av muslimske terrorister. Samme dag, også i Algerie, ble i alt 13 mennesker såret da muslimske terrorister sprengte en hjemmelaget bombe på et postkontor. Også på samme dato, også i Algerie, myrdet muslimske terrorister 6 sivile fra samme familie, fire av dem barn. Far og mor ble halshugget og de fire barna hakket i hel.  Ref : The Religion of Peace

2003

På Mindanao på Filippinene stoppet terrorister fra MILF (Moro Islamic Liberation Front) en buss, drepte 9 og såret 4 av passasjerene. Ofrene ble spesifikt plukket ut blant ikke-muslimske menn blant passasjerene.  Ref : The Religion of Peace

2004

I Hergeysa i Somalia ble to hjelpearbeidere drept av muslimske terrorister. Ref : The Religion of Peace

2005

To sivile ble drept og to såret da muslimske terrorister angrep en landsby i Narathiwat i Thailand. På samme dato ble ni mennesker drept da syriskstøttede muslimske terrorister sprengte en bilbombe i en kristen bydel i Beirut. Også på samme dato ble en britisk statsborger drept og 16 andre såret av en muslimsk selvmordsbomber i Doha i Qatar.  Ref : The Religion of Peace

20

2000

Muslimske opprørere tilhørende the Al Haratul Islamiya angrep en militær utpost i nærheten av landsbyen Tumahubong på de sydlige Filippinene. Da de måtte flykte etter angrepet tok de 58 sivile som gisler for bruke som levende skjold under flukten. Blant gislene var 20 elever og 5 lærere fra en katolsk skole. En lærerinne som var gravid ble drept under gisseltakingen.

2002

En muslimsk selvmordsterrorist drepte åtte og skadet over 30 i en aksjon i en buss mellom Tel Aviv og Nasaret. Fra Nettavisen: Åtte drept av selvmordsbombe

21

625

I slaget ved Uhud blir Muhammeds røverbande slått av en styrke fra Mekka som innbyggerne der hadde samlet etter Muhammeds overfall på deres karavaner. Muhammed selv unngikk så vidt å bli drept, men unnslapp. Løftet om Paradis for muslimer som faller i krig for islam stammer bl a fra Muhammeds utsagn under dette slaget. For en nærmere beskrivelse se: Prophet of Terror & Religion of Peace

2000

36 indiske sikher ble drept av muslimer i Kashmir. Politiet opplyste at 40-50 væpnede menn kom til landsbyen Chattisinghpora, og startet straks å skille menn fra kvinner. 36 av mennene ble stilt opp og skutt med automatvåpen. 35 døde umiddelbart, mens sistemann omkom senere på sykehuset. Å skille menn fra kvinner og massakrere førstnevnte er en klassisk muslimsk fremgangsmåte som går helt tilbake til Muhammed personlig. Massakren falt sammen med President Clintons besøk i India. Fra VG: 36 massakrert i India

22

2003

I Surankote i India brøt muslimske terrorister fra Lashkar-e-Toiba seg inn i hjemmet til en politimann, drepte en ung kvinne og såret ytterligere to personer. Ref : The Religion of Peace

23

1971

Yasmeen Ghauri ble født i Montreal, Canada. Som datter av en imam fikk hun en meget streng muslimsk oppdragelse, og på skolen ble hun mobbet som klassens eneste ikke-hvite (halvt pakistansk) og eneste muslim. I midten av tenårene vendte hun seg bort fra islam, og slo inn på en særdeles vellykket karriere som fotomodell og mannekeng. Kanadiske muslimer ble rasende og forsøkte å presse faren til å banke henne til lydighet, og om nødvendig drepe henne. Da han ikke kunne eller ville det tvang de ham til å gå av som imam. Å ikke ville skamslå eller drepe sin egen datter er tydeligvis inkompatibelt med å være ”prest” i denne perverse kulten, men å oppfordre til omskjæring av kvinner eller til å drepe Salman Rushdie er helt problemfritt i så måte.

24

1999

NATO startet sin jihad mot Serbia for å gjenerobre Kosovo for islam.

2001

20 personer ble drept og ca 100 skadd av tre bilbomber som eksploderte omtrent samtidig på forskjellige steder i Russland. Fra VG: Minst 20 drept av bomber i Russland

2003

Shopian-massakren. Muslimer massakrerte 24 hinduer, mange av dem kvinner og barn, i et nattlig angrep på en landsby i nærheten av byen Shopian i den sydlige delen av Kashmir.

25

1971

Avdelinger av den pakistanske (daværende Vest-Pakistan) hæren begynte å fordrive og myrde hinduer og moderate muslimer i Bangladesh (daværende Øst-Pakistan). Det utviklet seg til et folkemord som krevde ca 3 mill menneskeliv. Hinduene var kraftig overrepresentert blant ofrene, men det gikk også hardt ut over bengalske muslimer som vest-pakistanerne anså som ”upålitelige” muslimer.

26

2001

10 måneder gamle Shalhevet Pass ble drept av et skudd i hodet fra en muslimsk snikskytter i Hebron i Israel. Fra Dagen: Ti måneders baby-martyr begravet

27

2002

15 personer ble drept og 80 såret da muslimske terrorister eksploderte en bombe foran et hotell i den israelske byen Netanya. Fra Aftenposten: 15 drept i eksplosjon på hotell i Israel

28

2002

I  Elon Moreh i Israel trengte muslimske terrorister seg inn i et hjem og skjøt og drepte en 20 år gammel mann, hans middelaldrende foreldre og hans bestefar, ref: The Religion of Peace 2001-2003.

2005

I  Machan i India ble to personer drept og åtte skadet da muslimske terrorister angrep en politipatrulje. I  Karbala i Irak ble syv shiamuslimer drept og ni såret da de ble angrepet av sunnier. I Yemen ble fire politimenn drept i et bakholdsangrep fra muslimske terrorister, ref: The Religion of Peace 2005.

2006

I  Fort Salop i Pakistan ble ca 25 mennesker drept og et tilsvarende antall såret da en imam hisset sine følgesvenner til å angripe afghanske flyktninger som hadde slått seg ned i området. I Negev i Israel ble en gjeter og hans 16 år gamle sønn drept i et rakettangrep fra muslimske terrorister, ref: The Religion of Peace.

29

2004

Minst 19 personer ble drept av bombeeksplosjoner i Usbekistan. Urolighetene fortsatte også neste dag med flere bombeeksplosjoner og kamper mellom muslimske opprørere og politiet. En av bombene var i følge politiet en selvmordsbombe. De muslimske opprørerne tok også gisler under aksjonene og kampene med politi og sikkerhetsstyrker. Ref : Minst 23 drept etter bombeangrep Nettavisen 30.03.04 og Tok gisler etter bombe i Usbekistan Nettavisen 31.03.04.

30

2002

Minst ti mennesker ble drept og 20 ble skadd i et angrep på et hindutempel i byen Jammu i Kashmir. Muslimske terrorister kastet først en granat inn i handelssenteret i Jammu nær et hindutempel. Deretter ble det løsnet skudd med automatvåpen. Fra Nettavisen: Angrep hindu-tempel - minst ti drept. På kjekt politisk korrekt vis unngår selvsagt Nettavisen å nevne muslimer eller islam, til tross for at indisk politi sa at det trolig er Lashkar-e-Toiba  som står bak. Fra Express India: Jammu temple siege ends, 12 killed

31

2002

Minst 15 personer ble drept og 40 skadd da en muslimsk selvmordsterrorist sprengte seg selv i luften i en restaurant i havnebyen Haifa i Israel. Fra VG:  Selvmordsaksjon ryster Haifa

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

APRIL

Månedens hovedsak: Minnedagen (den 24.) for de ca 1.8 mill kristne armenerne som ble myrdet av tyrkiske muslimer i 1915

Dag

År

Begivenheter

1

2003

Tre sivile, blant dem en 14 år gammel jente, ble drept i tre angrep fra muslimske terrorister i Kashmir, ref The Religion of Peace 2001-2003.

2005

12 personer ble skadet da muslimske terrorister sprengte en bombe ved et kjøpesenter i et 

kristent boligområde i  Broummana i Libanon, ref: The Religion of Peace 2005

2

2003

I Davao på Filippinene drepte en bombe fra Moro Islamic Front 16 mennesker og skadet over 40. Blant de drepte var flere barn, ref  Lethal blast hits Philippines (BBC)

4

2003

En kristen landsby på Wamena i Indonesia ble overfalt av muslimer. Minst 15 kristne ble drept, derav to prester, kirker og bibler ble brent og mange kristne ble også torturert.

7

2006

I  Ouardhia i algerie ble 13 mennesker  massakrert av muslimske terrorister i  Ouardhia da kjøretøyene deres ble utsatt for et bakholdsangrep, ref: The Religion of Peace.

8

2002

Tre menn og to kvinner ble drept da muslimer angrep en landsby i Kashmir. En gruppe tungt bevæpnede menn stormet inn i en hinduistisk landsby i distriktet Udhampur. Tre menn og to kvinner ble skutt og drept og angriperne brant også flere hus før de rømte. Fra Nettavisen: Fem hinduer drept i Kashmir

9

2006

I  Udhampur i Kashmir skjøt og drepte muslimske terrorister tre medlemmer av samme familie som var mistenkr for å ha gitt informasjon om terrorister til indisk politi, ref: Militants kill three of a family in Udhampur

10

2002

Åtte personer er drept og 14 skadet da en muslimsk selvmordsterrorist sprengte seg selv og en buss i lufta nord i Israel. Fra Nettavisen: Åtte drept i selvmordsaksjon

11

2002

En muslimsk selvmordsterrorist drepte 21 mennesker, de fleste turister, i et angrep mot den eldste synagogen i Tunis. Det yngste offeret var en 11 år gammel tysk gutt. Ref Tunisia blast was attack, says Germany (BBC)

12

2002

Seks mennesker ble drept og over 100 såret da en muslimsk selvmordsterrorist angrep et busstopp i Jerusalem. Blant de drepte var også to kinesere. Eyewitness: Jerusalem attack (BBC)

2007

To dager etter at hun hadde sagt til VG at  Koranens syn på kvinner bør fortolkes på nytt ble Kadra som i 2000 avslørte imamenes støtte av kjønnslemlestelse overfalt og slått bevisstløs på gaten i Oslo. Som forventet la sharia-gestapistene i Oslo-politiet skylden for overfallet på Kadra selv.

15

2004

Æresdrap i USA. I Scottsville NY drepte en muslimsk mann sin kone og angrep også sine to døtre med kniv og hammer fordi han fryktet at de var blitt voldtatt, og ville gjenopprette sin ”ære”, ref The Religion of Peace.

16

2002

Til sammen 4 sivile ble drept og 4 andre såret i to muslimske terrorangrep i India, det ene i Srinagar i

Kashmir, det andre i Awantipora, ref: The Religion of Peace 2001-2003

2003

Tre kvinner ble skadet i Cotabato på Filippinene da Moro Islamic Liberation Front plasserte en bombe på en buss,  The Religion of Peace 2001-2003

17

2004

I Mitrovica i Kosovo skjøt og drepte en jordaner to kvinnelige amerikanske fengselsvakter, og såret dessuten ca 10 andre. Det fremkom senere at jordaneren, som jobbet FN, trolig hadde hatt forbindelser til muslimske terrorgrupper.

2006

9 mennesker ble drept og ca 50 skadet da en muslimsk selvmordsterrorist sprengte seg selv i luften i Tel Aviv i  Israel. Den nyinnsatte Hamas-regjeringen som Kåre Willoch dagen før hadde gått ut i TV2 og oppfordret til at Norge måtte gi økonomisk støtte til støttet aksjonen.

18

2004

I Sungai Padi i Thailand ble en jernbanearbeider skutt og drept av muslimske terrorister da han var på vei til arbeide, ref: The Religion of Peace 2004

22

1997

I Algerie ble 93 mennesker drept av muslimer i en landsby om lag 25 kilometer sør for hovedstaden Alger. Massakren som fant sted i landsbyen Haouch Boughi el Khemisti, var den til da  den verste i Algerie siden det brøt ut væpnet strid mellom regjeringsstyrkene og islamistiske opprørere i landet. Uka før ble 32 mennesker, de fleste kvinner, drept i en annen massakre i det samme området. Fra Aftenposten: 93 drept i massakre i Algerie

23

2004

I Srinagar i Kashmir ble over 20 mennesker, de fleste av dem sivile, skadet da muslimske terrorister angrep to offentlige kontorer med granater, ref: The Religion of Peace 2004

2006

I Algerie ble 7 personer drept i et bakholdsangrep fra muslimske terrorister som hadde satt opp en falsk veisperring, ref:  Algerian rebels strike at bogus roadblock

24

1915

Tyrkiske muslimer begynte sitt folkemord på kristne armenere. De som ikke ble myrdet på stedet ble sendt ut på dødsmarsjer som svært få overlevde. Ca 1.8 mill armenere ble myrdet i Allahs navn.

2003

I  Lanao del Norte på Filippinene angrep muslimske terrorister en passasjerbuss og drepte 12 mennesker, inklusive sjåføren, og tok dessuten flere gisler, ref: The Religion of Peace & Philippines hit by fresh attacks

2004

Den 30 år gamle kona og 8 år gamle datteren til en indisk politimann i Kashmir ble halshugget av muslimer som trengte seg inn i hjemmet deres sent på kvelden, mens mannen var på jobb. Mens halshuggingen av en amerikaner i Irak omtrent samtidig fikk voldsom oppmerksomhet i media ble dette knapt nevnt utenfor India i det hele tatt. For nærmere detaljer se: Militants behead J&K cop's wife, daughter.

2006

23 mennesker ble drept og ca 60 skadet da muslimske terrorister sprengte en serie bomber i den egyptiske badebyen Dahab ved Akaba-bukten, ref:  Triple blasts rock Egypt resort

25

1915

Etter flere mislykkede forsøk på å skyte seg forbi de muslimske befestningene på Gallipoli-halvøya og frem til Konstantinopel landsatte de allierte tropper på Gallipoli for å ta festningene fra landsiden. En stor del av troppene som ble satt inn var australiere og newzealendere. Etter nesten et år med blodige kamper og store lidelser for troppene innså man på alliert side at foretakendet var dødfødt, at de ikke ville klare å ta de tyrkiske fortene, og at passasjen inn til Konstantinopel ville forbli stengt. I Januar 1916 ble derfor troppene trukket ut.

2004

38 mennesker ble drept og 24 såret da muslimske terrorister angrep kristne i Ambon i Indonesia. Muslimene angrep også en FN-bygning og satte den i brann, ref Ambon violence worries press &  The Religion of Peace.

