web space | free website | Business Hosting | Free Website Submission | shopping cart | php hosting

NORGE

PRESENTERER

HUMOR J

 

Mange vil kanskje synes at humor ikke hører hjemme i forbindelse med islam, og det kan nok være mye sant i det. Den verste katastrofe som har rammet menneskeheten av politiske og religiøse bevegelser  er så visst ikke noe å spøke med, det er all grunn til å ta den alvorlig, dødsens alvorlig. På den annen side kan også humor være et meget effektivt våpen som bidrar til å bringe frem intoleransen hos muslimer.  Pokemon er dømt til døden i Saudi Arabia, og Emiratene har forbudt Harry Potter. I land-dokumentene både for Canada og  Norge er det eksempler på hvor rasende muslimer kan bli når noen pirker borti islam med litt humor eller satire.

 

Det er også verdt å merke seg at norske reklamefilmer fra tid til annen driver gjøn med andre religioner, ikke bare med kristendom, men også med hinduisme (Thorn) og buddisme (REMA). Verken kristne, hinduer eller buddister hisser seg opp over det, de har formodentlig såpass tillit til det de tror på at de ser ingen grunn til det. Men ingen norske reklamefilmer driver gjøn med islam. Det norske reklamefilm-produsenter dermed gjør er å vise respekt for islam.  Det har vi ikke tenkt å gjøre her. Å latterliggjøre islam er en måte å bekjempe den på. Islam-vitsene er hentet fra flere steder, men de viktigste kildene er den indiske avisen Hindustan Times og en israelsk kvinneorganisajon som kaller seg ”Women for Israel’s Tomorrow”.  So here we go.. Første innslag være inspirert av komiserienAllo allo” (Listen carefully, I shall say this only once):

 

 

Kilde : Hindustan Times

 

De fulgte nok kanskje ikke nøye nok med i klassen de som følgende historie handler om:

 

Darwin Awards

Darwin Awards er priser som utdeles post mortem hvert år til personer som gjennom eksepsjonell stupiditet har mistet livet. I statuttene sies det følgende måte (det hele er selvfølgelig fleip, men historiene er sanne):

One of the long awaited moments of each new year is the announcement of The Annual Darwin Awards. The prestigious recognition of those people who, by their own incredible, conscious actions remove their apparently faulty DNA/chromosomes from the gene pool -making a safer place for all of mankind to someday swim. This is a global phenomenon and the 2000 nominations reflect the universal appeal and acclaim that this most prestigious award has grown to enjoy.

Historien  om annenplassen i 2000 er som følger:

(5 September 1999, Jerusalem) The switch away from daylight savings time caused consternation among terrorist groups this year. At precisely 0530 Israel time on Sunday, two co-ordinated car bombs exploded in different cities, killing three terrorists who were transporting the bombs. It was initially believed that the devices had been detonated prematurely by klutzy amateurs. A closer look revealed the truth behind the untimely explosions. Three days before, Israel had made a premature switch from Daylight Savings time to standard time in order to accommodate a week of  Slihot, involving pre-sunrise prayers. Palestinians refused to "live on Zionist time."

Two weeks of scheduling havoc ensued. The bombs had been prepared in a Palestine-controlled area, and set on Daylight Savings Time. The confused drivers had already switched to standard time. As a result, the cars were still en-route when the explosives detonated, delivering to the terrorists their well-deserved demise.

Og når man først snakker om ”velfortjent” :

 

 

Eller kanskje enda mer velfortjent ?

 

 

 

Kilde: Women for Israel’s Tomorrow

 

 Det kan for øvrig bli smått med jomfruer i paradis hvis den siviliserte verden gjør alvor av følgende trussel:

 

 

Kilde : Hindustan Times

 

Skjønt det spiller kanskje ikke så stor rolle, Allah er nådig, han har jo lovet at det ikke skal mangle jomfruer i paradis, selv om flertallet av helvete sin befolkning i følge Muhammed skal være kvinner.