26

2002

Anooshe Sediq Ghulam fra Afghanistan blir æresdrept av sin mann som skyter henne ned med kladt blod like utenfor politistasjonen i Kristiansund, hvoretter han går inn til politiet, leverer fra seg våpenet og sier at han har skutt sin kone og vil ha Staff som forsvarer. Fra Dagbladet: Les Anooshes historie

27

2002

Muslimske terrorister forkledd som israelske soldater infiltrerte en jødisk besetting i Adora og drepte fire sivile, deriblant en fem år gammel gutt. Four Israelis killed in West Bank raid

28

1512

Slaget ved Lopusz (i Ukraina). Våren 1512 invaderte muslimske tartarer Ukraina for å plyndre og fange slaver. Det gjorde de for øvrig nesten hvert eneste år fra slutten av 1400-tallet til inn på 1600-tallet, enten mot Polen, Litauen, Ukraina eller Hviterussland, men 1512 var et av de årene da denne muslimske ”berikelsen” av Øst-Europa var mer enn gjennomsnittlig. Ved denne anledning oppdaget imidlertid også polske rekognoseringsenheter at noe større var i gjære allerede i mars, og man rakk derfor å treffe sine forholdsregler. Muslimene på sin side rakk å etablere en leir nær Busk, ca 50 km øst for Lvov, men da var polakkene allerede på vei. Muslimene fikk nyss om det og prøvde å unnslippe den polske ekspedisjonsstyrken ved å flykte østover. De hadde imidlertid et stort krigsbytte å dra på fra sine plyndringer og dette forsinket dem. Den 28 april ble de innhentet og slått av polakkene ved Lopusz. Polakkene vant slaget, de lykkes med å befri fangene muslimene hadde tatt for å selge som slaver, og å gjenerobre mye av muslimenes krigsbytte, men de klarte ikke å omringe og tilintetgjøre den muslimske styrken, den unnslapp.

2002

Muslimer drepte 12 mennesker i et angrep mot en kristen landsby i Soya i Indonesia. Ref: Muslim mob attacks Indonesia Christians På samme dato ble sju mennesker drept og 36 skadd da en bombe eksploderte på en markedsplass i den russiske republikken Nord-Ossetia søndag. Bomben var plassert i et blomsterbed ved markedsplassen i hovedstaden Vladikavkaz. Statsadvokaten i det nordlige Kaukasus, Vladimir Kravtsjenko, antyder at det kan dreier seg om et tsjetsjensk komplott for å destabilisere regionen. Ref : Sju drept i bombeattentat (Nettavisen 28. apr 2002)

2004

Muslimske opprørere gjennomførte en serie angrep mot politi og militære i Thailand.. Angriperne var svært unge (tenåringer) og i stor grad bare bevæpnet med macheter. Mot tungt bevæpnet politi som på toppen av det hele hadde fått tips på forhånd om angrepene var de sjanseløse. De ble meiet ned av politiet som selv bare hadde meget små tap. Det synes nokså klart at angriperne egentlig primært søkte sin egen død, nok en illustrasjon på hva slags dødskult islam er. Det fremkom senere at mange av opprørerne kom fra en koranskole som i stor grad var finansiert av Mohammed al Fayed, eieren av varehuset Harrods i England, og far til Dodi al Fayed som omkom sammen med prinsesse Diana i en bilulykke i Paris. Fra Nettavisen: Blodbad i Thailand.

29

1865

Slaget ved Fort Niaz-Bek i Usbekistan mellom russerene og muslimske tropper fra Kokand-khanatet. En russisk styrke på ca 1300 mann under Generalmajor Chernyayev slo 7000 av khanens tropper. Utfallet av slaget ga russerne kontroll over vannforsyningen til Tashkent, som de erobret fra muslimene mindre enn to måneder senere.

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

MAI

Månedens hovedsak: Konstantinopels fall i 1453

Dag

År

Begivenheter

1

1868

Russerne slo de muslimske troppene til emiren av Bokhari i et slag foran portene til Samarkand i Sentral-Asia, og inntok byen etterpå. Samarkand er en av verdens eldste byer, dens opprinnelse og historie er omspunnet av utallige myter og sagn. For  nærmere detaljer se: Savage and Soldier – Central Asia Part I

2

2004

Terrorister fra Islamic Jihad angrep en bil i Gush Katif i Israel og drepte 5 mennesker. De drepte var 4 barn og deres gravide mor. I tillegg ble 3 andre såret i angrepet, ref Israeli children killed in Gaza  & Religion of Peace.

3

1810

Slaget ved Bazardjik i Bulgaria. Dette slaget var åpningsrunden  den russisk-tyrkiske krig i 1810-11, en krig russerne startet i et forsøk på å bryte islams demoniske hegemoni over de okkuperte kristne folk på Balkan. 25.000 tyrkiske muslimer ble slått sønder og sammen av en tallmessig overlegen russisk styrke og den russiske seieren skapte håp hos de undertrykte folk på Balkan

2004

3 kinesiske anleggsarbeidere ble drept og 10 andre skadet i en terroraksjon (bilbombe) i havnebyen Gwadar nær grensen til Iran i muslimsk-okkupert India (også kjent som Pakistan). Kineserne jobbet på et prosjekt med utbygging av havnen i Gwadar.

4

1994

13 kristne ble myrdet av muslimer i Manshiat Nasser i Egypt. 

6

1866

Slaget ved Irdzar i Usbekistan mellom russere og muslimske tropper fra emiratet Bokhara, Ca 3600 russere under General Romanovskii møtte ca 40.000 muslimer under personlig kommando av emiren av Bokhara. Til tross for sin tallmessige underlegenhet vant russerne en knusende seier. Emiren selv flyktet fra slagmarken og etterlot seg over 1000 falne. Russernes tap var en drept og elleve sårede. Forklaringen på den knusende russiske seieren mot en over ti ganger tallmessig overlegen fiende ligger hovedsakelig i russernes overlegne våpenteknologi, og disiplin.

7

2004

Minst 13 personer ble drept og 50 personer skadd da en bombe eksploderte i en shiamuslimsk moské i Karachi.  13 drept av bombe i moské (Nettavisen 07.05.04). Dette er bare ett av mange terrorangrep mellom sunni og shiamuslimer i Pakistan. Etter at hinduer og kristne er praktisk talt utryddet og fordrevet går muslimene løs på hverandre med terror. Fredelig religion ?

8

2002

15 mennesker ble drept da en muslimsk selvmordsterrorist sprengte seg selv i luften i en nattklubb i byen Rishon Letzion sør for Tel Aviv. Fra Aftenposten: Selvmordsbomber drepte 15

1970

Muslimske terrorister angrep en skolebuss i Avivim i det nordlige Israel. 9 barn og 3 voksne ble drept, og 19 ble krøplinger for resten av livet. For nærmere detaljer se: May 8: Remembering The Avivim Massacre

9

2002

Ca 30 mennesker ble drept og 100 såret da tsjetsjenske muslimer sprengte en bombe i byen Kaspijsk i Dagestan, sør i Russland, under markeringen av de alliertes seier i annen verdenskrig,

Fra Aftenposten: Minst 29 drept av bombe i Dagestan

2004

Tsjetsjenias president Akhmad Kadyrov ble drept da en landmine eksploderte på en fullsatt stadion i Groznyj under markeringen av de alliertes seier i annen verdenskrig,

Fra VG: Tsjetsjenias president drept

12

2003

Minst 40 mennesker ble drept da en lastebil med eksplosiver sprengte i stykker en offentlig adminstrasjonsbygning i byen Znamenskoye i den nordlige delen av Tsjetsjenia.

Fra VG: Minst 40 drept i bombeeksplosjon

14

2002

Kaluchak-massakren. 34 personer ble drept da muslimske terrorister begynte å skyte inne i en buss utenfor en militærleir i Kaluchak, rundt 20 kilometer sør for byen Jammu. Deretter tok mennene seg inn i militærleiren og massakrerte koner og barn til indiske militære som var forlagt der. Minst 56 personer ble såret..

2003

Minst 12 personer omkom da en kvinnelig selvmordsbomber sprengte seg selv i luften i et begravelsesfølge i Tsjetsjenia onsdag, melder nyhetsbyrået Interfax. Kvinnen gikk mot begravelsesfølget på nesten 1000 mennesker og sprengte seg i luften onsdag ettermiddag. Terroraksjonen skjedde i Iliskhan-Yurt i det nordlige Tsjetsjenia, melder nyhetsbyrået AP. Kvinne sprengte 12 VG 14 mai 2003

15

1974

Muslimske terrorister fra Libanon tok kontrollen over en skole i Ma`alot og myrdet 20 jøder, de fleste av dem barn. For nærmere detaljer se: Ma'alot (or Maalot), 1974

16

2003

Muslimske terrorister sprenger bomber på et hotell i Casablanca, Marokko. Fra BBC: Terror blasts rock Casablanca.

18

1565

En muslimsk flåte med ca 40.000 mann ankom og angrep Malta. Øya ble forsvart av de såkalte ”Knights of Malta” som bl a besto av krigere muslimene hadde drivet ut fra Rhodos og andre øyer lenger øst i Middelhavet. De kristne forsvarerne av Malta talte ca 9000, og var dermed klart underlegne i forhold til angriperne. De var imidlertid ikke innstilt på å la seg slå eller jage av muslimene en gang til. Malteser-knektene forsvarte seg med forbitrelse og dødsforakt. Det utviklet seg til en beleiring som varte i nesten 4 måneder. Noen av de råeste og villeste kamper som noen gang har funnet sted mellom kristne og muslimer kan henføres til denne beleiringen. Det fortelles bl a at Malteser-knektene halshugde muslimske fanger og brukte muslimske hoder som kanonkuler. Det var vel neppe disse kanonkulene som gjorde utslaget, men 8 september innså muslimene at slaget var tapt, at de ikke ville klare å beseire Malteser-knektene. De oppga forsøket på å ta Malta og trakk seg tilbake.

23

1480

En muslimsk styrke på ca 160 fartøyer og 80.000 mann angrep Rhodos som da var tilholdssted for det som senere er blitt kjent som Malteserordenen, en militær munkeorden som dannet baktroppen under det kristne tilbaketoget vestover i Middelhavet etter korstogene. Ordenens forsvarsstyrker utgjorde kun ca 2000 mann. De utholdt en beleiring i ca 2 måneder, og under et muslimsk stormangrep mot de kristnes befestninger i slutten av juli led muslimene så enorme tap at de oppga forsøket på å ta Rhodos, og forlot øya.

2004

32 mennesker ble drept da en buss ble sprengt i luften av muslimer i Kashmir. Nettavisen skrev at det var indiske soldater som ble drept .Terrorist-lakeiene i Nettavisen fremstiller det altså som om alle de drepte var indiske soldater, dvs et militært mål. I følge Hindustan Times var det ikke tilfelle, omtrent halvparten av ofrene var sivile fra soldatenes familier. Det er ikke bare når det gjelder Midtøsten at halal-rampen i norske medier fortier og lyver så det renner av dem.

27

1914

Tyrkiske myndigheter beordrer hele den kristne befolkningen i Pergamum til å forlate byen innen to timer. De skrekkslagne innbyggerne søkte tilflukt på den greske øya Mytilini, ref Chronological Index Of The Main Crimes Against Humanity Commited By Turkey From 1878 To The Present Time

2002

To mennesker, hvorav det ene var et barn, ble drept da en muslimsk terrorist (selvmordsbomber) sprengte seg selv utenfor en iskrembutikk i  Petah Tikva i Israel, ref:  Bomber targets Israeli shopping mall.

28

2002

I Sharat Shopian i India ble to kvinner (søstre) myrdet av muslimske terrorister. På den samme datoen åpnet muslimske terrorister ild mot jødiske ungdommer som spilte basketball i Itamar i Israel. Tre av ungdommene ble drept og to andre såret, ref: The Religion of Peace 2001-2003.

2004

I  Langtang i Nigeria ble tre kristne drept og flere hundre hjemløse da landsbyen deres ble angrepet og brent ned av en mobb muslimske voldsaper. På samme dato brøt andre muslimske voldsaper seg inn i et hjem i  Beerwah i India og drepte en eldre mann, en to år gammel gutt og guttens mor, ref: The Religion of Peace 2004.

29

1453

Etter flere måneders beleiring erobret tyrkiske muslimer Konstantinopel. Den siste keiseren falt i kamp på byens murer, og byens erobring representerte slutten på Bysants (Det østromerske rike).

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

JUNI

Månedens hovedsak: Slaget i Kosovo i 1389

Dag

År

Begivenheter

1

2001

21 mennesker ble drept og 120 såret da en muslimsk selvmordsterrorist fra Hamas sprengte seg på et diskotek i Tel Aviv, ref Terrorist Actions Funded from Norway.

2

1098

Korsfarere i det første korstoget erobret Antiokia i Syria fra muslimene etter å ha beleiret byen siden oktober året før. Byen fallt i siste liten sett fra korsfarernes synspunkt da en større muslimsk styrke var på vei for å komme de beleirede muslimene til unnsetning. De nådde imidlertid ikke frem i tide takket være en armener i muslimenes tjeneste som forrådet dem og åpnet byens porter for korsfarerne, ref The Battle of Antioch. Den kristne erobringen av Antiokia var en viktig milipæl for korsfarerne på veien mot Jerusalem.

2003

Myndighetene i den såkalte Northwest Frontier Province i muslimsk-okkupert India (også kjent som Pakistan) vedtok å innføre sharia-lov etter mønster fra Taliban i Afghanistan. Vedtaket ble fattet i regionforsamlingen som domineres av Muttahida Majilis-e-Amal (MMA), en allianse av seks islamistiske partier, Alle skoler, kontorer og butikker må stenge når det er bønnetid, og alle menn er pålagt å møte opp i moskeen. Unge muslimer rekrutteres til Departementet for fremme av dyd og bekjempelse av umoral, og patruljerer byer som Peshawar for å etterse at innbyggerne følger de nye påleggene. De siste dagene før vedtaket herjet muslimer i Peshawars gater, og rev ned satellittantenner og plakater med bilder av kvinner. De gikk også løs på video- og musikkbutikker samt kontorene til flere utenlandske selskaper. Ref : Pakistansk provins innfører sharia-lov Aftenposten 3 juni 2003

4

1864

Slaget om Auli-Ata (nå Dzambul) i Sentral-Asia mellom russerne og muslimske tropper fra Kokand-kanatet. Byen ble forsvart av en styrke på ca 1500 muslimer. Russerne angrep med ca 2600 mann og tok byen nesten uten tap, kun 3 sårede. På muslimsk side talte drepte og sårede til sammen ca 700. Dette slaget markerte innledningen på en serie kriger og konflikter i Sentral-Asia mellom Russland og de muslimske khanatene i dette området. Krigene varte helt frem til tidlig på 1880-tallet og var karakterisert ved at russerne vant en rekke seire, med minimale egne tap, og også ofte mot tallmessig overlegne muslimer.