 

 

I USA fortsetter Bush-administrasjonen sin lovprisning av islam som en ”fredlig og tolerant” religion, og sin skamrosing av verdens to verste muslimske skrekkregimer, Saudi-Arabia og Pakistan som ”allierte” i kampen mot/med terror (stryk det som ikke passer).  Men det lyder stadig mer hult. Bush-administrasjonen må finnes seg i stadig skarpere satire fra karikaturtegnere i amerikanske aviser. Vi gjengir noen eksempler på det her. På den første plukker ”Onkel Sam” hjelpsomt opp en linoleumskniv som en bande saudiarabere her mistet. For de som ikke vet det: De fortvilte mobiltelefonsamtalene fra de kaprede flyene 11 september kunne fortelle at kaprerne brukte linoleumskniver til å skjære over strupen på flyenes besetninger og passasjerer som forsøkte å gjøre motstand. Det er ingen overdrivelse å si at det var USAs egne presidenter som ga kaprerne disse linoleumsknivene. Clinton beordret USAs etterretningstjenester til å legge til side arbeidet med å avdekke muslimsk terrorisme i USA og i stedet jakte på abortmotstandere og innbilte høyreekstreme milits grupper (WorldNet Daily 25 juli 2002), og Bush ga tilsvarende instruksjoner vedrørende bin Laden familien (Times of India 7 november 2001).

 

Som den neste karikaturen antyder blir det imidlertid stadig vanskeligere for Bush-administrasjonen å skille mellom saudiarabisk olje og saudiarabisk terrorisme. Foreløpig klamrer man seg til at det finnes to Saudi-Arabia, ett som støtter terror og ett som støtter USA i kampen mot terror. De siste avsløringene som bl a har påvist forbindelser fra den saudiarabiske ambassaden i Washington til kaprerne 11 september gjør det stadig vanskeligere å opprettholde løgnen og myten om to Saudi-Arabia, ett for olje og ett for terror. De to er så sammenvevd at de i praksis er uadskillelige.

 

 

Nå er det ikke bare Bush-administrasjonens knefall for muslimsk terror som gjøres til gjenstand for morsomheter i amerikansk presse. Også opptøyene i Nigeria i forbindelse med Miss World kåringen har inspirert amerikanske tegnere.

 

 

Ellers rapporteres det at TV3 vil starte en ny serie til erstatning for ”Walker Texas ranger”. Hovedpersonen er John Walker, amerikaneren som gikk over til Taliban og ble tatt til fange i Afghanistan. Tittel: ”Walker Taliban Ranger”.

 

Det har nylig vært valg i Irak, og Saddam Hussein fikk som kjent 100% av stemmene. At et slikt ”valg” ble latterliggjort i diverse medier er for så vidt ikke særlig oppsiktsvekkende. Det de som slo vitser om valget i Irak overså var imidlertid at den eneste perioden i Kuwaits historie da kvinner hadde stemmerett var da landet var okkupert av Irak. Nå er det vel kanskje ikke så stort tap å miste retten/plikten til å stemme på Saddam Hussein, men som tegningen antyder er ”demokratisering” et nokså relativt begrep i visse kretser.

 

Nok en gang har muslimene demonstrert sin intoleranse gjennom reaksjonen på en karrikaturtegning. Tegningen nedenfor dukket opprinnelig opp i en amerikansk avis i Floida og antyder Muhammed som kjernefysisk terrorist.

 

Nå var ikke nukes oppfunnet på hans tid, men hadde de vært det er det liten grunn til å tvile på at han ville ha brukt dem mot Allahs (og sine egne fiender). Man skal i hvert fall ikke ha lest særlig mye om Muhammed før man innser at hadde han levd i dag ville han vært like ettrsøkt som Osama bin Laden.  Tegningen i den amerikanske avisen avstedkom en voldsom reaksjon fra amerikanske muslimer som bl a krevde en unnskyldning fra avisens redaktør. Denne nektet å unnskylde noe som helst.

 

Oppstyret som muslimene lagde rundt dette førte selvfølgelig ikke til noe annet enn at tegningen spredte seg som ild i tørt gress, enhver anti-islamsk internett-side med respekt for seg selv  som ble oppmerksom på saken la selvfølgelig tegningen ut umiddelbart.