5

2002

18 mennesker ble drept og 15 alvorlig skadd da en muslimsk selvmordsterrorist sprengte seg selv i luften på en buss i det nordlige Israel. Fra Nettavisen: 18 drept i selvmordsangrep

2003

17 personer med tilknytning til det russiske flyvåpenet ble drept da en kvinnelig muslimsk selvmordsterrorist angrep en buss. Fra Nettavisen: 17 russere drept i selvmordsangrep

9

2002

En indisk brud var blant de fem sivile som ble drept i av muslimske terrorister denne dagen. Muslimene drepte fire brødre i den nordlige delen av Kashmir. Vest i Kashmir ble en indisk brud kidnappet fra sin egen bryllupsfest og senere funnet drept. Fra Nettavisen: Ni drept i Kashmir.

10

2004

I Kunduz i Afghanistan ble 10 sivile kinesiske anleggsarbeidere myrdet av muslimer mens de lå og sov, ref : Stormet inn og drepte ti i dag (Dagbladet 10 juni 2004). I Udhampur i India skjøt og drepte muslimer fire medlemmer av en familie, inklusive to kvinner og et 6 år gammelt barn, Ref : The Religion of Peace.

15

1389

Slaget ved Kosovo Polje i Serbia. Serbere og diverse andre folk på Balkan forsøkte å stanse islams inntrengning i Europa. Slaget endte imidlertid med at de kristne ble slått av tyrkiske muslimer. Slaget innledet over 400 år med muslimsk dominans over Balkan, en dominans som nå er i ferd med å bli gjenopprettet takket være USAs og NATOs Jihad mot serberne på 1990-tallet. (Noen regner 28 juni som årsdagen for dette slaget, det beror antakelig på bruk av forskjellige kalendere).

16

2002

Fem hinduer ble skutt ned og drept og tre andre såret da muslimer angrep en landsby i Kashmir. Angrepet fant sted i landsbyen Balmakote, 200 kilometer nord for vinterhovedstaden Jammu i den indisk-kontrollerte delen av Kashmir. Muslimene tok seg inn i familiens hjem, skjøt vilt og drepte fem landsbyboere på stedet. Tre andre ble alvorlig såret. Fra Nettavisen: Hinduer drept av militante muslimer.

2004

Det svenske FOMI (Forum mot islamisering) ble grunnlagt.

17

1865

Etter fire dagers kamper opphørte den muslimske motstanden mot russerne i Tashkent i Usbekistan. Byen ble angrepet av ca 2000 russere og forsvart av ca 30.000 muslimske tropper fra khanen av Kokand og emiren av Bokara sine tropper. En serie finter 14 juni langs den ca 25 km lange perimeteren rundt byen tvang forsvarerne  til å spre sine styrker for å forsvare i alt 14 mulige atkomstveier til byen. Neste morgen jobbet russisk infanteri seg frem mot Kamlan-porten, og etter å ha satt kanonene som forsvarte denne adkomstveien ut av spill var den åpen for russerne. Førstemann gjennom porten var den ortodokse feltpresten til 4 Orenburg Battaljon,  som bar et stort kors over seg. Omtrent samtidig brøt russerne også gjennom en annen av byens porter. Byens citadell falt raskt og etter en dags gatekamper var også det meste av motstanden andre steder i byen nedkjempet. Den 17 juni var Tashkent helt og holdent på russiske hender. Russernes tap var beskjedne, 25 døde og 89 sårede, noe som i stor grad må tilskrives deres overlegne våpenteknologi og disiplin. For nærmere detaljer se: Savage and Soldier – Central Asia Part I

18

2002

19 personer ble drept da en muslimsk selvmordsterrorist slo til mot en buss i Jerusalem. Fra VG: 19 drept av bussbombe

19

1624

Slaget ved Martynov. Sommeren 1624 invaderte muslimske tartarer Polen for å plyndre og fange slaver, noe de for øvrig gjorde nesten hvert eneste år i over hundre år i større eller mindre grad. I 1624 var det imidlertid mer enn gjennomsnittlig av denne ”berikelsen”. En mindre polsk styrke gjorde så godt den kunne for å begrense skadene, og i midten av juni hadde polakkene fått stablet på beina en større styrke for å fjerne ”berikelsen”.  Da muslimene fikk nyss om det forsøkte de å unnslippe. De ble imidlertid innhentet og slått  av polakkene 19 juni da de var i ferd med å kysse Dniestr ved Martynov.

1998

25 mennesker ble skutt og drept da muslimske separatister fyrte løs på et hinduistisk bryllupsfølge i en landsby i fjellene i Doda-distriktet i den indisk-kontrollerte delen av Kashmir. De væpnede mennene angrep gjestene og brudeparet da de var på vei fra vielsesseremonien. Følget hadde stanset i landsbyen Prem NIngushetiaagar 350 km sør for provinshovedstaden Srinagar for å drikke te, da mennene angrep. Fra VG: Bryllupsmassakre i Kashmir

20

2006

Terroraksjoner i Irak er så hyppige at det kunne lages en egen kalender bare på dem. Normalt tas de derfor ikke med her, med mindre det foreligger spesielle omstendigheter. Den 20 juni 2006 skjedde det imidlertid noe i Basra i det sydlige Irak som på en helt spesiell måte illustrerer at djevelskapen i Allahs navn ikke synes å kjenne noen grenser i det hele tatt. Det som skjedde var at en selvmords-bomber slo til mot et gamlehjem. Haider Ahmed Hamid, en 18 år gammel sunni-muslim fra Basra, sprengte seg selv i luften inne i bygningen som huset gamlehjemmet i det beboerne var i ferd med å samle seg for å få utbetalt sin månedlige pensjon. To eldre kvinner ble drept og tre andre, to menn og en kvinne, ble såret. Kilde:  Suicide bomber hits Iraqi home for elderly International Herald Tribune

21

2004

57 mennesker ble drept og 60 såret da muslimske terrorister stormet inn i Nazran i Ingushetia (naborepublikk til Tsjetsjenia) og skjøt vilt rundt seg på alt og alle som rørte seg, ref Gunmen raid south Russian region & The Religion of Peace

24

2004

En serie koordinerte terrorangrep i Irak, inklusive selvmordsangrep, drepte i alt 112 mennesker og såret over 300, ref The Religion of Peace.

25

2004

12 mennesker ble drept, og 12 såret da muslimske terrorister angrep en avsidesliggende landsby i Tiali Kathamara i India. Blant de drepte var 5 barn og en kvinne, ref The Religion of Peace.

26

1522

En muslimsk armada på ca 400 fartøyer og medbringende ca 100.000 mann angrep Rhodos som ble forsvart av ca 2000 mann tilhørende den såkalte Malteserordenen. Forsvarerne utholdt en beleiring i ca 6 mnd og påførte angriperne store tap. Utslitt og nesten uten mat, vann og amunisjon ble de imidlertid tvunget til kapitulasjon i desember samme år. I et sjeldent eksempel på ridderlighet fra muslimsk side fikk de overlevende forsvarerne og andre kristne som ønsket det fritt leide til å forlate Rhodos.

27

1997

Fem mennesker ble drept og 11 skadet i en eksplosjon på et tog mellom Moskva og St. Petersburg fredag. Eksplosjonen kan ha vært en selvmordsaksjon, opplyste russiske myndigheter. Fem drept på russisk tog Aftenposten  28. juni 1997

2004

I Bilda i Algerie ble to sivile kidnappet av muslimske terrorister. De ble senere drept ved å få strupen skåret over. Terroristene plasserte også en bombe på liket av det ene offeret. Denne eksploderte senere da likene ble undersøkt av politi og leger, og drepte da en av etterforskerne, ref The Religion of Peace

28

1098

Korsfarere som hadde erobret Antiokia i Syria vel tre uker tidligere ble angrepet av muslimer som forsøkte å gjenerobre byen. I stedet for å la seg beleire av muslimene rykket korsfarerne ut av den for å møte muslimene i et slag utenfor byen. Muslimene hadde overtaket innledningsvis, men dyktig improvisasjon fra korsfarernes side reddet dagen, og muslimene ble jaget på retrett. Ref : The Battle of Antioch.

1389

Slaget ved Kosovo Polje i Serbia. Serbere og diverse andre folk på Balkan forsøkte å stanse islams inntrengning i Europa. Slaget endte imidlertid med at de kristne ble slått av tyrkiske muslimer. Slaget innledet over 400 år med muslimsk dominans over Balkan, en dominans som nå er i ferd med å bli gjenopprettet takket være USAs og NATOs Jihad mot serberne på 1990-tallet. (Noen regner 15 juni som årsdagen for dette slaget, det beror antakelig på bruk av forskjellige kalendere).

29

1930

Oriana Fallaci blir født i Italia. Hun skulle bli en av Europas fremste kritikere av islam, med bøkene ”Sinnet og stoltheten” og ”Fornuftens kraft”.  Når det gjelder årstallet hun ble født spriker for øvrige kildene litt. De fleste sier 1930, men en kilde sier 1929. Det var det med en kvinnes alder da….

2005

Ca 200 kristne hjem angrepet og brent av muslimer i området Peshavar i Pakistan. Angrepene kom etter at en kristen mann ble anklaget for å ha brent papirer som inneholdt vers fra Koranen. Også et hindutempel ble stukket i brann og mange hjem ble også frastjålet kjøleskap, TV`er og andre ting. Ref:  200 kristne hjem ødelagt i Pakistan

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

JULI

Månedens hovedsak: Entebbe-raidet i 1976

Dag

År

Begivenheter

1

1147

Portugisiske styrker, hjulpet av korsfarere, primært fra England, begynte beleiringen av Lisboa som hadde vært under muslimsk okkupasjon siden den den muslimske injvasjonen av Spania og Portugal tidlig på 700-tallet.

1570

En muslimsk armada ankom Kypros og landsatte en styrke på ca 50.000 mann for å erobre øya fra Venezia som hadde hatt kontroll over den siden 1474. Nicosia falt etter et par måneders beleiring, mens Famagusta holdt ut i over et år.

2001

6 kvinner i 20-års alderen ble kidnappet av muslimer fra et diskotek i Algerie. De måtte følge terroristene opp i fjellene, barbeint, og mens slagene haglet over dem. En av dem var gravid. Hun ble trukket med etter håret. Hun ba om å bli spart for babyens skyld. I stedet slo de og sparket henne nettopp på magen, og etterlot henne som død. Det reddet henne. Hennes venninner ble ikke spart. De fikk alle strupen skåret over noen timer seinere, slik de muslimer gjerne gjør med de anser som «urene». Fra Dagbladet: Gikk på diskotek - fikk strupen skåret over

4

1976

Samme dag som USA feiret sitt 200-års jubileum slo en israelsk kommando-styrke til mot flyplassen i Entebbe i Uganda hvor muslimske terrorister holdt jødiske gisler i et kapret passajerfly. Alle gislene ble befridd. En israelsk soldat ble drept i angrepet, Oberstløytnant Jonathan "Yoni" Netanyahu, bror til senere statsminister Benjamin Netanyahu. For nærmere detaljer se: Entebbe Raid Of 1976 Recalled

5

2003

To kvinnelige muslimske selvmordsterrorister drepte 16 mennesker og såret ca 60 under en aksjon mot en rockekonsert i Moskva. Fra Dagbladet: - Sjokkartet opplevelse. Samme dag myrdet muslimer den katolske presten George Ibrahim i Okara, Punjab i muslimsk-okkupert India (også kjent som Pakistan). Presten ble drept mens han sov i sin seng.

6

1770

Slaget i Chesma-bukten mellom Russland og det ottomanske imperiet var et av de mest monumentale sammenstøt til sjøs mellom islam og sivilisasjon. Slaget, som også var et av de viktigste under den russisk-tyrkiske krig 1768-1774, pågikk egentlig over tre dager, fra 5 til 7 juli, og til tross for at muslimene var russerne tallmessig overlegne ca 2:1 endte slaget med en knusende russisk seier. Den muslimske flåten ble praktisk talt utslettet, men det var betydelige tap også på russisk side.

1989

Mens han ropte “Allah Akbar” grep en mann tak i rattet på en buss mellom Tel Aviv og Jerusalem i Israel og sendte bussen utfor et stup. 14 mennesker ble drept i crashet.

7

2005

Over 50 mennesker ble drept og ca 750 såret i fire selvmordsangrep i London. Tre av bombene ble sprengt på undergrunnen, den fjerde på en buss, ref In Depth – London Attacks.

9

1571

Muslimene forsøkte å storme Famagusta på Kypros som de da hadde angrepet og beleiret siden foregående høst. I et fortvilet forsøk på å forsvare seg hadde den venetianske garnisonen underminert sine egne murer for å sprenge dem hvis muslimene klarte å sverme over dem. Det lykkes over all forventning. Over 1000 muslimske angripere ble sendt til himmels/helvete (stryk det som ikke passer) i en smell, og angrepet ble slått tilbake. Ca 3 uker senere måtte Famagusta likevel kapitulere for overmakten.

1821

På Kypros ble Erkebiskop Kyprianos og en rekke andre biskoper og prester arrestert og summarisk henrettet ved halshogging eller henging av de muslimske okkupasjonsmyndighetene. Det islamofascistiske herrefolket fryktet at opprøret mot dem i Hellas skulle spre seg til Kypros også, og det var alt som skulle til for å sette i gang en massakre av kristne biskoper og prester. Kilde:  Greek War of Independence 1821-1832

10

2006

Russiske sikkerhetsstyrker lykkes omsider med å sende Shamil Basayev, hjernen bak Beslan og diverse andre muslimske terroraksjoner i Russland dit han hører hjemme. I følge Moscow Times ble Basayev drept under en aksjon i Ingusjetia, en av naborepublikkene til Tsjetsjenia. Foranledningen skal ha vært at muslimske terrorister der holdt på å forberede en større terroraksjon i forbindelse med det forestående G8-møtet i St Petersburg. Denne terroraksjonen skal ha involvert en bilbombe bestående av ca 100 kg TNT.

 

Bilbomben eksploderte imidlertid for tidlig, mens den var i ferd med enten å bli klargjort, eller muligens underveis til stedet hvor den skulle brukes. I tillegg til bilen med bomben var også to andre biler involvert, og disse ble også sprengt i filler da det smalt. Basayev skal ha befunnet seg i en av disse bilene. Da russiske sikkerhetsstyrker rykket inn etter eksplosjonen fant de ille tilredte terroristkadavre, men undersøkelser skal ha bekreftet at en av de drepte var Basayev. I følge Moscow Times var den russiske sikkerhetstjenesten ”behjelpelig” med å sørge for at bilbomben gikk av for tidlig.

11

711

Slaget ved Rio Barbate (i Spania). Dette slaget, som muslimene vant beseglet Spania sin skjebne som muslimsk koloni for over 700 år fremover. Etter det kristne nederlaget i dette slaget var erobringen av resten av Spania for islam unnagjort for islam på noen få år. Gjenerobringen skulle imidlertid ta mer enn 700 år.

1991

Professor Hitoshi Igarashi, som hadde oversatt Salman Rushdies ”Sataniske vers” til japansk ble stukket ned og drept i Tokyo.  En talsmann for den pakistanske foreningen i Japan  uttalte i sakens anledning: ”Dette mordet er helt og holdent en følge av Rushdies bok. I dag feirer vi denne begivenheten”.

2006

Ca 170 mennesker ble drept og over 400 skadet da muslimske terrorister sprengte en serie bomber på flere forstadstog i den imdiske millionbyen Mumbai (tidligere Bombay)

12

2005

Minst 2 mennesker ble drept og 10 såret i en kraftig bombeeksplosjon i et kristent strøk i Beirut, Libanon. Blant de sårede var Libanons avtroppende visestatsminister Elias Murr. Ref : Beirut bomb targets deputy PM

13

1977

Ogaden-krigen mellom det muslimske Somalia og det hovedsakelig kristne Etiopia brøt ut da regulære somaliske tropper angrep Etiopia over grensen. De var støttet av somaliske fly som i henhold til etterretnings-rapporter delvis ble fløyet av piloter fra diverse andre muslimske land, bl a Syria og Irak, og Pakistan ble også nevnt. Forut for denne regulære invasjonen hadde Somalia støttet en opprørsbevegelse som førte geriljakrig mot Etiopia i Ogaden. Hensikten med angrepet var ganske enkelt å innlemme Ogaden i Somalia, til tross for at området tilhører Etiopia etter internasjonalt anerkjente grenser. Angrepet ble omsider

stanset og slått tilbake takket være intervensjon fra Sovjetunionen som

leverte våpen til Etiopia og kubanske tropper som ble satt inn på Etiopias side.

2001

500 muslimer i Algerie, utstyrt med kniver, satte i gang en straffekampanje mot prostituerte og skar opp ansiktene til 20 kvinner. Angrepet fant sted fredag i det fattige distriktet Hassi Messaoud sentralt i Algerie. Forut for straffekampanjen samlet mennene seg i en moske hvor de anklaget kvinnene for å ha dårlig moral. Mange av kvinnene var enker og alene med små barn og hadde flyttet til det oljerike distriktet hvor noen av dem har fått jobb som hushjelper hos utenlandske oljearbeidere. Fra Dagbladet : Voldtatt i Allahs navn.

2002

Tempel-massakre i Kashmir. 27 mistet livet og like mange ble skadd da muslimer angrep et hinduistisk tempel i indisk Kashmir Tempelet ligger nær vinterhovedstaden Jammu. Mellom tre og fem muslimer, forkledd som hinduistiske, hellige menn, tok seg inn i tempelet i slumområdet Qasim Nagar og åpnet ild, 24 personer ble drept umiddelbart, senere døde minst tre til  på sykehus. En av de drepte var et barn.

2005

Minst 25 personer ble drept, de fleste barn, i et selvmordsangrep i Bagdad. Idet de irakiske barna samlet seg rundt den amerikanske patruljen i en bydel i Bagdad, eksploderte en bilbombe og drepte minst 25 personer. En politimann sier at de amerikanske soldatene delte ut godteri da bomben eksploderte, ref : Mange barn drept av bilbombe i Bagdad.

14

2005

To politimenn ble drept og over 20 andre såret under velorganiserte opptøyer satt i scene av muslimske terrorister i det sydlige Thailand. Opptøyene fant sted i byen Yala ikke så langt fra grensen til Malaysia. Det hele begynte med at terroristene mørkla byen gjennom å bombe en kraftstasjon. Deretter kjørte derundt på motorsykler og brannbombet flere byggninger mens de skjøt rundt seg. Regjeringen satte til slutt inn over 1000 soldater for å få slutt på opptøyene, ref : Krisemøte i Thailand etter opptøyer

2006

Muslimske terrorister fyrte flere kinesisk/iransk-bygde Silkeorm-missiler fra Libanon mot skip utenfor kysten. Et av dem traff den israelske korvetten INS ”Eilat”.  Fartøyet fikk betydelige skader og minst 4 besetningsmedlemmer mistet livet. Et annet av missilene traff et sivilt handelsfartøy som sank.

15

1099

Etter en drøy måneds beleiring erobret korsfarere Jerusalem fra muslimene. Dette var høydepunktet i det første korstoget.

16

1212

Slaget ved Las Navas de Tolosa (i Spania). Dette slaget, som de kristne under Kong Alfonso VIII vant, var en av de viktigste milipælene i gjenerobringen av Spania fra muslimsk kolonisering.

2000

Bimbaran-massakren: Minst 21 mennesker, blant dem en gravid kvinne, ble skutt ned og drept i en moske sør på Filippinene. Muslimene tok 29 kristne landsbyboere til en moske i byen Bimbaran på øya Mindanao hvor de ble holdt bundet i 14 timer og deretter skutt. Åtte overlevde angrepet, men ble skadet.

18

1994

Muslimske terrorister sprengte en bombe mot et jødisk senter i Buenos Aires, Argentina. Bomben drepte 87 mennesker og skadet over 100. Etterforskningen pekte i retning av at Iran sto bak angrepet, ref; Terrorist Bombings in Argentina

19

2005

14 mennesker ble drept og 36 såret, flere av dem sivile, i et angrep fra muslimske terrorister på en avsidesliggende vei i Tsjetsjenia, ref Explosion in Chechnya 'kills 14' &  The Religion of Peace.

20

1974

Tyrkiske muslimer angrep og okkuperte det nordlige Kypros. 200.000 gresk-kyprioter ble fordrevet fra sine hjem på den nordlige delen av øya, ref  Cyprus And The Turkish Invasion

21

1456

Slaget om Beograd. Tre år etter Konstantinopels fall prøvde muslimene å ta Beograd. Etter å ha beleiret byen i noen uker med ca 100.000 mann angrep de den 21 juli. Byens forsvarere hadde fått forsterkninger gjennom en folkemobilisering i Ungarn, men kunne ikke mønstre noe som var i nærheten av muslimenes styrke. De hadde imidlertid fordelen av å være forsvarere. Og de forsvarte seg innbitt – og med fantasi. Det fortelles at de til og med brukte brennende bacon som våpen mot muslimene, og de vant. Det muslimske angrepet ble slått tilbake. Neste dag snek noen av forsvarerne seg ut for å håne og trakassere muslimene mens disse begravde sine døde. Det utviklet seg til et nytt slag, denne gang utenfor byen, på nytt ble muslimene slått, de trakk seg tilbake og oppga i denne omgang forsøket på å ta Beograd.

1770

Slaget ved Kargul under krigen mellom Russland og Det ottomanske imperiet 1768-1774. Dette var et av de største slag i hele det 18 århundre, med ca 100.000 russere mot ca 115.000 muslimer, dels tyrkere og dels Krim-tartarer. Russerne vant, men det var svært store tap på begge sider. Denne rusiske seieren på land kom bare ca 2 uker etter at de hadde tilintetgjort muslimenes marine i sjøslaget i Chesma-bukten. Sammen la Kargul og Chesma grunnlaget for den russiske seieren i denne krigen, selv om den varte i ytterligere 4 år.

22

2001

Minst 15 hinduer ble massakrert av muslimske opprørere i den indiske delen av Kashmir. Ofrene ble skutt ned og drept i en avsidesliggende landsby 240 kilometer sør for delstaten Jammu og Kashmirs sommerhovedstad Srinagar. Fra Aftenposten: Hinduer massakrert i Kashmir

23

2005

Ca 90 mennesker ble drept og ca 120 såret da muslimske terrorister detonerte 3 bilbomber utenfor en kafe og to hoteller i Sharm el Sheik i Egypt. En selvmordsbomber kjørte inn i lobbyen i et hotell, ref 'It was absolutely devastating'

25

1993

Israelsk offensiv mot terroristbaser i Sør-Libanon. Bakgrunnen var bl a geriljaangrep hvor 7 israelske soldater var blitt drept, ref Limited War in Lebanon.

26

1994

En bombe eksploderte utenfor Israels ambassade i London. 14 personer ble skadet. Det antas at Hizbollah sto bak angrepet. ( BBC: Israel's London embassy bombed )

27

1480

Etter ca 2 måneders beleiring gjorde muslimene et siste forsøk på å storme kristne befestninger på Rhodos, forsvart av den såkalte Malteserordenen. Til tross for meget stor tallmessig overlegenhet på muslimsk side mislykkes angrepet. I følge legenden skal det ha vist seg ikke bare et gyllent kors på himmelen under slaget, men også Døperen Johannes, erkeengelen Mikael og Jomfru Maria iført rustning skal også ha vist seg under slagets høydepunkt. Nederlaget medførte at muslimene oppga sitt forsøk på å erobre Rhodos i den omgang.

28

1986

Et bombeangrep i østre Beirut drepte 25 mennesker, ref :  Genocides, Crimes and Massacres Committed by the PLO and the Syrians Against the Lebanese (1975-2002).

2005

10 mennesker ble drept og ca 50 såret da en bombe eksploderte ombord i et indisk tog mellom Delhi og Lucknow. Etterforskningen indikerer at SIMI (Students Islamic Movement of India) sto bak, ref : Bomb blast in Shramjeevi Express &  SIMI hand suspected in train blast. Samme dag ble minst syv mennesker drept av muslimske terrorister i forskjellige aksjoner i det sydlige Thailand.

29

904

Tessaloniki, en av de viktigste byene i Bysants, ble angrepet av en muslimsk styrke som kom fra Tripoli i Nord-Afrika. Angrepet kom meget overraskende, og etter en forholdsvis kort beleiring brøt forsvaret av byen sammen. Muslimene trengte inn og utfoldet seg i en orgie av massakrer og plyndring. 

1994

200 000 muslimer krever att feministen Taslima Nasrin skal drepes. Hennes bok Lajja (skam) beretter om en hindu-familie som utsettes  for overgrep fra muslimer, og hun anser dessuten at innholdet i Koranen er foreldet.. I perioder har hun måttet søke asyl og har bodd bl a i Sverige. Talima Nasrins Hjemmeside

2005

I Pattani i Thailand ble en landsbyleder skutt og drept og tre andre såret i et angrep fra muslimske terrorister. Samme dag ble fem hinduer drept i Rajouri i India ved at de fikk strupen skåret over, og en kvinne ble drept med øks i det samme distriktet. Også på samme dag brøt Mujahideen seg inn i hjemmet til en indisk politimann i Kupwara og drepte hans kone og hennes nevø, ref The Religion of Peace.

2006

Ved innledningen til den jødiske sabbaten trengte den 31 år gamle Naveed Afzal Haq av pakistansk opprinnelse seg gjennom sikkerhetsslusen ved et jødisk senter i Seattle i staten Washington i USA. Vel innenfor ropte han at han var en amerikansk muslim og at han var sint på Israel. Deretter begynte han å skyte vilt rundt seg. Skytingen drepte en person og såret ytterligere 5, tre av dem alvorlig. Både den drepte og alle de fem sårede var kvinner, en av de sårede kvinnene var for øvrig gravid. Kilde: 'I am a Muslim American, angry at Israel' Seattle Post Intelligencer

30

1997

12 mennesker blir drept og 150 lemlestet i en muslimsk selvmordsaksjon på grønnsakmarkedet i Jerusalem. Fra Aftenposten: Islamsk hellig krig bak blodbadet i Jerusalem

2005

To personer ble drept og ca 25 skadet da Mujahideen angrep et hotel i Srinagar i Kashmir, ref The Religion of Peace

31

1291

Muslimene (Egyptiske Mamelukker) erobret Acre som var korsfarernes siste betydningsfulle støttepunkt i Palestina. The Crusades In The Levant (1097-1291)

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

AUGUST

Månedens hovedsak: Minnedagen (den 7) for ofrene for muslimenes folkemord på kristne assyrere gjennom flere hundre år.

Dag

År

Begivenheter

1

1571

Etter å ha vært under angrep og beleiring av en muslimsk styrke som ankom over et år tidligere måtte Famagusta på Kypros til slutt kapitulere. Med dette falt kristenhetens siste Støttepunkt i det østlige Middelhavet.

2000

Muslimer åpnet ild på en tettpakket markedsplass i det indiske Kashmir og drepte minst 23 personer. Angrepet skjedde i byen Pahelgam, cirka 100 kilometer sør for delstatens sommerhovedstad Srinagar. Flere av de drepte var hinduistiske pilegrimer, som passerte Pahelgam på veien til det hellige stedet Amarnath. Fra VG: Minst 23 drept i Kashmir-massakre

2004

Minst 10 mennesker ble drept av en serie bombeattentat mot 6 kirker i Irak, 4 i Bagdad og 2 i Mosul i Nord-Irak : Bomb blasts rock Iraqi churches &  Seks bombeangrep mot kirker

2

1990

Irak invaderte og okkuperte Kuwait, hvilket forårsaket den første Gulf-krigen.

3

1990

USA kunngjør at man vil sende styrker til Den persiske gulfen på grunn av Iraks invasjon av Kuwait. 

4

2000

Carmen-massakren:16 sivile ble drept og ti ble skadet da et hundretall muslimer overfalt biler på en hovedvei i Nord-Cotabato-provinsen sør på Filippinene. Ofrene, som var kristne, kom kjørende i en lastebil, en minibuss og en personbil utenfor landsbyen Carmen, da de ble stanset av geriljasoldatene og tvunget ut av bilene. Overfallsmennene ranet dem deretter for verdisaker, og åpnet ild. Minst fire av de drepte var barn. Rapportene om ugjerningen sa ikke noe om at kvinnene ble voldtatt, ellers hadde man hatt ”full pakke” av muslimsk religionsutøvelse, ran, drap og voldtekt, slik islams grunnlegger praktiserte det.

2001

Muslimske opprørere drepte 17 landsbyboere i den indiske delen av Kashmir. Om lag 12 tungt bevæpnede terrorister angrep en flokk gjetere ved Shroddhar i Doda-distriktet i grålysningen, og tvang med seg minst 22 hinduiske landsbyboerne. 17 av gislene ble halshogd, mens tre ble alvorlig såret. To av gislene greide å rømme. Fra VG: Gerilja drepte 17 gisler i Kashmir

5

1506

Slaget ved Kleck (i Litauen). Våren 1506 invaderte 10.000 muslimske Krim-tartarer Litauen, og etablerte seg i en leir ved Kleck, i nærheten av Nieswittz. Derfra foretok de en rekke plyndringstokter mot diverse steder i det som i dag er Litauen, så vel som Ukraina og Hviterussland. Polakkene sendte en styrke av omtrent tilsvarende størrelse mot dem, under kommando av Glinski, en erfaren og dyktig kommandant. Han nådde frem til tartarenes leir i august og slo dem sønder og sammen i et slag 5 august.