 

Men saken har også en side som ikke er fullt så morsom. Kristne må til stadighet finne seg i at Jesus fremstilles på helt andre måter enn hva Bibelen gir grunnlag for, ref f eks ”Jesus Christ Superstar” og filmen ”Life of Brian”, uten at de dermed går bananas, forlanger unnskyldninger og truer folk på livet. Når derimot Muhammed fremstilles på en måte som det DEFINITIVT er grunnlag for i Koranen blir muslimene enda mer rabiate enn normalt.  Sannheten om Muhammed er det mest virkningsfulle våpen som finnes mot islam. Fra islams egne kilder tegnes det et bilde av en maktsyk, sinnsforvirret, psykopatisk, pervers, pedofil terrorist. Her er det mye materiale som kan brukes til å avsløre islams sanne karakter som en pervers satanisk kult uten eksistensberettigelse i det 21 århundre.  Å gjøre det gjennom humor er desto mer virkningsfullt fordi det er så avvæpnende, og så avslørende når man reagerer på en vits med raseri og trusler. Det muslimske barbari sin fremste beskytter i Norge, Kjell Magne Bondevik, fikk også erfare det da han hisset seg opp over OJ sine bemerkninger i Torsdagsklubben.

 

Nå var den vel ikke akkurat laget med tanke på det, men i lys av en Frelsesoffiser sitt voldsomme engasjement for å forsvare Mullah Krekar har tegningen nedenfor fra The Charlotte Observer i North Carolina, USA, fått uventet aktualitet i Norge.

 

 

Som et apropos til land-dokumentet om Kosovo, ta en titt på følgende:

 

MASTERCARD

Tips: Husk bombingen av den kinesiske ambassade i Beograd, og TV-reklame for et kredittkort.

 

Og mens vi er inne på det med bombing. Bildet nedenfor er hentet fra en amerikansk anti-islamsk website. Vi har imidlertid tillatt oss å modifisere ”ruteplanen” litt, samt introdusere samarbeide mellom flyselskaper:

 

 

Vi tar også med en link, men presiserer at dens innhold ikke tiltredes bokstavelig, det er satire, Koran-satire, glitrende Koran-satire. Det teksten oppfordrer hvite til å gjøre med svarte og brune er nesten ord til annet det Koranen oppfordrer muslimer til å gjøre med ikke-muslimer:

 

DRAGEN

 

Og mens vi er inne på satire, hvorfor ikke legge veien innom nærmeste moske og be om nærmere opplysninger om følgende tilbud;

 

OBLU SCHOLARSHIP

Uttrykket ”å brenne for en sak” får en ny betydning i ”lys” av oppslaget nedenfor :

 

American Flag: $25.00

Gasoline: $2.00           

   Cigarette Lighter: $2.50

Catching yourself on fire because
you're a terrorist butthole...
PRICELESS!

 

American Express
Don't Leave Your Mosque Without It!

 

Om slike Jihad-sett (Amerikansk flagg, bensin og lighter) er for salg i Norge kjenner vi ikke til, men henviser interesserte til Den Norske Kirke ved biskopene Stålseth og Wagle.

 

Og når vi først er inne på dette med hellig krig :

 

 

Nå driver ikke muslimene BARE med krig og terror. Fra pålitelige kilder er vi blitt kjent med at Saudi-Arabia vil stille med kvinnelige deltakere i neste sommerolympiade, og det har lykkes oss å få tak i et bilde fra treningen av deltakerne i stup :

 

 

 

Dessverre går det ikke like fort fremover på alle områder når det gjelder kvinnefrigjøring i Islam. Et av verdens mest leste dameblader internasjonalt er Cosmopolitan. Nedenfor viser vi omslaget på dette bladet fra oktober 1992 og Ramadan-utgaven fra 1442.

 

 

Til venstre ; Imam-datter og frafallen ”Cover Girl” anno 1992, til høyre muslimsk ”Cover Girl” anno 1442 etter muslimenes tidsregning.

NOEN KLIPP FRA HUMORSIDEN TIL SOLDIERS OF HINDUTVA

***

Hvordan stopper man en pakistansk tank ?
Skyt de som dytter den !

***

 Hvordan ødelegger du pakistanske missiler ?
Klipp over gummistrikken !

***

Hvordan senker du et pakistansk slagskip ?
Sjøsett det !

***

 Har du hørt om den pakistanske admiralen som ville begraves til sjøs ?
Fem pakistanske sjømenn druknet da de skulle grave graven !

***

En hvit mann kom inn på en pub i Oldham i England og brølte rasende: ”Alle muslimer er drittsekker !
”Det er en løgn og en fornærmelse !” ropte en annen borte i et hjørne
”Hvorfor det ? Er du muslim ?
”Nei, jeg er en drittsekk !

***
Den siste gjengis på orginalspråket:

In order to develop friendly relationship between the two countries, Vajpayee and Parwez Musharraf decided to visit each other`s country regularly. The first visit was by Vajpayee to Pakistan. Musharraf showed him Pakistan`s modern Tele-communication system. It was so good that Vajpayee made a call to an old friend in hell and talked to him for 5 minutes! The bill for the call came to only 5 Rupees. When Vajpayee returned, he too wanted India`s Tele-communication systems to be at their best when Musharraf visited India. Suitable arrangements were made for the same. Musharraf came to India, visited the telecom department and then spoke with an old friend in hell for 5 minutes. However, this time, the bill was 500 Rupees! Musharraf asked with a sarcastic smile, "Why are telephone calls to hell so costly in India?" A High level diplomat gave a cool reply, "From Pakistan to hell, it is a local call, Sir, while from India it is long distance!"

***

Mer av same slaget på : http://www.hinduweb.org/home/general_sites/sita/sitakasansar/paki.htm

HVEM STJALPROFETENSSKO ????

 

Pakistan police probe relic theft

BBC 1 August 2002

Police in the Pakistani city of Lahore are investigating the theft of a pair of shoes believed to have belonged to the Prophet Mohammad. A police official told the BBC that the sacred relic was stolen from a glass case inside the Badshahi Mosque, built in 1673 during the Moghul period. The glass case was found broken and empty by a house keeper on Wednesday night, he said.

 

The shoes were one of the historic exhibits on display to the public inside the mosque, which is visited by dozens of people every day from Pakistan and abroad. Punjab Minister for Religious Affairs, Ghulam Sarwar Qadri, said the government would hold an inquiry into the theft, which he said was either the result of a conspiracy or due to negligence by mosque staff. BBC correspondent Shahid Malik in Lahore says the relic is highly venerated by Muslims and the theft is the first incident of its kind in Pakistan.

 

The shoes are said to have been presented to the emperor Tamerlane on the conquest of Damascus in 1400. They were eventually brought to the sub-continent, along with other relics, in the 16th century, during the early Moghul period. Lahore City District Mayor Mian Amer Mahmood said the burglary was an attempt to destabilise the government, but he did not elaborate.

 

Destabilisere en regjering ved å stjele et par SKO ???? Kan noe slikt tenkes i et ikke-muslimsk land ? Tyveriet er livlig kommentert i diskusjonsforumet til Hindu Unity / Soldiers of Hindutva, man kan formelig høre latterbrølene bak noen av postingene på :

 

Who stole the prophet’s shoes ?

 

PORNOINDUSTRIEN TIL KRIG MOT ISLAM ?

 

How Al Qaida Site Was Hijacked

Blant de mange millioner amerikanere som ble forbannet på islam og muslimer etter 11 september var også en som drev en internett-side med pornografi. Han bestemte seg også for å gjøre noe med det. Han klarte det kunststykke som verken FBI eller CIA) enten ikke kunne eller ikke ville, å hacke en internet-side som etter alt å dømme ble drevet av Al Qaida fra Singapore. Han hacket den til de grader at  han selv tok full og permanent kontroll over siten. I første omgang lot han den bare fortsette som før for å samle inn informasjon. Så oppdaget Al Qaida hva som hadde skjedd, og sendte ut advarsel via andre kanaler. Da kastet han masken, og omgjorde siten til en anti-islamsk sådan. Blant innholdet var også et diskusjonsforum hvor hvem som helst kunne poste innlegg. Om det var mannens bakgrunn som gjorde det eller ikke skal være usagt, men diskusjonene på denne gruppen ble en smule sex-fiksert, med mange innlegg og spekulasjoner bl a om de 72 jomfruene, eller rettere sagt houris, de himmelske skjønnhetene som venter i Janna (muslimenes himmel) på dem som dreper og dør for Allah. I Hadith er det dessuten diverse andre skildringer som gjør det klart at Janna i realiteten er et lukusbordell hvor alle tjenester er gratis.