1810

Stormen på Rustchuk (i Bulgaria) under russisk-tyrkiske krig 1810-11. Dette var en krig russerne startet i mai 1810 i et forsøk på å bryte islams demoniske grep på de okkuperte kristne folk på Balkan. Etter vel en måneds beleiring av den muslimske garnisonen i Rustchuk prøvde russerne å ta byen med storm natten mellom 4 og 5 august. Det utviklet seg til en katastrofe. Russerne måtte forsere murene i de tyrkiske befestningene med medbrakte stiger, en for en, og ble et lett bytte for tyrkerne bak murene. Intense kamper pågikk hele natten i gjennom, mens det hopet seg opp med døde og sårede russere foran de tyrkiske stillingene. Ved daggry avbrøt russerne angrepet, men på grunn av intens tyrkisk ild kunne de ikke få evakuert sine sårede. Da det var blitt lyst var fortvilte russere vitne til at muslimene rykket ut fra sine stillinger og begynte å massakrere deres sårede, etter muslimsk prosedyre, ved å halshugge dem.

2002

Bevæpnede muslimer trengte inn på en kristen skole i Murree Hills ved foten av Himalya-fjellene, 60 kilometer nord for Islamabad i muslimsk-okkupert India (også kjent som Pakistan). De åpnet ild inne på skolens område, drepte 6 mennesker og såret 2. Stormet kristen skole i Pakistan Aftenposten 5 August 2002.

2003

En bilbombe eksploderte utenfor et hotell i Jakarta, Indonesia. Hotellet var mye brukt av amerikanske diplomater. Den militante muslimske gruppen Jemaah Islamiyah tok på seg ansvaret for aksjonen. .BBC: Severed head clue to Jakarta bomb

6

1965

Det brøt ut krig mellom India og Pakistan om Kashmir. Indo-Pakistan War of 1965

2005

I Doda i India ble en gravid kvinne drept da Mujahideen kastet en håndgranat mot et hospits, ref The Religion of Peace

7

1933

Muslimske tropper angrep den assyriske (kristne) byen Semile  og massakrerte innbyggerne. Denne datoen en senere satt som minnedag for ofrene for muslimenes folkemord på assyrere. Selv om datoen er knyttet til en bestemt massakre i 1933 er dagen minnedag for muslimenes folkemord på assyrere i alminnelighet, et folkemord som omfatter en lang rekke massakrer gjennom mange hundre år.

1998

Terrorangrep mot USAs ambassader i Nairobi og Dar es Salaam.  Fra BBC: US embassies hit in African blasts

8

2000

Minst sju mennesker ble drept og 53 skadd da en kraftig bombe gikk av i en travel fotgjengerundergang i sentrum av Moskva. Blant ofrene var det flere barn. Fra VG: Panikk og kaos etter bombe i Moskva

9

2001

En muslimsk selvmordsbomber drepte 19 og skadet ca 90 mennesker i en aksjon i Jerusalem.

Fra VG : Minst 15 drept i bombeeksplosjon

2002

Bevæpnede muslimer angrep et sykehus i Taxila, 20 kilometer vest for hovedstaden Islamabad i muslimsk-okkupert India (også kjent som Pakistan). To sykepleiersker ble drept og en rekke andre såret. (Ekstrabladet 9 august 2002). To av de sårede døde senere av skadene.

2005

21 mennesker ble drept, de fleste av dem sivile, og ca det dobbelte antall såret i i alt 6 terrorangrep i Bagdad. Samme dag ble en gjeter slått i hel av Mujahideen i Thannamandi i India, og i Grozny i Tsjetsjenia ble en voksen drept og et barn alvorlig såret da muslimske terrorister sprayet en bil med ild fra automatvåpen, ref The Religion of Peace.

10

1787

Det brøt ut krig mellom Russland og Det Ottomanske Imperiet. Russland vant krigen, og områder nord for Svartehavet kom under russisk kontroll.  The Russo-Turkish War of 1787-1791

2005

Over 20 mennesker ble såret av bombeeksplosjoner i den hovedsakelig kristne byen Zamboanga på de sydlige Filippinene. Flere ganger de siste årene er Zamboanga blitt rammet av bombeangrep fra muslimske grupper, ref Mange såret i bombeeksplosjoner på Filippinene.

2006

I en storstilet aksjon både i London og Birmingham slo britisk politi til og arresterte ca 20 muslimske terrorister.  Planen til de arresterte var å smugle flytende sprengstoff om bord i fly i håndbagasjen og sprenge et antall fly i luften over britiske og amerikanske byer.

11

1991

Edward Tracy som var blitt kidnappet av shiamuslimer i Beirut i oktober 1986 ble omsider løslatt. Ref:  Edward Tracy Hostage.

12

1099

Korsfarere under Godfrey og Bouillon beseiret muslimene i slaget ved Ascalon, ref  Battle of Ascalon & Ascalon, battle of, 12 August 1099 (First Crusade)

1687

Habsburgerne beseiret tyrkiske muslimer i det andre slaget ved Mohachs i Ungarn.

13

1978

En bombe eksploderte i Beirut og ødela et åtteetasjers hus som fungerte som kontor for PLO.

14

1947

Minnedag for ofrene for muslimenes folkemord på hinduer i India, de antakelig verste grusomheter i menneskehetens historie overhodet. Datoen er knyttet til delingen av India i 1947 og det folkemord på hinduer som fulgte i Pakistan som følge av det, men dagen som sådan er en minnedag også for de mange titalls millioner hinduer myrdet i Allahs navn i tidligere århundrer.

15

2002

Bilal Skaf, en muslim av libanesisk opphav, ble dømt til 55 års fengsel i Australia, uten mulighet for benådning. Han var hovedmannen bak en serie særdeles rå og brutale gjengvoldtekter i Sydney. Alle ofrene var hvite ikke-muslimske kvinner, og alle voldtektsmennene var muslimer. Muslimske ledere og det muslimske miljøet i Sydney støttet og forsvarte hva de hadde gjort. Mor til en av de tiltalte ropte i retten: ”Its no crime to fuck a white slut”, og journalister som dekket rettsaken ble angrepet av rasende muslimer. For nærmere detaljer se VG: 55 års fengsel for leder av voldtektsgjeng

16

1946

Sammenstøt mellom muslimer og hinduer i Calcutta, India. 3000-4000 mennesker mistet livet. The 1947 Partition of India: A Paradigm for Pathological Politics in India and Pakistan.

2002

Minst 25 mennesker ble drept i kamper mellom russere og tsjetsjenske opprørere i fire landsbyer utenfor Tsjetsjenias hovedstad Groznyj.Opprørerne angrep russiske kontrollposter, kommunekontorer og private hus i de fire landsbyene sør for Groznyj, melder russiske medier ifølge NTB-Reuters. Blant de drepte var minst fem sivile. Ref:

Minst 25 drept i Tsjetsjenia Nettavisen 17. aug 2002 00:25

17

1571

Marcantonio Bragadino, overstkommanderende for den venetianske garnisonen i Famagusta på Kypros, som hadde kapitulert for muslimene ca 2 uker tidligere etter over et års angrep og beleiring, ble torturert til døde av muslimene ved å bli flådd levende. Skinnet ble utstoppet med halm og paradert rundt i Famagustas gater før det ble hengt opp i masten på det muslimske Flaggskipet som et blodig fugleskremsel.

2005

Minst 2 mennesker ble drept og over 100 såret da over 300 små hjemmelagde bomber eksploderte omtrent samtidig en rekke forskjellige steder i Bangladesh. En muslimsk gruppe som kalte seg Jamatul Mujahideen tok på seg ansvaret, og krevde innføring av sharia i Bangladesh, ref : 350 bomber ryster Bangladesh & Bombs explode across Bangladesh

18

1993

USA informerte Sudan om at landet var plassert på listen over stater som støtter terrorisme.

19

2003

22 mennesker ble drept og 135 såret da en muslimsk selvmordsterrorist fra Hamas sprengte seg på en buss i Jerusalem., ref  Terrorist Actions Funded from Norway

20

636

Slaget ved Yarmuk (I Syria). Dette slaget, mellom bysantinere og muslimer, som muslimene vant, blir av mange historikere sett på som svært viktig i den forstand at det for alvor markerte starten på muslimenes angepskrig nordover og vestover mot kristenheten. Den muslimske seieren medførte at Syria gikk tapt for Bysants, og kom under muslimsk kontroll. For en muslimsk beskrivelse av slaget klikk her.

1921

Moplah-massakren på hinduer i India

21

1997

Souhane i Blida-massakren: 64 mennesker ble myrdet av muslimer i Souhane i Blida i Algerie, mange av dem ved å få strupen skåret over, en typisk muslimsk henrettelsesmetode. I tillegg ble 15 kvinner bortført. ”Sporten” med å overfalle landsbyer og drepe innbyggerne, samt ta kvinner som krigsbytte var for øvrig noe islams grunnlegger og alle muslimers forbilde også drev i stor stil. Slik praksis er like hel-muslimsk som lusekofte, lutefisk og nisselue  er heilnorsk.

22

2002

Kristne gisler halshogd:  Likene av to kristne gisler ble funnet på Filippinene, begge to halshugget. Dette er bare en rekke av eksemplene på at de muslimske opprørerne på Filippinene halshugget sivile som var tatt til fange. Så lenge dette bare gikk ut over filippinere vakte det lite oppstyr i media. Da deres trosbrødre i Irak ca 2 år senere begynte å kappe hodet av sivile amerikanere ble det derimot en ”sak” for media. Er amerikansk blod mer dyrebart enn filippinsk ? Filippinene har bekjempet muslimsk terror mye lengre enn hva USA har gjort, de bekjempet muslimsk terror også da USA var støttespiller for Taliban og Al Qaida.

23

1929

Uenighet om hvem som skulle kontrollere klagemuren i Jerusalem og etterfølgende sammenstøt ledet til at 133 jøder ble drept. Over 100 palestina-arabere ble drept, de fleste av britiske tropper, i et forsøk på å gjenopprette ro og orden.

Muslimer overfalt det jødiske samfunnet i Hebron og massakrerte 67 mennesker. Massakrene kom etter at muftien i Jerusalem hadde agitert mot jødene, og etter sammenstøt mellom jøder og muslimer i Jerusalem.

24

1674

Slaget ved Lvov (i Ukraina). I 1674 invaderte muslimene Ukraina med en styrke på ca 200.000 mann. Ca 20.000 av dem ble møtt av en polsk styrke på 5000 mann under Jan Sobieski og ettertrykkelig slått i et slag ved Lvov 24 august. Polakkene opptok også forfølgelsen av de slagne muslimene og nedkjempet dem fullstendig.

1990

Irlenderen Brian Keenan som var blitt holdt fanget av islamsk jihad i Beirut ble løslatt. Ref BBC: Viewpoint: A hostage's story

2004

I alt 89 mennesker ble drept da muslimske selvmordsbombere med få minutters mellomrom sprengte seg om bord i to sivile russiske passasjerfly på vei fra Moskva til det sydlige Russland ref : Flystyrt var terror

Aftenposten 28 august 2004

25

1998

En kvinne ble drept og 27 skadet da muslimske terrorister sprengte en bombe i restauranten Planet Hollywood  i Cape Town i Sør-Afrika. Blant de skadede var også briter.

2003

46 mennesker ble drept da muslimske terrorister sprengte en serie bomber i den indiske byen Mumbai (tidl Bombay). Fra Nettavisen: 46 drept i bombeangrep

26

1071

I slaget ved Manzikert ble en bysantinsk armé slått av muslimene (seljukkiske tyrkere). Selv om det ennå skulle gå nesten 400 år før Bysants bukket under for islam, med Konstantinopels fall, var slaget ved Manzikert en svært viktig milepæl på islams vei mot Konstantinopel. Slaget ga også støtet til starten på korstogene.

1877

Slaget om Shipka-passet i Bulgaria. Dette slaget i den tyrkisk-russiske krig 1877-78 blir sett på som en avgjørende milepæl i frigjøringen av Bulgaria fra islamsk herredømme. Slagets betydning er nok kanskje litt overdrevet, men fortjener uansett å huskes fordi en kombinert russisk-bulgarsk styrke på ca 7500 mann slo en muslimsk styrke som var 3 ganger så stor, og langt bedre utrustet enn russerne og bulgarerne. Monumentet ved Shipka er en av Bulgarias viktigste nasjonale helligdommer.

27

2004

I en forbrytelse som var så barbarisk at selv al-Jazeera ikke ville vise videoen ble en italiensk journalist som var pasifist og far til to tatt som gissel og myrdet av en gruppe muslimer i Najaf i Irak.

28

1521

Muslimene (tyrkere) under Sultan Suleiman I erobret Beograd i Serbia, ref : Belgrade History: Turkish and Austrian Rule.

2001

AntiJihad International ble grunnlagt i Sverige

29

870

En muslimsk armada invaderte og okkuperte Malta. Øya forble i halvmånens mørke til normannerne befridde den i 1090.

1526

En ungarsk arme under Louis II beseires av en dobbelt så stor styrke av tyrkiske muslimer i det første slaget ved ved Mohacs i Ungarn.

30

1999

Folkeavstemming i den overveiende katolske tidligere portugisiske kolonien Øst-Timor om uavhengighet fra det muslimske Indonesia. 78% stemte for uavhengighet, ref BBC East Timor Timeline

31

2000

Granater ble avfyrt mot en buss på Filippinene, og 13 mennesker ble skadet. Det antas at muslimske separatister sto bak.

2004

Muslimske terrorister skar sakte over strupen på et sivil nepalsk gissel i Irak. Deretter ble 11 andre sivile nepalske gisler skutt bakfra gjennom hodet. Gislene var fattige nepalere som var kommet til Irak for å tjene litt penger ved å ta seg en jobb der. Likevel legger altså det politisk korrekte Norges terror-”ekspertise” skylden for terror på fattigdom. For video og stillbilder klikk her. ADVARSEL: Dette er meget sterkt billedmateriale.

I en selvmordsaksjon i Be'er Sheva i Israel drepte muslimske selvmordsterrorister 16 mennesker, deriblant en 3 år gammel jente, da de angrep to busser. Ytterligere ca 100 mennesker ble skadet i angrepet.

I Pulwama i India ble en person (en lærer) drept og over 25 andre skadet da en muslimsk terrorist kastet en granat inn på en vei.

Minst 8 personer ble drept og 10 såret da muslimske terrorister sprengte bilbomber utenfor en metrostasjon i Moskva, ref : Mistenker selvmordsbombe i Moskva Aftenposten 31 august 2004

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

SEPTEMBER

Månedens hovedsak: Slaget om Wien i 1683

Dag

År

Begivenheter

1

2004

Muslimske terrorister stormet Skole nr 1 i Beslan i Nord-Ossetia i Russland og tok antakelig så mange som over 1000 gisler, svært mange av dem barn. I de tre dagene okkupasjonen varte ble barna nektet både mat og vann, og jenter ble voldtatt. Tre dager senere oppsto det en skuddveksling mellom terroristene og russiske sikkerhetsstyrker. Dette ledet til at gislene ble befridd, men over 300 av dem ble drept i aksjonen, hvorav over 150 barn.

2

1621

Slaget ved Khotyn (i det nåværende Ukraina) begynte mellom polakker og muslimer Tyrkere og tartarer). Denne krigen var et resultat av de stadige plyndingstokter som muslimene foretok nordover fra Balkan og inn i de områder som i dag utgjør Tsjekkia, Slovakia, Polen, Ukraina, Moldova, Hviterussland og Litauen. I 1618 brøt det ut regulær krig mellom Polen og Det ottomanske imperiet som følge av dette. Året før hadde polakkene blitt slått i slaget ved Cecora (se 18 september) og for å følge opp suksessen invaderte muslimene i 1621 med ca 100.000 mann. Målet deres var å ta Polen, noe som ville ha brakt islam til Østersjøens kyster. Polakkene møtte den muslimske invasjonshæren ved Khotyn og holdt stand mot den alene i ca 3 uker. Da fikk de forsterkninger og hjelp fra ukrainske kosakker. Muslimene innså at de ikke ville klare å bryte gjennom de kristne linjene. Etter et siste forsøk 28 september ga de opp, og 9 oktober begynte de å trekke seg tilbake. Muslimene nådde ikke sitt mål om ”å vanne hestene ved Østersjøen”. (Drikker muslimske kavalerihester saltvann tro ?).

1898

Slaget ved Omdurman i Sudan. I dette slaget slo 8.000 briter og 17.000 egyptiske og sudanesiske hjelpetropper under kommando av Lord Kitchner en muslimsk styrke på ca 50.000 mann. Slaget bidro til å fravriste muslimene kontrollen over Sudan, og begrense den ekstremt brutale slavehandelen de drev der.

1996

Muslimske opprørere slutter fred med regjeringen på Filippinene etter en krig som da hadde vart i 24 år og kostet 125.000 menneskeliv. Freden skulle imidlertid ikke vare.

3

1683

Under beleiringen av Wien lykkes det muslimene å bryte gjennom byens forsvar, og situasjonen forverret seg ytterligere for forsvarerne. Ni dager senere kom imidlertid en polsk styrke til unnsetning, og muslimene ble påført et avgjørende nederlag.

4

1976

Palestinske terrorister kapret en nederlandsk DC-9 på vei til Kypros

5

1972

Den palestinske gruppen Svart September tok den israelske OL-troppen i München som gisler. Under et mislykket befrielsesforsøk fra politiet sin side blir 17 personer drept, 11 av dem israelske idrettsmenn.

1986

Et Pan Am fly med 358 passasjerer ble kapret av muslimske terrorister på flyplassen i Karachi, Pakistan. 20 mennesker ble drept da flyet ble stormet. Blant de drepte var det også flere amerikanere. Tapet av menneskeliv ville blitt mye større hvis det ikke hadde vært for en indisk flyvertinne. Såret i armen klarte hun å åpne en nødutgang så passajerene kunne flykte, men døde selv da hun prøvde å skjerme tre barn mot terroristenes kuler med sin egen kropp, ref : Last act of heroism that foiled a hijack

1999

Rundt 2.000 muslimske geriljasoldater fra Tsjetsjenia krysset i grensen til Dagestan og inntok fire landsbyer. Fra VG: 2000 tsjetsjenere inn i Dagestan

6

1260

Slaget ved Ayn Jalout. Dette slaget, mellom muslimer og mongolske tartarer er et slags omvendt Potiers. Hadde muslimene vunnet ved Potiers i 732 ville det ha betydd slutten på kristenheten, og hele verden ville i dag kanskjeje vært under islam. Men muslimene tapte som kjent ved Potiers. Hadde de også tapt ved Ayn Jalout kunne det betydd slutten på islam, men ved Ayn Jalout vant de. På 1200-tallet ble den muslimske verden utsatt for voldsomme angrep østfra og nordfra fra mongoler. De knuste langt på vei islam, kalifatet i Bagdad falt i 1258, og mongolene presset på videre mot Egypt. De kristne i Midtøsten og Europa jublet, selv om mongolene ikke var kristne. De var imidlertid under en viss kristen innflytelse. Kona til en høytstående mongolsk fyrste var kristen, og hun skal ha spilt en viktig rolle i å sørge for at mongolene angrep muslimene og ikke det kristne Europa. Ellers angrep de der de regnet med at byttet for plyndring var best. Ved Ayn Jalout nordøst for Palestina ble de imidlertid slått av muslimene. Dette slaget markerte på en måte flomålet for mongolenes inntrengning i den muslimske verden.

1986

25 personer ble drept under et angrep mot Neve Shalom synagogen i Konstantinopel

7

1955

Natten mellom 6 og 7 september 1955 var muslimenes krystallnatt mot den greske minoriteten i Tyrkia i alminnelighet, og i Konstantinopel i særdeleshet. Oppildnet av løgnpropaganda fra tyrkiske myndigheter om at grekere hadde ødelagt Kemal Ataturk sitt fødested gikk muslimsk mobb fullstendig amok mot grekerne i Konstantinopel, ref The Night of Terror in Constantinople.

8

1380

Russerne beseirer en muslimsk styrke (mongoler/tartarer) i slaget ved Kulikovo. Slaget markerte begynnelsen til slutten på muslimsk dominans i Ukraina og det sydlige Russland.

9

1570

Etter ca 2 mnd beleiring måtte Nicosia på Kypros kapitulere for muslimene. Til tross for at kapitulasjons-betingelsene spesifiserte at fangenes liv skulle bli spart myrdet muslimene ca 10.000 (noen kilder sier 20.000) fanger etter kapitulasjonen.

1810

Slaget ved Batin ved Donau i den russisk-tyrkiske krig 1810-11. Dette var en krig russerne startet i mai 1810 i et forsøk på å bryte islams demoniske grep på de okkuperte kristne folk på Balkan. En styrke på ca 21.000 russere angrep en muslimsk styrke på ca 40.000 mann, sistnevnte i godt forberedte og befestede posisjoner. Takket være bl a støtte fra kanonbåter på Donau og dyktig ledelse klarte russerne å slå fienden. Den russiske seieren var et nytt skritt på veien mot Konstantinopel, men Napoleons angrep på Russland det påfølgende år medførte at russerne måtte oppgi videre planer om å jage islam ut av Balkan. Nok en gang dolket én kristen stat (Frankrike) en annen i ryggen mens den kjempet mot islam. Hadde russerne fått fortsette sine operasjoner i 1811 er det ikke umulig at verden hadde sett slutten på Det Ottomanske Imperiet ca 100 år før så faktisk skjedde.

1922

Tyrkiske muslimer brant og plyndret de greske delene av Smyrna og massakrerte befolkningen, mens krigsskip fra USA, Storbritannia og Frankrike på havnen var passive tilskuere.

2001

I alt tre selvmordsaksjoner fra muslimske terrorister på en og samme dag. Fra VG : Blodig søndag i Midtøsten

11

2000

FOMI (Forum mot islamisering) ble grunnlagt ved at den tidligere Aksjonskomiteen mot bønnerop ble reorganisert.

2001

Muslimske terrorister kapret 4 fly i USA. To av dem crashes i World Trade Center, ett i Pentagon, og det siste styrtet i Pennsylvania. I alt ca 3000 mennesker omkom i aksjonen.

12

1683

En polsk hær under Jan Sobieski kom Wien til unnsetning etter at byen hadde vært beleiret av muslimene i 2 måneder. Byen ble reddet fra å falle i siste liten da polakkene og Wiens forsvarere sammen tilføyde muslimene et knusende nederlag, et nederlag som markerte begynnelsen til slutten på Det Ottomanske Imperiet. For omtale av slaget se: The Siege of Vienna

14

1989

Fire bomber ble oppdaget utenfor bokhandlere tilhørende Penguin i Storbritannia. Det var Penguin som utga Salman Rushdies bok ”Sataniske vers” i Storbritannia.

15

1994

Muslimske terrorister kidnappet og halshugget 16 personer i Algerie.

18

1620

Slaget ved Cecora (i det nåværende Moldova) begynte, mellom polakker og tyrkiske muslimer. Denne krigen var et resultat av de stadige plyndingstokter som muslimene foretok nordover fra Balkan og inn i de områder som i dag utgjør Tsjekkia, Slovakia, Polen, Ukraina, Moldova, Hviterussland og Litauen. I 1618 brøt det ut regulær krig mellom Polen og Det ottomanske imperiet som følge av dette. Polakkene ville helst utkjempe krigen i Moldova i stedet for hjemme i Polen, og sendte en styrke til Moldova for å møte muslimene der. Kampene ved Cecora varte i 10 dager. Polakkene ble slått og begynte å trekke seg tilbake mot Polen. Under retretten ble de forfulgt og angrepet av muslimene og nesten hele den polske styrken ble tilintetgjort før de nådde hjem igjen til Polen.

1918

Slaget ved Megiddo i det nåværende Israel mellom briter og Det Ottomanske Imperiet begynte. Etter 4 dagers kamper hadde britene vunnet en avgjørende seier, Det Ottomanske Imperiets makt i Israel var effektivt knust. I militærhistorisk sammenheng blir slaget sett på som en forløper til begrepet ”Blitzkrieg”.

22

1864

Slaget om Chimkent i Sentral-Asia mellom russerne og tropper fra det muslimske Kokand-khanatet. Byen ble forsvart av en garnison på ca 10.000 muslimer, de russiske angriperne talte drøyt 4000. Etter 4 dagers beleiring stormet russerne byen og tok den med minimale tap. Som så mange av de andre russiske seire mot muslimene i Sentral-Asia i siste halvdel av det 19 århundre var russernes våpenteknologi og displin avgjørende for at de kunne slå tallmessig overlegne muslimske styrker med minimale egne tap.

24

2002

Tempelmassakren i Gandhingar. Fire muslimske terrorister angrep et Hindu-tempel i Gandhinagar i India med automatvåpen og håndgranater. I løpet av få minutter var 30 mennesker drept, menn, kvinner og barn, Musharrafs terrorister sparte ingen. Ca 50 personer ble tatt og holdt som gisler. Neste dag lykkes det indiske spesialstyrker å skyte og drepe først tre av terroristene og til slutt også den fjerde. Det var et gruoppvekkende syn som møtte dem inne i tempelet, døde og sårede i alle aldre.  I vestlige media ble dette blodbadet knapt nevnt i det hele tatt.

25

1396

Slaget ved Nicopolis. En korsfarer-hær bestående av engelskmenn, franskmenn, tyskere og italienere ble slått av tyrkiske muslimer ved Nicopolis. Det kristne nederlaget var et alvorlig tilbakeslag for anstrengelsene for hindre islams fremmarsj på Balkan.

2002

Bevæpnede muslimer trengte inn på kontorene til en kristen veldedighetsorganisasjon i Karachi i muslimsk-okkupert India (også kjent som Pakistan). Syv personer som befant seg på kontoret ble først bundet og deretter skutt og drept med kaldt blod.

26

1687

Parthenon i Athen ble alvorlig skadet da muslimer forskanset seg der under et angrep fra venetianere. Bemerk hvor kledelig politisk korrekt artikkelen i Wikipedia legger skylden for ødeleggelsen på venetianerne. Det er ingen grunn til å tro at venetianerne hadde angrepet og ødelagt noe som helst i Athen hvis ikke byen hadde vært okkupert av muslimene, og slett ikke skadet Parthenon om ikke muslimene hadde valgt å forskanse seg der.

27

1997

Muslimer fanget 11 kvinnelige lærere ved en falsk veisperring i det vestlige Algerie, bandt dem på hender og føtter og skar over strupen på dem. Kvinnene var på vei hjem fra skolen i byen Ain Adden i Sidi-Bel-Abbes provinsen, 37 mil sør for Alger. Ofrene hadde mottatt flere advarsler om å slutte i jobben, fordi det etter muslimsk oppfatning ikke sømmer seg for kvinner å undervise. Nei, selvfølgelig gjør det ikke det, ikke etter islam som stiller kvinner på linje med esler og bikkjer. Det er tre ting som ikke må komme for en muslimsk mann sine øyne mens han ber, da er bønnen ugyldig og han må begynne forfra igjen. De tre tingene er: hunder, esler og kvinner. Fra Aftenposten: 11 kvinnelige lærere drept

29

2004

Første muslimske selvmordsterror-aksjon i Norge. En muslimsk ”asylsøker” fra Algerie angrep pilotene i Kato-Air fly mellom Narvik og Bodø med øks og forsøkte å styrte flyet. Takket være inngripen fra andre passasjerer ble katastrofen avverget med få sekunders margin. Andre beboere på asylmottaket ved Narvik beskrev ham som en sterkt troende muslim, og han hadde også en lederstilling i en lokal moske. Ref: Kato Air-flyet nær havari etter pilotangrep, Passenger attacks pilots with axe & Norway: Muslim on plane attacks pilots with axe

30

2005

Den danske avisen Jyllandsposten publiserte 12 karikaturtegninger av Muhammed. Etter at danske imamer hadde reist rundt i muslimske land for piske opp stemningen rundt dette brøt det ut opptøyer og demonstrasjoner i en rekke muslimske land. Jyllandspostens medarbeidere og tegnerne ble også truet på livet, og danske ambassader og konsulater ble angrepet. Angrepene og trusslene ble også rettet mot Norge etter at den kristne norske avisen Magazinet senere trykket tegningene i solidaritet med Danmark og med Jyllandsposten.

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

OKTOBER

Månedens hovedsak: Slaget ved Potiers i Syd-Frankrike i 732

Dag

År

Begivenheter

1

2001

17 mennesker ble drept og nesten 30 andre skadd i en selvmordsaksjon utenfor den lovgivende forsamlingen i den indiske delstaten Kashmir. En muslimsk organisasjon med base i Pakistan tok  på seg ansvaret for bombeangrepet. Fra VG: 17 drept i selvmordsaksjon i Kashmir

2005

19 mennesker ble drept og ca 130 såret da muslimske terrorister sprengte en serie bomber på Bali i Indonesia. Målet var åpenbart primært vestlige turister, men mange ofrene var også fra den hinduistiske lokalbefolkningen, ref:  Fire eksplosjoner på Bali, VG 1 oktober 2005.