 

Dette har så ledet til et forslag om å lage en pornofilm som nok vil bli temmelig enestående, hvis den blir laget. Handlingen skal foregå i Janna, og hensikten vil være å eksponere islam som en ekstremt sex-fiksert kult hvor kvinner selv i det hinsidige ikke har noen annen rolle enn som sex-objekter. Det er snakk om å lage flere versjoner, en softcore som kan vises på TV og  en medium-core for kinobruk og evt  en hardcore. Hovedhensikten er ikke, eller bør i hvert fall ikke være, å lage mest mulig eksplisitt pornografi. Hovedhensikten bør være å best mulig avsløre og eksponere hvilken primitiv sex-fiksert kult islam er. Det kan egentlig et godt stykke på vei gjøres gjennom en film innen den genre som gjerne kalles sex-komedie, og som ikke er pornografi i det hele tatt. Det kan sikkert lages mye komikk basert på følgende liste med ”72 spørsmål om 72 jomfruer”:

 

72 Questions on the 72 Virgins

Spørsmålslisten er hentet fra en anti-islamsk website som har et ståsted den er nokså alene om, nemlig et tilnærmet rent humoristisk.  Den kaller seg ”The Life and Times of Ahmed and Muhammed”, og hjemmesiden er på :

 

 

Om det blir blir laget noen pornofilm eller sex-komedie hvor handlingen er lagt til Janna skal være usagt, men blir det det kan antakelig Salman Rushdie puste lettet ut. Muslimene kommer til å glemme ham fullstendig i jakten på alle som har noe med filmen å gjøre.  Dette til tross for at det verste ikke kan tas med i filmen. Hvis Muhammed selv har samme preferanse i Janna som han hadde på jorden ville det nemlig bli barneporno av det.

 

Den kaprede tidligere Al Qaida siten kan for øvrig  besøkes : http://alneda.com/

 

I would buy a dozens of those toilet pappers!

Antijihad Forum 25 February 2002

A Swiss supermarket chain has withdrawn thousands of rolls of toilet paper because they were accidentally decorated with the Arabic word for Allah. In all, 16,200 rolls have been taken from the shelves of Migros supermarkets in Switzerland. The loo paper featured the various signs of the zodiac. Isabelle Vidon, spokeswoman for Migros, says the Virgo symbol, when seen upside down "could be taken to resemble the word Allah" in Arabic. Migros has apologised to Islamic Organisations across Switzerland. The error was only noticed after several people complained to stores after buying the toilet paper.

 

Fatwa Sam,s Online Shopping - Supermarked for muslimer/terrorister

The Wal-Mart of Islamic Fundamentalists! One stop shopping for terrorists! Quite a few items for every need of the fundamental terrorist! Slaves and wives sold with warranties up to 10,000 beatings! May Allah be with you when shop!

 

Her finner man alt fra såkalte “dirty bombs” (blanding av TNT og kamelmøkk) til koner med garanti på opp til 10.000 piskinger, levert med stokk til pisking. Hør hva de fornøyde kundene sier:

 

Abdul Bin Liner (14)

"Fatwah Sam is Ramadan-tastic!!, the last used wife he sold me lasted 100,000 beatings and he still offered me 2 camels back in part exchange when I traded her in for the GTI model! S'allam Alaikum!!!"

 

Salik Paveway III (34)

Salik's copper and carpet warehouse (Its a fucking Alladin's cave in here). 43 camel lane, Al-mafra, MF1 6EU, IRAQ. " Look at the lovely western woman Fatwah Sam sold me!! She came dressed in authentic western clothes and he included a FREE beating stick!!! Mahaba Abi!!!"

 

Mustapha Uprising (31)

Mustapha's Flying Carpet Emporium, 21 Basra Road, Baghdad, BD1 6YH, Iraq.

"I bought my last wife from Fatwah Sam, he did me a cracking deal, 3 camels part exchange on my old wife AND a free bin bag! Allah Ackbar!!"