4

2000

Norsk-somaliske Kadra står frem på TV2s ”Rikets tilstand” og avslører at imamer i Norge tilråder omskjæring av kvinner, stikk i strid med norsk lov. Fra Dagbladet: - Jeg måtte bare gjøre det!

2003

19 mennesker ble drept og 60 såret da en muslimsk selvmordsterrorist fra Islamic Jihad sprengte seg på en restaurant i Haifa i Israel, ref Terrorist Actions Funded from Norway.

5

1908

Bulgaria erklærte seg formelt uavhengig av Det Ottomanske imperiet, og Ferdinand I ble tsar

6

1973

Yom Kippur krigen startet.

7

1571

En flåte bestående av fartøy fra Genoa, Napoli, Pavestaten, Spania og Sicilia beseiret en muslimsk flåte i Lepanto-bukten i Hellas. Dette var det største og viktigste sjøslag mellom islam og kristendom, og utfallet forhindret muslimsk dominans i hele Middelhavet.

1985

Muslimske terrorister (Palestina-arabere) kapret det italienske cruiseskipet Achille Lauro. En eldre rullestolbundet jødisk passasjer ble myrdet og kastet over bord av kaprerne, som overga seg to dager senere. Både Stålsett og Kåre Willoch som skrek høyt da Israel henrettet en terrorleder i rullestol (Sjeik Yasin) var bemerkelsesverdig tause da det var en sivil uskyldig jøde i rullestol som ble myrdet av kollegene deres. Men noe annet var vel heller ikke å vente.

11

1993

William Nygaard, direktøren for forlaget som hadde gitt ut den norske oversettelsen av Salman Rushdies bok ”Sataniske Vers” ble forsøkt drept utenfor sitt hjem i Oslo. Nygaard ble truffet av tre skudd, men overlevde.

12

2000

To israelske soldater som hadde tatt feil av veien ble fanget av muslimer i Ramallah hvor de ble myrdet på en ekstremt grusom og bestialsk måte.

2002

Muslimske terrorister sprengte bomber som drepte ca 200 sivile på Bali i Indonesia. Fra BBC: Bali death toll set at 202

13

1996

Petros Kakouli, en 50 år gammel flyktning fra den muslimsk-okkuperte landsbyen Lefkoniko på Kypros samlet snegler da to tyrkiske soldater skjøt ham med to skudd, gikk så nærmere og drepte ham med nok et skudd. I følge øyenvitner sto han med hendene i været da han ble skutt. Killing of Greek-Cypriot 'blatant murder'

15

1992

Fem kristne ble myrdet av muslimer i Tema i Egypt. I tillegg ble en protestantisk og en koptisk kirke brent ned, og forretninger tilhørende kristne ble stukket I brann.

17

732

Slaget ved Potiers i Syd-Frankrike. I dette viktigste slag mellom islam og sivilisasjon ble muslimenes videre fremrykking inn i Europa stoppet. Under kommando av Charles Martel slo kristne frankere muslimene i et monumentalt slag som i følge en del beretninger varte i hele 7 dager. Hadde slaget fått motsatt utfall ville ikke bare Europa, men muligens hele verden, i dag vært regjert eller dominert av islam.

19

1994

22 personer ble drept og 40 skadet da en muslimsk selvmordsterrorist sprengte seg selv i luften på en buss i hjertet av Tel Aviv

1998

En bilbombe drepte 7 israelere og skadet 11 bær grensen til Libanon.

20

1827

Slaget ved Navarino (i Hellas). Dette er et av de få sjøslag i historien hvor britiske, franske og russiske sjøstridskrefter har slåss sammen mot islam. Bakgrunnen for slaget var vestlig og russisk støtte til grekernes frihetskamp mot Det ottomanske imperiet. De kristne vant en knusende seier, ca ¾ av den muslimske flåten ble ødelagt, med forholdsvis moderate tap på den kristne siden.

1967

Den israelske destroyeren INS ”Eilat” sank etter å ha blitt truffet av fire russiskbygde SS-N-2 Styx missiler avfyrt av egypterne. 47 av mannskapet på ”Eilat” mistet livet.

22

1999

Peterskirken i Lahore i muslimsk-okkupert India (også kjent under navnet Pakistan) ble stukket i brann. Dette var andre angrep på en kirke på mindre enn en måned.

2003

Seks mennesker ble drept muslimer stormet inn på en bryllupsfest i Pul Doda sørvest i indisk Kashmir og begynte å skyte vilt rundt seg. Fra Nettavisen: Seks bryllupsgjester skutt

23

2002

Muslimske terrorister okkuperte Dubrovka-teateret i Moskva og tar mellom 600 og 700 gisler. Tre dager senere ble gislene befridd av russiske spesialstyrker. Gassen som russerne brukte for å bedøve terroristene før de stormet teateret medfører imidlertid at også mange av gislene omkommer. Terroristene ble drept av de russiske spesialstyrkene, og ble sener begravet ”på statens bekostning” – innpakket i svineskinn.

Fra VG: Kom til Moskva for å dø

25

1147

Etter ca 4 måneders beleiring av portugisiske styrker og korsfarere på vei til Midtøsten kapitulerte den muslimske garnisonen i Lisboa i Portugal. Byen hadde da vært på muslimske hender siden tidlig på 700-tallet og motstått flere tidligere forsøk på å bli gjenerobret av de kristne. Muslimene var blitt lovet fritt leide, men det løftet ble brutt, og de muslimske fangene ble massakrert. I tillegg opptrådte de britiske korsfarerne svært klanderverdig ved å plyndre Lisboa til deres portugisiske allierte omsider klarte å stanse dem. 

2002

Boukaat Ouled Abdellah-massakren:  Muslimer drepte 21 mennesker og såret tre i regionen Chef i det nordvestlige Algerie. Ofrene, som alle var fra samme familie, ble stukket ned eller skutt i den isolerte landsbyen Boukaat Ouled Abdellah.

28

2001

Bevæpnede muslimer stormet inn i den katolske kirken i småbyen Behawalpur i muslimsk-okkupert India (også kjent som Pakistan) midt under gudstjenesten, skjøt vilt mot forsamlingen og drepte 16 mennesker, ref : Kirkegjengere massakrert VG 28.10.01 kl. 08:32

29

1914

Ottomanske marinefartøyer angrep Odessa, Novorossisk, og Theodosia, og senket flere russiske fartøyer, inklusive en destroyer, ref:  A historical overview of the Russian combat actions during 1914

2005

Over 60 mennesker ble drept og dusinvis skadet da muslimske terrorister sprengte en serie bomber i Indias hovedstad New Delhi. Aksjonen falt sammen med Diwali som er en av hinduenes religiøse høytider, i så måte er det sammenlignbart med om muslimske terrorister hadde slått til mot kristne i forbindelse med jul eller påske. Og disse voldsapene skal liksom lære oss ”respekt” for andres religiøse tradisjoner. Da får de i hvert fall først skaffe seg en religion først, til erstatning for den perverse dødskulten de bekjenner seg til i dag, en dødskult som har som ”profet” og forbilde en mann som Ayaan Hirsi Ali karakteriserer som en pervers tyrann. For nærmere detaljer se:  61 drept av terrorbomber, Nettavisen 30 oktober 2005

 

På samme dag ble tre kristne tenåringsjenter halshugget på vei til skolen, og en fjerde alvorlig dkadet. Halal rottene i norsk og annen presse ”spekulerer” i om det lå ”religiøse motiver” bak. Senere gikk en muslimsk gruppe ut og lovet å halshugge 100 flere kristne tenåringer.

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

NOVEMBER

Månedens hovedsak: Slaget ved Varna i Bulgaria i 1444

Dag

År

Begivenheter

2

2004

Den nederlandske filmregissøren Theo van Gogh ble myrdet på åpen gate i Amsterdam av en muslim på grunn av at han hadde laget filmen ”Submission” om kvinneundertrykkelsen i islam.

4

1979

Muslimske ”studenter” tok over kontrollen over USAs ambassade i Teheran, og tok de ansatte ved ambassaden som gisler. I et eklatant på brudd på alt som heter regler for diplomatisk samkvem mellom stater ble ambassadefunksjonærene holdt i fangenskap i over et år. De ble først løslatt samme dag som Ronald Reagan ble innsatt som ny president, 20 januar 1981.

6

2002

Tubaran-massakren: 200 væpnede muslimer fra MILF (Moro islamsk ”frigjøringsfront”) angrep landsbyen Tubaran i den sørlige provinsen Lanao del Sur.Muslimer, skjøt vilkårlig rundt seg og drepte sju mennesker.

7

1914

Russiske marinefartøyer bombarderte ottomanske (tyrkiske) havner i Svartehavet, ref:  A historical overview of the Russian combat actions during 1914

2005

Minst tre mennesker ble drept og to andre skadet da muslimske opprørere angrep diverse

Offentlige mål i det sydlige Thailand. For nærmere detaljer se:  Coordinated Attacks in Thailand Kill Three, Fox News 8 November 2005

8

1675

Bhai Mati Dass, en disippel av den hinduistiske guru Guru tegh Bahadur fra Kashmir, ble torturert til døde i Delhi ved å bli saget i to av muslimene, fordi han ikke ville konverter til islam.

For nærmere detaljer se: Mughal Genocide of Hindus

9

1675

Bhai Dayal Dass, en disippel av den hinduistiske guru Guru tegh Bahadur fra Kashmir, ble torturert til døde i Delhi ved å bli levende kokt av muslimene, fordi han ikke ville konvertere til islam.

For nærmere detaljer se: Mughal Genocide of Hindus

2005

Ca 60 mennesker ble drept og ca 150 skadet da muslimske terrorister sprengte en serie bomber i flere hoteller i Jordans hovedstad Amman. Hotellene var mye brukt av vestlige gjester som formodentlig var det primære mål for aksjonen. Det faktum at også mange tilfeldige sivile jordanere ble drept synes ikke å bekymre muslimene synderlig. For nærmere detaljer se:  57 drept i hotell-terror, Nettavisen 9 november 2005

10

1444

Slaget ved Varna i Bulgaria. Ca 30.000 korsfarere ble angrepet av muslimer ved Varna. Slaget, som endte med muslimsk seier, ble beskrevet som det til da villeste og blodigste på europeisk jord. Slaget bidro til å besegle Konstantinopels skjebne. Fra Britannica: Battle of Varna.

11

1942

Den tyriske regjering vedtok en lov som ble kjent som Va Rlik Ve Rgisi. Den innebar at alle ikke-muslimske innbyggere måtte underkaste seg skatteoppkrevere, uten ankerett. Skatteoppkreverne ble på sin side instruert om å verdsette ikke-muslimer sin eiendom til mange ganger dens faktiske verdi. Hvis vedkommende ikke kunne betale den skatt som ble utskrevet på grunnlag av overtakseringen ble hans eiendom konfiskert, og han ble deportert til Ackale i Anatolia. Tiltaket rammet særlig den greske minoriteten i Konstantinopel, og det virket. I 1955 bodde det bare ca 25.000 grekere i Konstantinopel, mens tallet skulle ha vært ca 450.000 ved ordinær fremskriving av folketallet ved begynnelsen av det 20 århundre, ref The Night of Terror in Constantinople.

12

1991

Santa Cruz Massakren : Muslimske okkupasjonstropper (fra Indonesia) åpnet ild mot et katolsk gravfølge i Santa Cruz på Øst-Timor. Det utviket seg til et blodbad hvor flere hundre ubevæpnede begravelsesgjester ble massakrert.

2005

En muslimsk mobb på ca 1500 personer  tente fyr på tre kirker, et kloster og prestens hus i Punjab i Pakistan.  Ifølge den lokale erkebiskopen virker det som om utbruddet med anti-kristen vold var oppildnet av ubekreftede anklager om at en lokal krike skulle ha vanhelliget Koranen. Han sa videre at ifølge kirkens egne undersøkelser tyder det på at anklagene kom etter en krangel om penger mellom to muslimer og en kristen. Rundt 200 kristne familier har måttet flykte fra sine hjem i Sangla Hill. For nærmere detaljer se:  Angrep tre kirker i Pakistan, Nettavisen 13 november 2005

13

1969

Ayaan Hirsi Ali ble født i Mogadishu i Somalia. Fordi hennes far var i opposisjon til det sittende styret måtte familien flykte, først til Saudi-Arabia, senere til Etiopia og Kenya.

 

I 1992 flyktet hun fra tvangsekteskap og fikk asyl i Nederland. Her studerte hun politikk ved universitetet i Leiden og arbeidet utrettelig for å hjelpe muslimske kvinner i Nederland som var truet av tvangsekteskap, æresdrap eller omskjæring. I 2003 ble hun valgt inn som medlem av den nederlandske nasjonalforsamling.

 

Sammen med filmregissøren Theo van Gogh laget hun filmen ”Submission” om kvinneundertrykkelsen i islam. Både for dette og på grunn av diverse utsagn om islam og Muhammed er det knapt noe menneske i Europa muslimene er mer oppsatt på å ta livet av.

15

2002

12 israelere ble drept da muslimske mordere åpnet ild mot dem i byen Hebron. Et ukjent antall ugjerningsmenn åpnet ild mot jødene som var på vei til det hellige stedet Patriarkens grav fra bosettingen Kiryat Arba, øst i byen. Fra Nettavisen: 12 israelere drept

2003

Ca 20 mennesker ble drept og ca 200 såret da bilbomber eksploderte i nærheten av synagoger i Konstantinopel i muslimsk-okkupert Anatolia (også kjent som Tyrkia). En radikal islamistisk, tyrkisk gruppe tok på seg ansvaret for bomben, men tyrkiske myndigheter tvilte på at en lokal gruppe kunne iverksette en så stor operasjon. De mistenkte i stedet Al qaida. (Som om det gjør noen forskjell). Ref : Synagoger angrepet i Tyrkia  Nettavisen 15.11.03 09:19

16

1996

Ca 60 mennesker ble drept i et bombeattentat mot en boligblokk i Dagestan i Russland. Beboerne var for det meste familiene til russiske militære stasjonert i Tsjetsjenia. Blant de omkomne var ni barn.  Fra Aftenposten: Inntil 60 omkomne etter eksplosjonen i Dagestan

17

1997

Luxor-massakren: Muslimske terrorister drepte 67 mennesker i Luxor i Egypt, 57 av dem tyske, japanske og sveitsiske turister.turister. Terroristene rettet maskinpistoler mot turistene, deretter tok noen av dem frem dolker og maltrakterte likene. Et øyenvitne så kvinner kaste seg over barna sine for å beskytte dem. Drapsmennene etterlot seg lapper der den muslimske bevegelsen Jamaa Islamiyya påtar seg ansvaret for terroraksjonen.