 

Her er en prøve fra vareutvalget når det gjelder koner (bildet til venstre):

Warwar Al-Mongar

Warwar Al-Mongar, as you can see from her picture, is a bit of a forces sweetheart in downtown Kandahar. She's a regular at the local Al Quaida barracks where she provides favours for the squaddies in the Ga-Naffi every night, so as you can imagine, she's experienced enough to know how to keep any buyer happy.

 

Kidnapped in 2001 at Ali's Kebab Van on Princes Street, Edinburgh after a boozy night on the town.

 

 

Muslim Fashion – Suicide Bomber Uniforms

Fatwa Sam’s Online Bazar

Just because you're about to spread your innards all over the local town centre, aided by a vest full of TNT, there's no reason why you shouldn't look and feel smart beforehand. This range of suicide bomber uniforms are crafted from the finest white silk, and modeled on the classic American KKK costumes. Now you can be fanatical and fashionable.

 

 

 

'Curse be upon your moustache' - Muslim nations meet

The National Post Thursday, March 06, 2003

DOHA, Qatar - An emergency summit here that was meant to draw the Islamic world together in an attempt to avert a U.S.-led war against Iraq descended instead into furious invective yesterday with an Iraqi delegate telling a Kuwaiti delegate "Shut up, you monkey," and "Curse be upon your moustache."

 

Muslimsk sjøvett

 

Båtsesongen står for døren, og da kan det jo være på sin plass å se litt på hvordan det muslimske herrefolket vil ”berike” oss når det gjelder sjøvett. Dette kan tas som en visjon fra indre Oslofjord i la oss si 2050 eller der omkring.

 

 

Årets sjøvettkampanje kan jo f eks være:

 

NEI til redningsvest !

 

JA til burka !

 

Radikal islam - Moderat islam

 

There may be moderate muslims, but islam itself is not moderate“ skriver Ibn Warraq i sin bokHvorfor jeg ikke er muslim“. Det er en meget treffende beskrivelse. Selv om det selvsagt finnes nyanser i tolkningen på en del punkter er det nyanser i djevelskap, og nyanser i djevelskap er fortsatt djevelskap. Dessuten forsøker man gjerne å servere svineriet med litt mer blankpolert ”dressing” når det skal selges til den siviliserte (ikke-muslimske) del av menneskeheten. Men bak ”dressingen” er budskapet det samme:

 

 

Alle lovskoler i islam forfekter dødsstraff for frafall. og selv de såkalte ”moderate” muslimene som norske halal-medier trekker frem benekter det ikke når de konfronteres med det f eks i TV-debatter.

 

”Si vi er fredelige, ellers....

 

Pavens sitat fra en bysantinsk keiser på 1300 tallet gjorde som kjent muslimene fly forbanna. Det denne keiseren sa var bl a at islam var spredt med sverdet, dvs at islam er voldelig. Hvor rett denne bysantinske keiseren hadde klarte i hvert fall muslimene å demonstrere på en svært overbevisende måte: ”Si vi er fredelige, ellers dreper vi dere”.

 

 

Det paradoksale er jo også at når det passer dem skryter gjerne muslimene av sine egne seierrike felttog. Men når ikke-muslimer erkjenner den militære suksess muslimene har hatt og som de selv skryter av blir de rasende. Dette er bare ett av mange eksempler på det Faithfreedom beskriver som ”Muslims say the Darndest Things”.

 

Truth Alone Triumphssier det slik: ”(Islam) eats away at the very foundation of humanity which is an individual's ability to think individually and act accordingly.” Å ikke se ironien i å true med vold og drap som svar beskyldninger om at man er voldelig kan bare komme fra syke og forkvaklede sinn, forkvaklede av en pervers dødskult hvor forbildet og profeten er var en  pedofil voldtektsmann, landeveisrøver, slavehandler torturist og massemorder.

 

Den ”fredelige” religionen...

 

I følge et kinesisk ordtak sier et bilde mer enn 1000 ord:

 

 

Kilde:

Og så tilbage til Fredens Religion…

Polemiken 10 oktober 2006

Sist oppdatert: 18. februar 2007

 

Hjem

Hva er nytt

Norge

Verdenrundt

Spesial

Video

Tema

Nedlasting

Kalender

 

AntiJihad Norge

e-mail:  ajnorge@hotmail.com