18

1914

En muslimsk (ottomansk/tyrkisk) offensiv i Kaukasus (Armenia) tvang russerne til å trekke seg tilbake, ref A historical overview of the Russian combat actions during 1914

20

2003

26  mennesker ble drept og over 450 skadet i en serie terrorangrep mot en britisk bank og det britiske generalkonsulat i Konstantinopel i muslimsk-okkupert Anatolia (også kjent som Tyrkia). I en anonym telefonsamtale til nyhetsbyrået Anatolia påtok al-Qaida og den tyrkiske gruppen IBDA-C  seg ansvaret for angrepene. Ref : 26 drept i bombeinferno Nettavisen 20.11.03

21

2002

12 ble drept og minst 48 skadd da en muslimsk selvmordsterrorist sprengte seg i lufta på en buss i Jerusalem. Fra Nettavisen: 12 drept i selvmordsaksjon

23

1892

I slaget ved Lomani i Kongo slo belgiske tropper arabiske muslimer som hadde kontrollert området og raidet det for slaver. To år senere ble området innlemmet området i Belgisk Kongo. Belgiernes opptreden i Kongo blir ofte brukt som et skrekkeksempel på europeernes opptreden i Afrika. Uten å ville bagatellisere belgiernes overgrep er dette ikke så enkelt som det typisk fremstilles som i politisk korrekt historieskriving. I ”Scramble For Katanga” skriver Christine Meuris bl a følgende: “Leopold II did not try and mislead people about his intentions, but genuinely believed that civilization would bring benefits to the natives who had been discovered in appalling conditions. The first task the State had to undertake was to free them from the threat of Arab slavery. Two main dealers by the name of  Tippo-Tip and Rumaliza indeed regularly raided the indigenous population, and massacred those who resisted.  Following various difficult ‘campaigns’ Belgian troops under Dhanis, Chaltin, Ponthier and Jacques, were successful in 1893, but the war officially declared against rebelled Arabs in 1892, lasted till 1894 and isolated Katanga .”

24

2002

Tempel-massakren i Raghunath. Tungt bevæpnede muslimske terrorister stormet det historiske Raghunath-tempelet i Kashmir og drepte 12 mennesker, inklusive fire kvinner. I tillegg ble ca 50 personer såret. Dette var andre gang i 2002 at dette tempelet ble angrepet. I tillegg ble også et annet mindre hindu-tempel i nærheten angrepet. Til sammen døde 36 mennesker i de to angrepene eller som følge av skader de fikk under angrepene.

25

1941

Stormuftien av Jerusalem besøkte Adolf Hitler og begge snakket om fellesskapet mellom islam og nazisme, og om å bekjempe jødene. Stormuftien ønsket bl a at Hitlers ”endelige løsning” når det gjelder jødene også måtte anvendes på jødene i Nord-Afrika og Midtøsten. For nærmere detaljer se: http://www.eretzyisroel.org/~jkatz/recruited.html og

http://www.us-israel.org/jsource/History/muftihit.html

27

1095

Denne datoen regnes som starten på Korstogene, og markeres som sådan i muslimske land. Etter at den kristne verden hadde vært under et kontinuerlig stormløp med angrep fra islam tok man seg omsider sammen for å slå tilbake før hele kristenheten ble fullstendig utsettet av den sataniske kulten fra Arabias ørken.

28

2002

Terror-angrep mot hotell i Mombasa Kenya, og forsøk på å skyte ned et israelsk passasjerfly samme sted. Fra BBC: Kenya terror strikes target Israelis

30

1853

Slaget i Sinope. I dette sjøslaget mellom Russland og Det Ottomanske Imperiet vant den russiske Svartehavsflåten en knusende seier. Alle de muslimske fartøyene ble senket og 3000 tyrkiske sjøfolk og soldater mistet livet. Det Ottomanske Imperiet hadde erklært krig mot Russland 4 oktober, men den muslimske admiralen skal ha hatt ordre om ikke å skyte før han eventuelt ble skutt på. Dette brøt han og skjøt først. Russernes svar sendte hele flåten hans til bunns. Den russiske seieren bidro imidlertid til at England og Frankrike allierte seg med Det Ottomanske Imperiet mot Russland i Krim-krigen. De fryktet at Russland kunne befri Konstantinopel og true bl a britenes imperievei til Den fjerne Østen. Dette var det første sjøslag i historien med utstrakt bruk av sprenggranater (i stedet for kanonkuler) og russernes sprenggranater hadde en katastrofal virkning på de muslimske trefartøyene.

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

DESEMBER

Månedens hovedsak: Krigen mellom verdens største demokrati (India) og verdens største muslimske terrororganisasjon (Pakistan) i 1971, samt det folkemord som gikk forut for denne krigen, og som kostet ca 3 mill mennesker livet.

Dag

År

Begivenheter

1

2001

10 mennesker ble drept og ca 190 såret da to muslimske selvmordsterrorister fra Hamas og en bilbombe eksploderte i en gågate i Jerusalem, ref Terrorist Actions Funded from Norway.

2

2001

En muslimsk selvmordsbomber sprengte seg selv i luften på en buss i Haifa i Israel og drepte 26 mennesker.. Fra Aftenposten: Israelsk buss eksploderte i Haifa

3

1912

Slaget ved Elli under første Balkan-krig. Dette var et sjøslag mellom den hellenske og muslimske flåte, et slag som grekerne vant. Som et resultat av den greske seieren ble kalifatets flåte innestengt i Dardanellene, noe som muliggjorde frigjøring av diverse øyer i Egeerhavet fra muslimsk tyranni. Blant de frigjorte øyene var Chios hvor noen av muslimenes grusomste massakrer på sivile grekere hadde funnet sted under Hellas sin frigjøringskrig knapt 100 år tidligere.

1971

Pakistan angriper India på grunn av at India støttet opprørere som bekjempet det pågående folkemord i Øst-Pakistan. I et uprovosert angrep bombet pakistanske fly indiske flyplasser, og den pakistanske hær angrep India fra vest i provinsene Kashmir, Punjab og Rajastan.

1996

To personer omkom og rundt 30 ble skadet i en bombeeksplosjon på T-banen i Paris midt i rush-tiden. Flere ble livstruende skadet. Hele åtte bomber gikk av på T-banen i Paris i 1995. Totalt åtte mennesker ble drept og 160 skadet. Algeriske muslimer påtok seg ansvaret for de fleste bombeaksjonene. Fra Aftenposten: Bombe på T-banen i Paris - to drept, 30 skaded.

4

1971

Dagen etter at landet var blitt angrepet av Pakistan gjennomførte den indiske marine et særdeles dristig raid mot Pakistans viktigste havneby og hovedbase for den pakistanske marine, Karachi. I sjøslaget syd for Karachi ble en pakistansk destroyer og en minesveiper senket. En annen pakistansk destroyer ble skadet, og et handelsfartøy med amerikanske forsyninger av ammunisjon til Pakistan ble også truffet og gikk til himmels/helvete (stryk det som ikke passer). Den indiske marine satte prikken over i-en med et rakettangrep mot Karachi havn. En rakett traff et oljelager og skvadronsjefen for de indiske patruljebåtene sa etterpå at ”det er den vakreste diwali jeg har sett”. (Diwali er hinduenes lys og fyrverkerifestival). Den indiske marine led ingen tap under aksjonen.

For nærmere detaljer se: Blockade From The Seas

5

1971

Slaget ved Longewal i Rajastan-ørkenen på grensen mellom India og Vest-Pakistan.. Et enkelt indisk infanterikompani (ca 100 mann) med lette våpen og to fly stanset et massivt pakistansk panserangrep bestående av ca 3000 mann, over 50 stridsvogner og flere hundre kjøretøy. Den indiske seieren ved Longewal satte bom for Pakistans planer om å erobre territorium fra India i vest som de ville bruke som forhandlingskort for å få tilbake områder de regnet med å tape i øst.

2003

Minst 40 personer ble drept og 150 skadet - de fleste elever og studenter - da en kraftig eksplosjon rystet et tettpakket lokaltog i nærheten av Tsjetsjenia. En talsmann for sikkerhetspolitiet FSB sa at handlingen bar alle kjennetegn som karakteriserer aksjoner som tsjetsjenske separatister har utført tidligere. Fra Aftenposten: Selvmordsbombe ryster Russland før valget

6

1992

Hinduer angrep og ødela en moske som muslimer hadde bygget på ruinene over et hindu-tempel muslimene hadde ødelagt i Ayodhya i Nord-India. Hindu-tempelet var i sin tid bygget på fødestedet til den hinduistiske krigerkongen Ram. Svært mange moskeer i India er bygget på ruinene til hindu-templer. Det gjenstår med andre ord mye rivingsarbeide….

7

1975

Det muslimske Indonesia invaderte og okkuperte det overveiende katolske Øst-Timor. Okkupasjonen som varte helt til 2002 var en av de blodigste og mest brutale mot slutten av det 20 århundre. Flere hundre tusen øst-timoresere ble drept i en lang rekke massakrer eller falt i kamp for å kaste den muslimske ”berikelsen” ut igjen. Ref : Genocide in East Timor,  Timeline: East Timor og CIA Factbook.

9

2003

Seks mennesker ble drept og fjorten såret da en eller to kvinnelige selvmordsbombere sprengte seg selv i Moskva. Myndighetene tror nasjonalforsamlingen kan ha vært det egentlige målet for angrepet. Eksplosjonen skjedde utenfor det fasjonable National-hotellet like ved Den røde plass i sentrum av Moskva tirsdag formiddag. Ref : Moskva-bombe kan ha vært politisk motivert Aftenposten 9 desember 2003

10

1877

Siste fase av slaget om Pleven i Bulgaria under den russisk-tyrkiske krig 1877-78. Etter flere måneders beleiring og gjentatte angrep fra russerne var den tyrkisk-muslimske garnisonen som holdt Pleven i ferd med å slippe opp for forsyninger for å fortsette kampen. Natten mellom 9 og 10 desember gjorde de et forsøk på å bryte ut av den russiske beleiringen. Da det mislykkes var deres skjebne beseglet, og russerne inntok byen. Den russiske kontrollen over Pleven bidro til muslimsk fraflytting fra deler av Bulgaria. Tyrkerne forsvant, moskeene forfalt og bulgarerne overtok.

11

1917

Britiske tropper erobret Jerusalem fra Det Ottomanske Imperiet. For første gang siden korsfarerne er kristenhetens helligste by igjen på kristne hender. Også jødiske tropper (The Jewish Legion) deltok i befrielsen av jødenes eldgamle hovedstad.

12

2001

10 mennesker ble drept og 30 såret da muslimske terrorister fra Fatah og Hamas angrep en buss I Emmanuel I Israel, ref Terrorist Actions Funded from Norway.

16

1971

Etter mindre enn to ukers krig mot India var Pakistan blitt slått på alle fronter, indiske tropper nådde hovedstaden Dacca i det daværende Øst-Pakistan, og Pakistan kapitulerte. Kapitulasjonen ledet til opprettelse av Bangladesh som selvstendig stat.

22

1790

Russiske tropper under kommando av  Alexander Suvorov klarte å storme den muslimske festningsbyen Izmail i den sydvestlige delen av dagens Ukraina. Dette var et av de viktigste og best forsvarte støttepunktene for Det ottomanske imperiet på nordsiden av Svartehavet, sultanen hadde skrytt av at festningen var uinntakelig.

 

Dens fall ble sett på som en katastrofe i Det ottomanske imperiet. I Russland ble erobringen hyllet i landets første nasjonalsang (”La seierens torden rulle”). I en omvendt variant av det som har vært det vanlige ble byens eldste moske omgjort til kirke ca 20 år senere.

 

Byens våpenskold, med et sverd mellom korset og halvmånen, og korset øverst er også et godt bilde på århundrene med krig mellom islam og sivilisasjon i denne del av verden.

24

1999

Air India flight IC-814 blir kapret på vei fra Kathmandu i Nepal til New Delhi i India. Kaprerne krevde løslatt Moulana Masood Azhar ,en muslimsk terrorist fengslet i India. Flyet landet omsider i Kabul i Afghanistan. Etter forhandlinger gikk India med på å løslate Azhar. Kaprerne overga seg til Taliban som slapp dem fri. Den løslatte Azhar ble senere knyttet til drapet på den amerikanske journalisten Pearle. Mens kaprerne hadde kontroll over flyet drepte de en av gislene, en hindu som var på bryllupsreise fikk strupen skåret over. Fra VG: Flykapringen dag for dag

25

2000

8 personer ble drept av en bilbombe i Srinagar i Kashmir. En såkalt ”propakistansk” gruppe påtok seg ansvaret for aksjonen. Fra VG: Minst åtte drept i bombeaksjon i Kashmir

27

2002

Over 80 mennesker ble drept i en selvmordsaksjon mot regjeringshovedkvarteret i Groznyj i Tsjetsjenia. Fra Nettavisen: 83 drept etter terroraksjon

29

1914

Slaget ved Sarikamis i Kaukasus mellom Det ottomanske imperiet og Russland. Kampene pågikk over flere dager, noen kilder opererer med 25 des - 3 jan, andre med 1 - 5 jan, men det vanligste synes å være 29 des - 3 jan. Russerne vant en avgjørende seier som stanset den muslimske offensiven i Kaukasus under første verdenskrig. Muslimene led enormt store tap, ikke minst på grunn av at de frøs i hel. Etter dette slaget var muslimene stort sett på defensiven for fremrykkende russere i Kaukasus resten av første verdenskrig. For nærmere detaljer se:  Sarikamish

1996

Muslimske opprørere drepte 28 mennesker i landsbyen Dhamnia i Algerie, 120 kilometer sørvest for hovedstaden Alger. Aftenposten : 28 drept av fundamentalister

31

1999

Muslimer angrep kristne i Al Kosheh, ca 250 miles syd for Kairo i Egypt. Det var starten på en voldsorgie i Allahs navn som varte i tre døgn. Minst 20 kristne ble drept og over 40 såret. Uroen spredte seg også til nabolandsbyer og i tillegg til drap av kristne og mishandling av dem omfattet det også plyndring og ran, med andre ord det meste av det klassiske spekteret for muslimsk religionsutøvelse.

 

Januar  Februar  Mars  April  Mai  Juni  Juli  August  September  Oktober  November  Desember

 

Sist oppdatert: 23. april 2007

 

Hjem

Hva er nytt

Norge

Verdenrundt

Spesial

Video

Tema

Nedlasting

Humor

 

AntiJihad Norge

e-mail:  ajnorge@hotmail.com